Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
olik321 wrote:Kurde skomplikowana to wszystko
Z drugiej strony czytałam, że najlepiej przed ovu kilka dni mieć wstrzemięźliwości by później M mógł trafiac dojrzałymi żołnierzami,
I nie ma co czekać na pozytywny test ovu. Ja mam często ovu tego samego dnia co pozytyw a to plemniki mogą poczekać na jajo nie odwrotnie.olik321 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Kurde skomplikowana to wszystko
Z drugiej strony czytałam, że najlepiej przed ovu kilka dni mieć wstrzemięźliwości by później M mógł trafiac dojrzałymi żołnierzami,olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Od pol roku staramy się z mężem o dzidzie... Tylko trudno trafić w te dni bo go często nie ma.. I dopiero się uczę uzupełniać wykres i stad tez moje pytanie odnośnie spadkow na nim czy byłaby ktoras tsk mila i pomogła mi go zinterpretować
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:No właśnie te skoki mnie zastanawiają... I to bardzo.. Wcześniej prowadziłam kalendarz w aplikacji ale takich skoków to nie zanotowalam i to mnie dziwi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Och kochane co do pytań rodziny o dziecko to my jesteśmy już 7 lat po ślubie i możecie sobie wyobrazić ile razy słyszałam pytanie o dziecko, tak mnie to wlurwiało... wrrr. Najgorsza moja teściowa, miała problem bo sąsiedzi pytają - to jej powiedziałam żeby następnym razem im powiedziała że mi ich żal ze mają takie nudne życie, że muszą się innymi interesować. Teściowa na każdych świętach dotykała mojego brzucha i życzyła tej małej kopii jej synusia, no masakra - tak mnie to doprowadzało do szału, że tym bardziej odkładałam tą decyzję. W ogóle byłam wyklęta bo zmieniałam prace ma lepszą, albo chciałam awansować... a my po prostu bardzo wcześnie się hajtnelismy, znamy się 12 lat, ale potrzebowaliśmy czasu żeby dorosnąć do pewnych kwestii - teraz jesteśmy świadomi i gotowi na nasze małe serduszko - widocznie ta droga choć pełna łez tez była nam potrzebna
-
nenusia wrote:Od pol roku staramy się z mężem o dzidzie... Tylko trudno trafić w te dni bo go często nie ma.. I dopiero się uczę uzupełniać wykres i stad tez moje pytanie odnośnie spadkow na nim czy byłaby ktoras tsk mila i pomogła mi go zinterpretować
-
nick nieaktualnyTaka mam nadzieje:) bo w zeszłym cyklu był jeden spadek i cały czas od owu na poziomie 37.1-37-3 a dzień przed @ 36,8.a teraz tak dziwnie ale tez się nie nastawiam.. Zobaczymy co będzie. Dziwny ten wykres i nie wiem czy ta implantacja tak szybko..
-
Dobry wieczór wszystkim.
Dzień minął na wizytach urodzinowych i wreszcie w domu! no i co? dowcip jak zawsze robię owu test- DODATNI noszzzz kfaaaa w takiej sytuacji Ovitrelle chyba już nie ma sensu podawać do tego Ciastek przyjedzie nie wiadomo o której w nocy czemu to wszystko zawsze musi trafiać się mi? Ta owulacja robi to specjalnie? Nie ma bata! Od pozytywnego mam nadzieję że pęknie w ciągu 24h a nie już więc chłop dziś biedny będzie- nawet jak wróci na czworaka!lamka, Flowwer, Lejka, Koteczka82, MamaStasia, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris - witam w klubie tych, które próbują myślami owulację przesunąć mój będzie w domu dopiero jutro wieczorem, a jajnik tak mi daje popalić, że szok!
Nenusia - cześć, faktycznie masz duże spadki i skoki, oby to wróżyło dobre wieści
Lena - mam identyczną sytuację z teściową... Bo jej się koleżanki w pracy pytają kiedy będzie babcią... A co je to k***a obchodzi? W życiu mnie nawet na oczy nie widziały a będą się moim dzieckiem interesować.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Witajcie ja caly dzien szykuje sie na jutrzejsze urodziny Syna, rodzinka ma wpasc wiec gotowanie i sprzatanie odwalilam mimo ze dzis swieto ale co zrobic.
Dokladnie 3 lata temu o tej porze mialam juz pierwsze skurcze a Mlody postanowil wyjsc na swiat dopiero jutro ok. godz 18... pamietam ze dlugo mowilam ze to byl najgorszy dzień w moim zyciu bo bardzo zle to znioslam i ze juz nigdy wiecej... Czasami sie zastanawiam czy to jakas kara od losu ze nie mozemy miec drugiego dziecka za to ze wtedy tak mowilam...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meska jaka tam kara, gdyby tak było to wiesz ile dziewczyn by miało tylko jedno dziecko. Co druga tam jęczy że już nigdy więcej
U mnie pierwszy okres po dupku. Krwawienie słabe (to nawet nie jest krew, tylko brunatne gluty) i prawie nic mnie nie boli. Miałyście tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Witajcie ja caly dzien szykuje sie na jutrzejsze urodziny Syna, rodzinka ma wpasc wiec gotowanie i sprzatanie odwalilam mimo ze dzis swieto ale co zrobic.
Dokladnie 3 lata temu o tej porze mialam juz pierwsze skurcze a Mlody postanowil wyjsc na swiat dopiero jutro ok. godz 18... pamietam ze dlugo mowilam ze to byl najgorszy dzień w moim zyciu bo bardzo zle to znioslam i ze juz nigdy wiecej... Czasami sie zastanawiam czy to jakas kara od losu ze nie mozemy miec drugiego dziecka za to ze wtedy tak mowilam...Lunaris, Meśka lubią tę wiadomość