Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do depilacji to ja tez niestety muszę codziennie i jest to uciążliwe.
Nie wiem czy Wam kiedyś opowiadałam tą historie, ale zawsze mnie bawi: mama kolezanki jest położna i kiedyś przyjechała dziewczyna rodzic, położna pyta czy jest ogolona czy ma jej pomoc a ona na to: nie trzeba, akurat jak się zaczęło w domu byłam tylko ka i teściu wiec on mnie ogolił
Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić...olik321, staraczka1111, -Monika-, Karolina90, Czrna 81, innamorata88, Sarna84, Anna Stesia, Malwas, Lunaris, JustynaG, Maja84, Meśka lubią tę wiadomość
-
Ok, dzieki za odpowiedzi
Dobrze, ze reszta wynikow ok. A powiedzcie mi czy poza tym metylowanym kwasem bierzecie dodatkowo jakies witaminy? Bo np femibion ma w skladzie B1, B2,,B6 i B12, dodatkowo jod, wit E, C, D. Ja lykam osobno tylko wit D.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lena21 wrote:Co do depilacji to ja tez niestety muszę codziennie i jest to uciążliwe.
Nie wiem czy Wam kiedyś opowiadałam tą historie, ale zawsze mnie bawi: mama kolezanki jest położna i kiedyś przyjechała dziewczyna rodzic, położna pyta czy jest ogolona czy ma jej pomoc a ona na to: nie trzeba, akurat jak się zaczęło w domu byłam tylko ka i teściu wiec on mnie ogolił
Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić...
Oooo matko.... hahha.... Wszystko w rodzinie zostaje hahahaw oczekiwaniu na drugiego bąbelka...
9cs...
1.2018 Ciaza biochemiczna -
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Ok, dzieki za odpowiedzi
Dobrze, ze reszta wynikow ok. A powiedzcie mi czy poza tym metylowanym kwasem bierzecie dodatkowo jakies witaminy? Bo np femibion ma w skladzie B1, B2,,B6 i B12, dodatkowo jod, wit E, C, D. Ja lykam osobno tylko wit D.
Najtaniej wychodzi 6 mutacji w testdna.pl 330 zł
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale z tymi na pierwszej stronie to idziemy chyba na rekord!!! Jeszcze nigdy nie widziałam takiego miesiąca, ogólnie jak oglądam wykresy innych dziewczyn to są same minusy
Cieszę się że u Aksamitnej wszystko idzie w dobrą stronę!!!
Dziękuję za taki stres jaki Ona teraz przechodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 16:46
-
nick nieaktualnyTeściu golił, hmmm... Ja bym mamie nie dała żeby mnie ogoliła a co dopiero a co do depilacji to też chodziłam na wosk. Najlepiej przed ślubem babeczka się zdziwiła jak poszłam i mówię: poproszę łydki, rece, pachy, bikini brazylijskie, wasik i brwi. dla mnie ból do przeżycia, ale kupiłam sobie depilator IPL świetlny z brauna i na razie mam względny spokój.
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dziewczyny ale z tymi na pierwszej stronie to idziemy chyba na rekord!!! Jeszcze nigdy nie widziałam takiego miesiąca, ogólnie jak oglądam wykresy innych dziewczyn to są same minusy
Cieszę się że u Aksamitnej wszystko idzie w dobrą stronę!!!
Dziękuję za taki stres jaki Ona teraz przechodzi... -
Lena21 wrote:Co do depilacji to ja tez niestety muszę codziennie i jest to uciążliwe.
Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:Spokojnie ja brałam Femibion natan 1 i 1 saszetka Inofem i mój poziom kw.foliowego wynosił 28, mutacji MTHRF nie mam ale warto zbadać.
Najtaniej wychodzi 6 mutacji w testdna.pl 330 złstaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A ja właśnie wrocilam z 4 urodzin mojej chrzesnicy. Nie wiem kiedy ona urosła.
Pytała kiedy będę miała dzidziusia,bo ja już nudza sztuczne dzieci i chce "prawdziwe polulac"innamorata88, Malwas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny