Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, co za teść. Nawet nie mogę sobie wybrazić tego pytania: możesz mnie ogolić? A może ona źle zrozumiała, co do niej położna mówiła .
Ja po ovitrelle + duphaston czuję się strasznie dennie, dawno nie miałąm takiego doła. Wszystko mnie męczy okropnie, wkurza, miałam ochotę się dzisiaj wydrzeć na ludzi w pracy tak solidnie. Ech, niech minie szybko ten tydzień, bo zwariuje. Jeszcze dwie imprezy rodzinne miałam w weekend, w przyszły nastepną, nienawidzę tłumaczyć ludziom, dlatego nie chcę kolejnego kieliszka wina ;p.innamorata88 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Haha w życiu bym teściowi nie dała się ogółu hahahaha ani teściowej mamie tacie ani siostrze. Jedynie mężowi tragedia...
Ja wam coś opowiem byłam dziś na usg jest ciałko żółte wszystko ładnie grube endometrium i lekarz do mnie tak mówi że takie coś tam widzi jak są Panie na początku ciąży... Ale nie mówił konkretnie co... Ogólnie robił mi usg dopochwowe i jak wyjął tak mnie bolał dół brzucha że masakra... Dziewczyny co mi się to dzieje? -
panan12 wrote:Haha w życiu bym teściowi nie dała się ogółu hahahaha ani teściowej mamie tacie ani siostrze. Jedynie mężowi tragedia...
Ja wam coś opowiem byłam dziś na usg jest ciałko żółte wszystko ładnie grube endometrium i lekarz do mnie tak mówi że takie coś tam widzi jak są Panie na początku ciąży... Ale nie mówił konkretnie co... Ogólnie robił mi usg dopochwowe i jak wyjął tak mnie bolał dół brzucha że masakra... Dziewczyny co mi się to dzieje?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Inna, ale słodki smyk! Slicznosci, nie mogę sie napatrzec! Dzięki za wieści od Aksamitnej, jak dobrze, że namierzono, skąd te krwawienia.
Ja też dzisiaj przeżyłam chwilę grozy - rano dostałam krwawienia, najpierw sie poryczalam, potem poleciałam do mojej ginekolog, mam zwolnienie lekarskie i duphaston. I muszę cos zrobić z tym moim przeziębieniem, bo ciągle mam potezny kaszel i katar. Ale podejrzalam maluszka i wszystko z nim w porządku. Ale mam wrażenie, ze w ciągu tego poranka postarzalam się o jakieś 5 lat.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
To teraz tylko odpoczynek, łóżeczko, witaminy, może jakieś inhalacje. Najważniejsze, żeby nie dopuścić do zwiększonej temperatury ciała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 18:23
Anna Stesia lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Inna, ale słodki smyk! Slicznosci, nie mogę sie napatrzec! Dzięki za wieści od Aksamitnej, jak dobrze, że namierzono, skąd te krwawienia.
Ja też dzisiaj przeżyłam chwilę grozy - rano dostałam krwawienia, najpierw sie poryczalam, potem poleciałam do mojej ginekolog, mam zwolnienie lekarskie i duphaston. I muszę cos zrobić z tym moim przeziębieniem, bo ciągle mam potezny kaszel i katar. Ale podejrzalam maluszka i wszystko z nim w porządku. Ale mam wrażenie, ze w ciągu tego poranka postarzalam się o jakieś 5 lat.
Ja aż się boję ciąż...Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Inna, ale słodki smyk! Slicznosci, nie mogę sie napatrzec! Dzięki za wieści od Aksamitnej, jak dobrze, że namierzono, skąd te krwawienia.
Ja też dzisiaj przeżyłam chwilę grozy - rano dostałam krwawienia, najpierw sie poryczalam, potem poleciałam do mojej ginekolog, mam zwolnienie lekarskie i duphaston. I muszę cos zrobić z tym moim przeziębieniem, bo ciągle mam potezny kaszel i katar. Ale podejrzalam maluszka i wszystko z nim w porządku. Ale mam wrażenie, ze w ciągu tego poranka postarzalam się o jakieś 5 lat.
Widzę, ze maluchy od wczoraj nas strasząAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Cześć! Odwiedziny po tygodniu nieobecności, kurczę zaglądam na pierwsza stronę i dziewczyny ja sie pytam co wy sie tak obijacie!? Dwa serduszka?! Co tak kiepsko?
Przyznam ze jest mi dobrze bez myślenia i oficjalnie sie nie staram, nie liczę, do końca roku odpuszczam badania... dopiero zrobię prolaktyne jak skończę 3 opakowanie bromergonu i pomyśle co dalej. Pierwsz raz od dawna czuje taki spokoj, w pracy jest póki co dobrze wiec nie mam zmartwień : )
Chyba trochę znormalnialam.
Przeczytałam wpisy po moim ostatnim wpisie, Dziekuje Wam dziewczyny za wyrozumiałość, to nie chodzi o to ze tu jest mi złe, ale za duzo o tym myślałam i sie zadręczałam. Najlepiej dla mnie jak ograniczam to zbędne myślenie.
Trzymam kciuki za Was zeby było wiecej ❤️
KateHawke, innamorata88, pilik, Flowwer, Lunaris, Emiilka, Czrna 81, Sarna84, Maja84, Karma88, Meśka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Cześć! Odwiedziny po tygodniu nieobecności, kurczę zaglądam na pierwsza stronę i dziewczyny ja sie pytam co wy sie tak obijacie!? Dwa serduszka?! Co tak kiepsko?
Przyznam ze jest mi dobrze bez myślenia i oficjalnie sie nie staram, nie liczę, do końca roku odpuszczam badania... dopiero zrobię prolaktyne jak skończę 3 opakowanie bromergonu i pomyśle co dalej. Pierwsz raz od dawna czuje taki spokoj, w pracy jest póki co dobrze wiec nie mam zmartwień : )
Chyba trochę znormalnialam.
Przeczytałam wpisy po moim ostatnim wpisie, Dziekuje Wam dziewczyny za wyrozumiałość, to nie chodzi o to ze tu jest mi złe, ale za duzo o tym myślałam i sie zadręczałam. Najlepiej dla mnie jak ograniczam to zbędne myślenie.
Trzymam kciuki za Was zeby było wiecej ❤️Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, znalazłam sposób na to by szybko zajść w ciążę, gwarantowana ciąża w ciągu jednej nocy, bez względu na dzień cyklu!!
Wystarczy ściągnąć sobie Simsy i można robić dzieci jak króliki!Agniechaaaa, Yoselyn82, KateHawke, staraczka1111, Flowwer, Malwas, Karolina90, KateKum, Lunaris, Anna Stesia, MamaStasia, Bocianiątko, Czrna 81, Barbarka1984, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
klaudiaaa93 wrote:Dziewczyny, znalazłam sposób na to by szybko zajść w ciążę, gwarantowana ciąża w ciągu jednej nocy, bez względu na dzień cyklu!!
Wystarczy ściągnąć sobie Simsy i można robić dzieci jak króliki!
Hej Dziewczyny!
Trzymam kciuki za te wszystkie Wasze maluchy, niech się nigdzie nie wybierają przed czasem i nie straszą !!
Ja dziś po ostatnim monitoringu, niby wszystko popekalo, endo super, duzo płynu, ale coś czuje ze pęcherzyki byly za małe i komórki nie były dobre... ale jeśli nie boicie się zanizania statystyk, to Summer, prosze przepisz mnie z tego 2.11 na 28.11, będzie wtedy 30 dc.
Od dziś zaczynam metę brać, razem z bromkiem, ciekawe jak to się skonczy*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Kargo31 wrote:Hej Dziewczyny!
Trzymam kciuki za te wszystkie Wasze maluchy, niech się nigdzie nie wybierają przed czasem i nie straszą !!
Ja dziś po ostatnim monitoringu, niby wszystko popekalo, endo super, duzo płynu, ale coś czuje ze pęcherzyki byly za małe i komórki nie były dobre... ale jeśli nie boicie się zanizania statystyk, to Summer, prosze przepisz mnie z tego 2.11 na 28.11, będzie wtedy 30 dc.
Od dziś zaczynam metę brać, razem z bromkiem, ciekawe jak to się skonczyolik321, KateHawke, Anna Stesia, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
klaudiaaa93 wrote:Dziewczyny, znalazłam sposób na to by szybko zajść w ciążę, gwarantowana ciąża w ciągu jednej nocy, bez względu na dzień cyklu!!
Wystarczy ściągnąć sobie Simsy i można robić dzieci jak króliki!klaudiaaa93, Maja84 lubią tę wiadomość
-
To dziś 6 dc sytuacja tak się ma:
Endometrium 8.5mm trójlinijne
Pęcherzyków jest 9 o wymiarach 7-12mm ilość bez szału i dziś zwiększam dawkę Gonal f na 150.
Zaraz bede was nadrabiać bo dziś hardkor mamstaraczka1111, Izape_91, olik321, Yoselyn82, Agniechaaaa, Malwas, KateHawke, Bajkaaa, StaraczkaNika, summer86, Lunaris, blue00, Anna Stesia, klaudiaaa93, Lena21, innamorata88, Jadranka, 91Ewela09, Bocianiątko, Koteczka82, Emiilka, Emilkap11, Czrna 81, Barbarka1984, Sarna84, Kaczorka, Selina, Maja84, lamka, Karma88, Meśka, ewka1990, emi2016 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To dziś 6 dc sytuacja tak się ma:
Endometrium 8.5mm trójlinijne
Pęcherzyków jest 9 o wymiarach 7-12mm ilość bez szału i dziś zwiększam dawkę Gonal f na 150.
Zaraz bede was nadrabiać bo dziś hardkor mamFlowwer lubi tę wiadomość