Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower ja dostałam taka książeczkę do której wpisuje sie dane i zdjęcia, ale nie chciało mi się wypełniać i leży prawie pustka. Reset, to czas się zresetować, niestety taki przygnebiajacy dzień musi zdarzyć się raz w cyklu, najlepiej przespać. Ja coś czuję że mnie niebawem taki dopadnie. Za dużo stresu ostatnio...

• malka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie zbieram zdjęcia USG, ale co z nimi zrobię później to się okaże :) teraz je trzymam w moim new segregatorze "jestem w ciąży" od mamaginekolog ;)

Bocianiątko, Flowwer, nick nieaktualny, KateHawke lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam plan zrobić pudełko wspomnień :) bedzie tam test ciążowy album ze zdj usg, 1buciki smoczki śpiochy czapeczki itp i tak bede zbierac a potem bedą miec niespodziankę na 18 urodziny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 23:18

Flowwer, Bocianiątko, Lejka, malka, nick nieaktualny, olik321, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wiem co czujesz, tez miałam plamienie w dniu w którym miałam mieć miesiączkę - moja lekarka przez telefon kazała mi wtedy zwiększyć dupka do 6 na dobę co 4 h jedna na trzy dni, później wróciłam do mniejszej dawki i już od tamtej pory jest ok. Trzymam mocno kciuki. Spróbuj się zdrzemnąć, delikatnie mówiac nie jestem wzorem katoliczki, ale mi wtedy pomagał zasnąć różaniec...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam album dla córki. Na początku zdjęcia moje i męża jak się poznaliśmy. Potem ślubne. Potem ciążowe. I usg. I jej zdjęcia. A pod każdym zdjęciem kilka słów ode mnie do niej.

nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Bocianiątko, malka, summer86, pilik, olik321 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wszystko będzie dobrze, tylko spokój Cię uratuje... Z tego co pamiętam z zaleceń również dupek 3x 1tabl., luteina dopochwowo, magnez i nospa, oszczędzać się.
    Agniechaa świetny pomysł :) też chyba zrobię kiedys taka skrytke :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gdybyśmy były na fb to bym Was zasypala fotami. Tu nie mam siły na bawię nie się z zapodaj.
    Wrzucanie tu zdjęć to jedna z tych rzeczy które wqrwiaja mnie na maxa ;)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwas wrote:
    Ania wszystko będzie dobrze, tylko spokój Cię uratuje... Z tego co pamiętam z zaleceń również dupek 3x 1tabl., luteina dopochwowo, magnez i nospa, oszczędzać się.
    Agniechaa świetny pomysł :) też chyba zrobię kiedys taka skrytke :)
    Bedą miec pamiątkę :)

• Malwas Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Bedą miec pamiątkę :)
    Dokładnie! O ile tego nie wysmieja :D, ale zostawić można. Ja też jestem taka sentymentalna. Chociaż pamiętam jak mi moja mama pokazała kawałek mojej pepowiny, to patrzyłam z obrzydzeniem hehe.

Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwas wrote:
    Dokładnie! O ile tego nie wysmieja :D, ale zostawić można. Ja też jestem taka sentymentalna. Chociaż pamiętam jak mi moja mama pokazała kawałek mojej pepowiny, to patrzyłam z obrzydzeniem hehe.
    Jak wyśmieją to schowam i dam hak bedą miec własne dzieci wtedy zrozumieją :D

Malwas lubi tę wiadomość

• Malwas Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Aniu, pewnie sama znasz multum historii z plamieniem w tle, które kończyły się dobrze. I u Ciebie tak będzie!

Lamka, czekam z Tobą na wyniki. Mąż śpi, ja mimo zmęczenia nie mogę, więc czuwam na forum.

A mnie dopadł dół...I mi dziś strasznie smutno i źle:(
    Ja polecam gorąca kąpiel z jakimiś aromatami, maseczka, dobry film i coś pysznego :)

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie mogę spać :/ gdzieś w środku mimo tego ze3 jest bardzo kiepska sytuacja wierze że się uda. Jakbyście widziały jaką te maluchy mają wolę życia. Wszyscy lekarze każą mi się przygotować na najgorsze, a ja nie potrafię odpuścić, zrezygnować z Misiów. Potrzebuje tego cudu, tych 74 dni jak niczego na świecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    Hej, nie mogę spać :/ gdzieś w środku mimo tego ze3 jest bardzo kiepska sytuacja wierze że się uda. Jakbyście widziały jaką te maluchy mają wolę życia. Wszyscy lekarze każą mi się przygotować na najgorsze, a ja nie potrafię odpuścić, zrezygnować z Misiów. Potrzebuje tego cudu, tych 74 dni jak niczego na świecie
    Bo ten cud sie wydarzy!!!! A malce waleczne po mamusi!! <3

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:

Kochana ja się modlę o cud dla Ciebie choć modlitwa na tym etapie mojego życia mi nie wychodzi :(

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, tulę Cię mocno i codziennie się modlę za Was, choć zwykle robię to rzadko.
    Kiedy będą znów sprawdzać szyjkę?

Flowwer, kciuki za dzisiejsze podglądanie kurnika <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waleczne po mamusi. Wytrzymacie!

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna różne rzeczy dzieją się na świecie, dobre też i całe nie tak rzadko więc uważam że musi być dobrze skoro dzieci walczą to twój organizm też będzie walczył o utrzymanie ciąży innej opcji nie widzę
    Trzymajcie się ciepło <3

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2017, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna bądź silna, jesteśmy z Tobą!

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, zobacz tylko, ile dziewczyn zaczęło się dzięki Tobie i Misiaczkom modlić - nie sposób nie policzyć Wam tego jako wielkie zasługi. Wierzę, że będzie to dostrzeżone i wynagrodzone!
    Nie tracimy wiary i nadzieji, choćby nie wiem co, a będzie dobrze

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Justya85 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę Was dziewczynki o kciuki jadę do szpitala do mojego lekarza, wczoraj delikatne śluz brązowy dzisiaj rano troszkę więcej jakby krwi wyleciało :( wczesna ciąża, we wtorek był pęcherzyk...

Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
    9ewnskjogh9me2fr.png
    29.11.2017 mamy serduszko!
    Córeńka 5 latka (2013)
    Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
    hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka
‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ