Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlower ja dostałam taka książeczkę do której wpisuje sie dane i zdjęcia, ale nie chciało mi się wypełniać i leży prawie pustka. Reset, to czas się zresetować, niestety taki przygnebiajacy dzień musi zdarzyć się raz w cyklu, najlepiej przespać. Ja coś czuję że mnie niebawem taki dopadnie. Za dużo stresu ostatnio...
-
nick nieaktualnyA ja mam plan zrobić pudełko wspomnień bedzie tam test ciążowy album ze zdj usg, 1buciki smoczki śpiochy czapeczki itp i tak bede zbierac a potem bedą miec niespodziankę na 18 urodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 23:18
Flowwer, Bocianiątko, Lejka, malka, lamka, olik321, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ania wiem co czujesz, tez miałam plamienie w dniu w którym miałam mieć miesiączkę - moja lekarka przez telefon kazała mi wtedy zwiększyć dupka do 6 na dobę co 4 h jedna na trzy dni, później wróciłam do mniejszej dawki i już od tamtej pory jest ok. Trzymam mocno kciuki. Spróbuj się zdrzemnąć, delikatnie mówiac nie jestem wzorem katoliczki, ale mi wtedy pomagał zasnąć różaniec...
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Ja mam album dla córki. Na początku zdjęcia moje i męża jak się poznaliśmy. Potem ślubne. Potem ciążowe. I usg. I jej zdjęcia. A pod każdym zdjęciem kilka słów ode mnie do niej.
Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Bocianiątko, malka, summer86, pilik, olik321 lubią tę wiadomość
-
Ania wszystko będzie dobrze, tylko spokój Cię uratuje... Z tego co pamiętam z zaleceń również dupek 3x 1tabl., luteina dopochwowo, magnez i nospa, oszczędzać się.
Agniechaa świetny pomysł też chyba zrobię kiedys taka skrytkeAgniechaaaa, Ania1003 lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
I gdybyśmy były na fb to bym Was zasypala fotami. Tu nie mam siły na bawię nie się z zapodaj.
Wrzucanie tu zdjęć to jedna z tych rzeczy które wqrwiaja mnie na maxa -
nick nieaktualnyMalwas wrote:Ania wszystko będzie dobrze, tylko spokój Cię uratuje... Z tego co pamiętam z zaleceń również dupek 3x 1tabl., luteina dopochwowo, magnez i nospa, oszczędzać się.
Agniechaa świetny pomysł też chyba zrobię kiedys taka skrytke -
Agniechaaaa wrote:Bedą miec pamiątkę
Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyMalwas wrote:Dokładnie! O ile tego nie wysmieja , ale zostawić można. Ja też jestem taka sentymentalna. Chociaż pamiętam jak mi moja mama pokazała kawałek mojej pepowiny, to patrzyłam z obrzydzeniem hehe.
Malwas lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Aniu, pewnie sama znasz multum historii z plamieniem w tle, które kończyły się dobrze. I u Ciebie tak będzie!
Lamka, czekam z Tobą na wyniki. Mąż śpi, ja mimo zmęczenia nie mogę, więc czuwam na forum.
A mnie dopadł dół...I mi dziś strasznie smutno i źle:(
nick nieaktualnyHej, nie mogę spać gdzieś w środku mimo tego ze3 jest bardzo kiepska sytuacja wierze że się uda. Jakbyście widziały jaką te maluchy mają wolę życia. Wszyscy lekarze każą mi się przygotować na najgorsze, a ja nie potrafię odpuścić, zrezygnować z Misiów. Potrzebuje tego cudu, tych 74 dni jak niczego na świecie
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Hej, nie mogę spać gdzieś w środku mimo tego ze3 jest bardzo kiepska sytuacja wierze że się uda. Jakbyście widziały jaką te maluchy mają wolę życia. Wszyscy lekarze każą mi się przygotować na najgorsze, a ja nie potrafię odpuścić, zrezygnować z Misiów. Potrzebuje tego cudu, tych 74 dni jak niczego na świecie
-
Aksamitna wrote:Hej, nie mogę spać gdzieś w środku mimo tego ze3 jest bardzo kiepska sytuacja wierze że się uda. Jakbyście widziały jaką te maluchy mają wolę życia. Wszyscy lekarze każą mi się przygotować na najgorsze, a ja nie potrafię odpuścić, zrezygnować z Misiów. Potrzebuje tego cudu, tych 74 dni jak niczego na świecie
Kochana ja się modlę o cud dla Ciebie choć modlitwa na tym etapie mojego życia mi nie wychodzi
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aksamitna, tulę Cię mocno i codziennie się modlę za Was, choć zwykle robię to rzadko.
Kiedy będą znów sprawdzać szyjkę?
Flowwer, kciuki za dzisiejsze podglądanie kurnika -
Aksamitna różne rzeczy dzieją się na świecie, dobre też i całe nie tak rzadko więc uważam że musi być dobrze skoro dzieci walczą to twój organizm też będzie walczył o utrzymanie ciąży innej opcji nie widzę
Trzymajcie się ciepło -
nick nieaktualny
-
Aksamitna, zobacz tylko, ile dziewczyn zaczęło się dzięki Tobie i Misiaczkom modlić - nie sposób nie policzyć Wam tego jako wielkie zasługi. Wierzę, że będzie to dostrzeżone i wynagrodzone!
Nie tracimy wiary i nadzieji, choćby nie wiem co, a będzie dobrze -
Proszę Was dziewczynki o kciuki jadę do szpitala do mojego lekarza, wczoraj delikatne śluz brązowy dzisiaj rano troszkę więcej jakby krwi wyleciało wczesna ciąża, we wtorek był pęcherzyk...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka