Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Ja też nie wiedziałam nigdy mojego męża myjącego okna, ale wiesz wszystko przed nami. Kiedyś jak spytałam go kto będzie polerowal podłogę w kuchni (bo mam gres polerowany błyszczący) na kolanach jak będę w ciąży to powiedział ze najwyżej wynajmiemy Ukrainke wiec skoro ona takie podejście to ja wcale nie będę miała skrupułów żeby chodzić i mówić że nie mogę nic robić
A dziś w ogóle mnie zaskoczył bo nasza rozmowa wyglądała tak:
Ja: Kochanie który to dzień mojej ciąży?
M: no jak to który, 25 (wiec juz mi oczy wyszły ze wiem )
Ja: To kiedy powinnam zrobić test?
M: za tydzień
Chyba się jednak trochę orientujeKarolina90 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Melduję, że dzisiaj test owu taki sam jak wczoraj, do tego muszę kupić na jutro więcej porządnych w rossmanie, bo ten horienmedical z gemini to pokazał tak bladą kreskę, że gdybym nie wiedziała, że coś jest na rzeczy, to bym jej pewnie nie wypatrzyła:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4761269b7c95.jpg
Temperatury też na owu nie wskazują. Ehh, chyba się niepotrzebnie ucieszyłam, że jednak będzie ta nieszczęsna owulka -
pawojoszka wrote:Może jeszcze coś się wykluje u mnie zwykle takie kreski na owulacyjnych były przez dwa dni na trzeci dzień test pokazywał kreskę testowa ciemniejsza od kontrolnej a skok był na następny dzien
Dziewczyny, jakby się któraś kiedyś chciała skusić na testy horrienmedical (ja kupiłam w aptece Gemini), to niech się lepiej jednak nie kusi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 17:23
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Dzięki! W takim razie zatestuję jeszcze jutro, tylko jednak muszę zainwestować w te lepsze testy.
Dziewczyny, jakby się któraś kiedyś chciała skusić na testy horrienmedical (ja kupiłam w aptece Gemini), to niech się lepiej jednak nie kusi. -
Nika zdarzyło mi się to pierwszy raz byłam przekonana ze odpowie Daj mi kobieto spokój👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Nika zdarzyło mi się to pierwszy raz byłam przekonana ze odpowie Daj mi kobieto spokój
Rucola, Karolina90, Karma88, pilik lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:One są identyczne jak te z allegro. Tylko cena inna.
-
Nika u mnie te tanie tez nie zdają egzaminu. Za kazdym razem ta kreska jest taka sama,ale w tym cyklu w okolicach owu zrobilam 3 różne i te tanie pokazały taką bladziutka kreske,a na pozostałych były dwie mocne krechy. Zostało mi z 10 tych tanich i robie je teraz i sa prawie pozytywne. Oszalały
-
nick nieaktualnyKochane błagam wad jeszcze o modlitwę bo działa. Szyjka 1 cm, ale jak usiadłam to zaczęłam krwawić wiec jeszcze 5mm zeby się wydłużyła.
Widziałam dziś Misie zdrowe ale płeć będzie niespodziewanką jeszcze 13 tygodni i będą bezpieczne91Ewela09, klaudiaaa93, staraczka1111, Karolina90, JustynaG, blue00, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Sarna84, summer86, Enii, Lunaris, KateHawke, Meśka, Koteczka82, Emiilka, Bajkaaa, Anna Stesia, Czrna 81, Bocianiątko, -Monika-, Malinka7, Cheresta, KateKum, Lejka, Bunia86, Barbarka1984, Karma88, Kaczorka, pilik, pawojoszka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna, serce mi szybciej bije na widok wiadomości od Ciebie! Dobrze, że szyjka współpracuje, a Bąbelki zdrowe Możecie na nas liczyć! Ooo, założymy taką e-wspólnotę na wątku testowaczek
Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Aksamitna ciesze się bardzo
zostan chyba jak najdłużej w szpitalu pod dobrą opieką.
Dziewczyny wysyłam jutro M na badania z krwi testosteron i coś jeszcze?
Muszę wam coś powiedzieć... u nas jest problem z wzwodem M. Sam często chce się kochać i ja tez. Na poczatku zawsze wszytsko jest jak nalezy a potem nagle pyk i nici z tego ..
Twierdzi, że się stresuje żeby mi było dobrze.. ale zaczyna mnie to irytować i nie wiem może stąd problemy z ciążą.
Nie jest to regułą.. no ale zdarza się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 18:45
-
olik321 wrote:Muszę wam coś powiedzieć... u nas jest problem z wzwodem M. Sam często chce się kochać i ja tez. Na poczatku zawsze wszytsko jest jak nalezy a potem nagle pyk i nici z tego ..
Twierdzi, że się stresuje żeby mi było dobrze.. ale zaczyna mnie to irytować i nie wiem może stąd problemy z ciążą.
Nie jest to regułą.. no ale zdarza się.
Może to ze stresu? Chciałby, żeby wszystko było dobrze, spina się... i organizm strajkuje?
Z nami też tak bywa. Czasami jesteśmy gotowe, nie potrzeba żadnej gry wstępnej. A w innych momentach trzeba się bardziej postarać, żeby do czegoś doszło. -
JustynaG wrote:Może to ze stresu? Chciałby, żeby wszystko było dobrze, spina się... i organizm strajkuje?
Z nami też tak bywa. Czasami jesteśmy gotowe, nie potrzeba żadnej gry wstępnej. A w innych momentach trzeba się bardziej postarać, żeby do czegoś doszło.
-
Aksamitna wrote:Kochane błagam wad jeszcze o modlitwę bo działa. Szyjka 1 cm, ale jak usiadłam to zaczęłam krwawić wiec jeszcze 5mm zeby się wydłużyła.
Widziałam dziś Misie zdrowe ale płeć będzie niespodziewanką jeszcze 13 tygodni i będą bezpieczne
A ten poprzedni źle złożony?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aksamitna jak się cieszę, że idzie ku dobremu!!!!! Moją modlitwę macieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
https://zapodaj.net/62630ce7fc632.jpg.html>IMG_20171112_191021.jpg
Moj organizm wariuje. W styczniowym cyklu biorę sie za badanie hormonow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 19:21
-
nick nieaktualny