Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Ja też nie wiedziałam nigdy mojego męża myjącego okna, ale wiesz wszystko przed nami. Kiedyś jak spytałam go kto będzie polerowal podłogę w kuchni (bo mam gres polerowany błyszczący) na kolanach jak będę w ciąży to powiedział ze najwyżej wynajmiemy Ukrainke wiec skoro ona takie podejście to ja wcale nie będę miała skrupułów żeby chodzić i mówić że nie mogę nic robić
A dziś w ogóle mnie zaskoczył bo nasza rozmowa wyglądała tak:
Ja: Kochanie który to dzień mojej ciąży?
M: no jak to który, 25 (wiec juz mi oczy wyszły ze wiem )
Ja: To kiedy powinnam zrobić test?
M: za tydzień
Chyba się jednak trochę orientujeKarolina90 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:https://zapodaj.net/62630ce7fc632.jpg.html>IMG_20171112_191021.jpg
Moj organizm wariuje. W styczniowym cyklu biorę sie za badanie hormonow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 19:42
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Stawialabym na PCOS.
Do piątku wszystko się wyjaśni.
Chyba się czymś zatrułamBocianiątko, Barbarka1984, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyA ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka Uf jaka ulga
Lunaris, Flowwer, Aksamitna, Bocianiątko, KateKum, Lejka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie straszcie nas tu (Aga Aksamitna) ma być dobrze!
Ja mam dość -mam dziś książkową owulację- brzuch jak w ciąży wszystko boli a randka była do dupy pokłóciliśmy się z Ciastkiem i mimo że były jakoś mi się wszystkiego odechciało Coś czuję że to nie będzie jednak szczęśliwy cykl:( -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Dziewczyny nie straszcie nas tu (Aga Aksamitna) ma być dobrze!
Ja mam dość -mam dziś książkową owulację- brzuch jak w ciąży wszystko boli a randka była do dupy pokłóciliśmy się z Ciastkiem i mimo że były jakoś mi się wszystkiego odechciało Coś czuję że to nie będzie jednak szczęśliwy cykl:( -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka Uf jaka ulga
A clexane bierzesz ?? Już koniec straszenia !!! Ufff dobrze że wszystko w porządku tylko nasz leżeć i pechnieć.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Dziewczyny nie straszcie nas tu (Aga Aksamitna) ma być dobrze!
Ja mam dość -mam dziś książkową owulację- brzuch jak w ciąży wszystko boli a randka była do dupy pokłóciliśmy się z Ciastkiem i mimo że były jakoś mi się wszystkiego odechciało Coś czuję że to nie będzie jednak szczęśliwy cykl:(
Mój jutro wychodzi i jest zmierzły jak osa ja bym mu dała relke 10 mg w tylek dla przykładu!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A clexane bierzesz ?? Już koniec straszenia !!! Ufff dobrze że wszystko w porządku tylko nasz leżeć i pechnieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 20:11
-
nick nieaktualny
-
Muszę się wyżalić. Widzialam sie dzisiaj z jedna z moich najlepszych wieloletnich kolezanek (mozna powiedziec przyjaciolka, chociaz teraz to juz sama nie wiem...). Zawsze wszystko sobie mowimy, a ona oznajmila mi ze jest w 14 tc! Normalnie jak bym w pysk dostala. Gdybym nie zainicjowala dzisiejszego spotkania to nie wiem kiedy bym sie dowiedziala, po porodzie? Ciagle mnie dopytywala ostatnio jak ida starania, a jak ja pytalam jak u niej to zmieniala temat... Jeszcze ostatnio mnie pytala smsem czy ma dobry wynik tsh, a ja jej na to ze jak dla staraczki to idealny... Jak sie zalilam ze sie nie udaje, to mowila zebym sie nie denerwowala bo starania to sama przyjemnosc. Caly czas grala i chyba tylko dlatego ze juz widac brzuszek mi powiedziala. Twierdzi ze bala sie jak zareaguje, ze bedzie mi przykro. Tym czasem boli to teraz jeszcze bardziej, bo zawiodlam sie bardzo na niej ;(
-
Agniechaaaa wrote:Nie niebiore, tez sie odrazu pytali czy cos na krewke biorę ale nie ja tylko progesteron. Wsumie to dobrze ze mam tyle tego progesteronu. Podejrzewają, ze któryś maluszek „nacisnął” na jakaś krwinek i poszło bo nic na usg nie widać a szyjka jest ok
Mam nadzieję że tylko stracha narobiły lub z tego proga bo pamiętam że już incydent przed betą był.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jejku ja tez się chyba znów zatrułam ;/ tak mnie mdli, a co najlepsze płakałam na Maserchefie
Agniechaaa nie strasz. Dobrze ze się wyjaśniło.
Panan na pewno doskonale wiesz, ze najlepiej w dniu spodziewanej ale od 12 dpo możesz próbować👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Mam nadzieję że tylko stracha narobiły lub z tego proga bo pa miętam że już incydent przed betą był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 20:46
-
Lunaris wrote:Dziewczyny nie straszcie nas tu (Aga Aksamitna) ma być dobrze!
Ja mam dość -mam dziś książkową owulację- brzuch jak w ciąży wszystko boli a randka była do dupy pokłóciliśmy się z Ciastkiem i mimo że były jakoś mi się wszystkiego odechciało Coś czuję że to nie będzie jednak szczęśliwy cykl:(
Lunaris, u nas po takiej kłótni w okolicach owu wyszły niespodziewanie dwie kreseczki zatem nie ma co spisywać na straty. Mam nadzieję, że miło się zaskoczysz.
Agniechaaa, ale mnie nastraszyłaś wstępem. Cieszę się, że z zającami wszystko gra! Dbaj o siebie.
Aksamitna - najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia cieszę się, że szyjka się wydłuża. Dacie radę te 13 tygodni jak nie dłużej!Lunaris lubi tę wiadomość