Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:A my z mezem mamy juz zaezerwoway bilet na samolot i hotel odliczam dni do urlopu, juz sie nie moge doczekac
p.s wszystko sami sobie rezerwujemy
Super! Ale Wam fajnie my zawsze wszystko sami rezerwujemy, auto na lotnisku i w drogę. Mnóstwo zwiedzania, co chwila nowe miejsca do spania. Uwielbiam takie podróżeYoselyn82 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
StaraczkaNika wrote:TATA INFORMATYK:
-Tato, jak przyszedłem na świat?
-No dobrze mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę...
Tata poznał mamę na chatroomie.Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick'a. Kiedy już tata był gotowy z upload-em, zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla.Niestety
było już za późno, żeby nacisnąć ''cancel'' albo''escape'', a i meldunek ''Chcesz na pewno ściągnąć plik?' 'już na początku skasowaliśmy w opcjach''ustawienia''. A mamy antywirus już od dłuższego czasu nie był uaktualniony i nie poradził sobie z taty robakiem.Więc nacisnęliśmy klawisz''enter'' i mama otrzymała komunikat;
"Przypuszczalny czas kopiowania-9 miesięcy''#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:Dziewczyny, dobrze kojarzę że na bobotestach po czasie może wyjść cień cienia, który tak naprawdę nie jest cieniem cienia tylko ściemą?
Testujemy w sobotę? -
Rucola wrote:Nie wiem skąd Ty to bierzesz ale dawaj wiecej
Ile Pani ma dzieci? - Pięcioro.
- Ile dziewczynek a ilu chłopców?
- Pięciu chłopców.
- Jak mają na imię?
- Józef.
- Wszyscy?
- Tak.
- Jak pani na nich woła?
- Gdy wołam na obiad, to Józef i wszyscy przybiegają.
- A jak chce pani aby jeden z nich przyszedł?
- To wołam po nazwisku.-Monika-, Rucola, Meśka, mi88, Jedna_z_Wielu, Lunaris, Bunia86, Amy333, Bea25, pawojoszka, madwitka, KateKum, Cheresta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:My np dziś tylko zostawiliśmy prawie 700 zł badania z krwi emka plus moja beta, i jego wymazy i posiewy
W tym miesiącu te wszystkie moje bety (zanim dostałam odnawialne skierowanie w lux med) ANA hormony emka to będzie pewnie z 1500 nie mówię już o lekach i wizytach
Oj tak, ja w tym miesiącu mam już tak pokute ręce, masakra... Generalnie jestem pacjentem "trudne pobranie" (tak oznaczają w punkcie pobrań probówki, jak np. krwi jest nieco mniej niż powinno i wtedy w labie wiedzą, że nie dało się lepiej pobrać i trzeba robić z tego co jest) - mam bardzo cienkie żyłki, często podczas pobrań pękają... Ostatnio trafiłam jakoś mniej doświadczoną pielęgniarkę i na betę kłuła mnie 4 razy, finalnie pobrała z lewej dłoni. Wtedy dostałam ten niski wynik <1,20 (robiłam też wtedy OB przy okazji i niestety dostałam info, że za mało było materiału do badania). Nie wiem dlaczego, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że on był jakiś niemiarodajny... No ale nie udowodnię tego laboratorium.madwitka lubi tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Flo - cudownie! Będziemy czekać na Twoje ptaszynki z tych jajec! Oczekuje 1 a nawet 2 koło Twojego nicka w grudniowym
Wszystkiego najlepszego summer kochana!
A teraz wybaczcie, ale planuje teraz zanurkować w kulturze najwyższych lotów - czekam na Slub od pierwszego wejrzeniaFlowwer, Bunia86, Amy333 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy ktoś z Was ma dziecko w takim wieku że ogląda Nikelodeon, ale jeśli tak, to po 21 chyba leci "Sam i Kat". Zwróćcie uwagę na tą onistowłosą dziewczynę. Może nasunie się Wam to samo na myśl. Teksty jej... niesamowite podobieństwo
Też uciekam spać. Dzisiaj chyba ze 20str pykłoAmy333, KateHawke lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyJestem po usg szyjką sie wydłużyła o 1 mm. Modlę sie o kolejne.
-Monika-, lamka, Rucola, StaraczkaNika, Meśka, staraczka1111, mi88, nowa na dzielni, Agniechaaaa, reset, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Emilkap11, Bajkaaa, Anna Stesia, Flowwer, Bunia86, Lejka, blue00, Selina, Karma88, Czrna 81, Yoselyn82, pilik, Amy333, Bea25, KateHawke, Zośkaaa, Sarna84, gg88, Mini89, Lena21, pawojoszka, by7mistake, emi2016, Malinka7, KateKum, Koteczka82, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Jaś dostał od kolegi radę, żeby powiedzieć do rodziców, "wiem o wszystkim". Wtedy dostanie kasę, bo każdy dorosły ma coś na sumieniu. Po powrocie do domu Jasiek chce wypróbować nowonabyte doświadczenie więc idzie do mamy i mówi: - Wiem o wszystkim - i dostał 50 złotych, za o, żeby nie powiedział tacie. Potem poszedł do ojca i powiedział to samo i dostał stówę z zastrzeżeniem, żeby nic nie mówił matce. Ale Jasio chciał czegoś więcej, więc kiedy przyszedł listonosz powiedział do niego: - Wiem o wszystkim. Listonosz pobladł potem poczerwieniał, a następnie przykucnął i powiedział: - W takim razie uściskaj tatusia!
Rucola, malka, Lunaris, Jedna_z_Wielu, JustynaG, Bunia86, Karma88, Bea25, KateHawke, madwitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Jestem po usg szyjką sie wydłużyła o 1 mm. Modlę sie o kolejne.
Dobranoc -
Bunia! W diagnostyce to żadna pomyłka, te wyniki biorąc pod uwagę to że były robione w różnych labach, na różnym sprzęcie, może innej firmy, na innych odczynnika CH i przy innej kalibracji są prawie takie same. Trzeba się trzymać jednego labu i nie można porównywać z dwóch różnych tak jak już ci summer napisała. Bo nawet jeśli te dwa laby mają tą samą metodę oznaczania bety to na pewno inaczej im wyszła kalibracja i robiły to inne osoby co ma wszytsko wpływ na wynik badania. 270 czy 230 w dwóch różnych labach na roznych sprzetach to wynik bardzo porównywalny. Dlatego powtórz kolejną betę w tym samym co już robiłaś i porównaj tylko wyniki z tego samego lab.
Lamka a co jest cień po czasie? U mnie raz na bobotescie był cień po czasie co okazało się ciążą, a dwa razy takie cienie które pokazały się po paru godzinach były błędem testu. Ale zaznaczam E pojawiły się jakieś 4-5h po zrobieniu testu, więc był nieważny.
Kurcze, coś komuś jeszcze chciałam napisać i już zapomniałam co
A ja byłam dzisiaj na filmie "najlepszy" i bardzo polecam!Anna Stesia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Dziewczyny, dobrze kojarzę że na bobotestach po czasie może wyjść cień cienia, który tak naprawdę nie jest cieniem cienia tylko ściemą?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej poradzono mi żeby do was sie zwrócić. Mam brać duphaston na miesiączkę ( jak go nie biorę to nie mam miesiączek) nie wiem czy mój cykl jest bezowulacyjny czy owulacji jeszcze nie było, od dziś mam braćc duphaston, Ale jeśli owu jeszcze nie było to może zatrzymać ta owu. Co mam robić?? Czekać jeszcze czy opierać sie na tym co gin powiedział?? (statystyki)
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:Hej poradzono mi żeby do was sie zwrócić. Mam brać duphaston na miesiączkę ( jak go nie biorę to nie mam miesiączek) nie wiem czy mój cykl jest bezowulacyjny czy owulacji jeszcze nie było, od dziś mam braćc duphaston, Ale jeśli owu jeszcze nie było to może zatrzymać ta owu. Co mam robić?? Czekać jeszcze czy opierać sie na tym co gin powiedział?? (statystyki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 22:46
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021