X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Ja też nie wiedziałam nigdy mojego męża myjącego okna, ale wiesz wszystko przed nami. Kiedyś jak spytałam go kto będzie polerowal podłogę w kuchni (bo mam gres polerowany błyszczący) na kolanach jak będę w ciąży to powiedział ze najwyżej wynajmiemy Ukrainke :-P wiec skoro ona takie podejście to ja wcale nie będę miała skrupułów żeby chodzić i mówić że nie mogę nic robić :-D
    A dziś w ogóle mnie zaskoczył bo nasza rozmowa wyglądała tak:
    Ja: Kochanie który to dzień mojej ciąży?
    M: no jak to który, 25 (wiec juz mi oczy wyszły ze wiem :-P )
    Ja: To kiedy powinnam zrobić test?
    M: za tydzień :-D

Chyba się jednak trochę orientuje :-P
    A mój ledwo ogarnia który jest dzień tygodnia hahah

Karolina90 lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    https://zapodaj.net/62630ce7fc632.jpg.html>IMG_20171112_191021.jpg
    Moj organizm wariuje. W styczniowym cyklu biorę sie za badanie hormonow.
    Przy PCOS wychodzą lub przy ciąży ;) za 2-4 test ciążowy wskazany <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 19:42

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Przy PCOS wychodzą lub przy ciąży ;) za 2-4 test ciążowy wskazany <3
    Stawialabym na PCOS.
    Do piątku wszystko się wyjaśni.
    Chyba się czymś zatrułam :(

Flowwer lubi tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Stawialabym na PCOS.
    Do piątku wszystko się wyjaśni.
    Chyba się czymś zatrułam :(
    Zartucie 9- miesięczne :D

Bocianiątko, Barbarka1984, Karma88 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew :( oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka :) <3 Uf jaka ulga

Lunaris, Flowwer, Aksamitna, Bocianiątko, KateKum, Lejka, Karma88 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie straszcie nas tu (Aga Aksamitna) ma być dobrze! <3 <3
    Ja mam dość -mam dziś książkową owulację- brzuch jak w ciąży wszystko boli a randka była do dupy :/ pokłóciliśmy się z Ciastkiem i mimo że były <3 jakoś mi się wszystkiego odechciało :( Coś czuję że to nie będzie jednak szczęśliwy cykl:(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ja mam dość -mam dziś książkową owulację- brzuch jak w ciąży wszystko boli a randka była do dupy :/ pokłóciliśmy się z Ciastkiem i mimo że były <3 jakoś mi się wszystkiego odechciało :( Coś czuję że to nie będzie jednak szczęśliwy cykl:(
    O matko :( na randkę kłótnia?? Wspolczuje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze,że też nie możecie bez incydentów przeżywać radość z noszenia maleństw,oby było ich już jak najmniej

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew :( oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka :) <3 Uf jaka ulga

A clexane bierzesz ?? Już koniec straszenia !!! Ufff dobrze że wszystko w porządku tylko nasz leżeć i pechnieć.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Mój jutro wychodzi i jest zmierzły jak osa ja bym mu dała relke 10 mg w tylek dla przykładu!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A clexane bierzesz ?? Już koniec straszenia !!! Ufff dobrze że wszystko w porządku tylko nasz leżeć i pechnieć.
    Nie niebiore, tez sie odrazu pytali czy cos na krewke biorę ale nie ja tylko progesteron. Wsumie to dobrze ze mam tyle tego progesteronu. Podejrzewają, ze któryś maluszek „nacisnął” na jakaś krwinek i poszło bo nic na usg nie widać a szyjka jest ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 20:11

• panan12 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy w moim przypadku najwcześniej test wyjdzie? W poniedziałek pęcherzyka już nie było mógł peknac sobota niedziela lub poniedziałek przed 15 :) bo wtedy była wizyta

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaznaczyłam dziś @ ale jak do tej pory coś rozkręcić się nie może

• Rucola Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo, przepraszam ze tak na forum, ale zerknij na wiadomości ;) Proszę :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 20:18

klaudiaaa93 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • myssss Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się wyżalić. Widzialam sie dzisiaj z jedna z moich najlepszych wieloletnich kolezanek (mozna powiedziec przyjaciolka, chociaz teraz to juz sama nie wiem...). Zawsze wszystko sobie mowimy, a ona oznajmila mi ze jest w 14 tc! Normalnie jak bym w pysk dostala. Gdybym nie zainicjowala dzisiejszego spotkania to nie wiem kiedy bym sie dowiedziala, po porodzie? :( Ciagle mnie dopytywala ostatnio jak ida starania, a jak ja pytalam jak u niej to zmieniala temat... Jeszcze ostatnio mnie pytala smsem czy ma dobry wynik tsh, a ja jej na to ze jak dla staraczki to idealny... Jak sie zalilam ze sie nie udaje, to mowila zebym sie nie denerwowala bo starania to sama przyjemnosc. Caly czas grala i chyba tylko dlatego ze juz widac brzuszek mi powiedziala. Twierdzi ze bala sie jak zareaguje, ze bedzie mi przykro. Tym czasem boli to teraz jeszcze bardziej, bo zawiodlam sie bardzo na niej ;(

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna możesz na nas liczyć <3
    Aga nie strasz dziewczyno, dobrze ze już ok, a co do szpitala buce i nic więcej

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Nie niebiore, tez sie odrazu pytali czy cos na krewke biorę ale nie ja tylko progesteron. Wsumie to dobrze ze mam tyle tego progesteronu. Podejrzewają, ze któryś maluszek „nacisnął” na jakaś krwinek i poszło bo nic na usg nie widać a szyjka jest ok

Mam nadzieję że tylko stracha narobiły lub z tego proga bo pamiętam że już incydent przed betą był.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja tez się chyba znów zatrułam ;/ tak mnie mdli, a co najlepsze płakałam na Maserchefie :P

Agniechaaa nie strasz. Dobrze ze się wyjaśniło.

Panan na pewno doskonale wiesz, ze najlepiej w dniu spodziewanej ale od 12 dpo możesz próbować :P

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Mam nadzieję że tylko stracha narobiły lub z tego proga bo pa miętam że już incydent przed betą był.
    Sama juz nie wiem prog mAm wysoki wiec to raczej nie to :/ a krew poszła przed aplikacją i przed betą tak samo :/ No nic najwazniejsze, ze sprawdzone i wyglada wszystko dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 20:46

• summer86 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Lunaris, u nas po takiej kłótni w okolicach owu wyszły niespodziewanie dwie kreseczki zatem nie ma co spisywać na straty. Mam nadzieję, że miło się zaskoczysz.

Agniechaaa, ale mnie nastraszyłaś wstępem. Cieszę się, że z zającami wszystko gra! Dbaj o siebie.

Aksamitna - najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia <3 cieszę się, że szyjka się wydłuża. Dacie radę te 13 tygodni jak nie dłużej!

Lunaris lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ