Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfas z kwasem był, ale dzięki za polecenia dobrego Dzisiaj spokojny wieczór, ja ciągle dumam nad czwartkową wizytą - czy nie przenieść jej na kolejny tydzień tak, żeby cokolwiek było już widać... Na betę miałam pójść jutro, ale w środę mąż by mnie podrzucił - byłoby wygodniej i nie spóźniłabym się do pracy... Tyle, że to będzie 72h od ostatniej, a nie 48h, więc może nieco trudniej będzie ocenić prawidłowość przyrostu. Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 21:38
22.11.2017 -pierwsza biochem -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Dziewczyny to może po prostu od teraz udawajmy, że tych postów panny nie ma? I nie odpowiadajmy na nie, nie czytajmy, nie komentujmy? Nie wiem czy już były takie próby
summer86, lamka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej dziewczyny!! Ja czekam na testowanie zostało mi jakieś 5-6 dni i okaże się czy i dla mnie listopad jest tym szczęśliwym trzymam kciuki za Was wszystkie && :*
summer86, Bea25, KateHawke, lamka, Flowwer lubią tę wiadomość
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
Summer, w lutym/marcu jest najwięcej bursztynków, nawet w zatoce. W zeszłym roku pojechaliśmy w marcu po sztormie na Wyspę Sobieszewską i wyłowiliśmy taki jak moja pięść. Mąż całe buty zamoczył, spodnie do kolan, aż nie mógł prowadzić autka, ale uznałam, że warto go poświęcić Baaaardzo dobra pora na wyprawę nad morze.
lamka lubi tę wiadomość
-
Kiyka 123 wrote:Kfas z kwasem był, ale dzięki za polecenia dobrego Dzisiaj spokojny wieczór, ja ciągle dumam nad czwartkową wizytą - czy nie przenieść jej na kolejny tydzień tak, żeby cokolwiek było już widać... Na betę miałam pójść jutro, ale w środę mąż by mnie podrzucił - byłoby wygodniej i nie spóźniłabym się do pracy... Tyle, że to będzie 72h od ostatniej, a nie 48h, więc może nieco trudniej będzie ocenić prawidłowość przyrostu. Co myślicie?
Możesz spokojnie w środę zrobić są kalkulatory przyrostu i bez problemu wyliczysz. I od razu progesteron zrób. -
Flowwer to w środę wielki dzień Trzymam kciuki za jajca, niech się wszystkie zapłodnią i potem ładnie dzielą! I zaczniemy wielkie odliczanie do transferu
Summer sto lat, sto lat! Spełnienia wszystkich marzeń! A teraz przekażę Ci najgłupsze życzenia jakie sama dostałam : łatwych porodów i mało zmarszczek! Niby głupie ale jakie życiowe hehe
Bea przykro mi, kijowo wyszło
Lamka twój jeszcze wyjdzie pozytywnie w odpowiednim czasiesummer86, lamka, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Bunia86 wrote:Wiecie jakie jaja, zgłupiałam i nie wiem znowu co robić
W piątek robiłam betę w diagnostyce - 270, mój gin kazął zrobić w szpitalu. Krew oddałam koło 8-9 - wynik 239, nuby spada, ale niewiele, 23 godziny później zrobiłam badanie w diagnostyce, przekonana że wynik będzie nawet niższy, w końcu to 3 godziny później a co ja widzę - wynik 283!
No KU*** MAĆ, czy ta diagnosyka ma faktycznie takie pomyłki? Bo ja już sama nic nie wiem
Bunia, jeszcze odnośnie bety z różnych laboratoriów. Ja poszłam do szpitala z wynikiem coś ok. 890 wg mojego lab. Zbadali betę w szpitalu wyszła 711 i chcieli mnie wypisywać, bo spadała. Ale nauczona przez to forum, że wyników bety z różnych lab się nie porównuje, uparłam się żeby mnie nie wypisywali tylko jeszcze powtórzyli badanie. I miałam rację, bo wzrosła.
Więc musisz teraz trzymać się jednego laboratorium, najlepiej tego poleconego przez lekarza.
innamorata88, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Kiyka 123 wrote:Kfas z kwasem był, ale dzięki za polecenia dobrego Dzisiaj spokojny wieczór, ja ciągle dumam nad czwartkową wizytą - czy nie przenieść jej na kolejny tydzień tak, żeby cokolwiek było już widać... Na betę miałam pójść jutro, ale w środę mąż by mnie podrzucił - byłoby wygodniej i nie spóźniłabym się do pracy... Tyle, że to będzie 72h od ostatniej, a nie 48h, więc może nieco trudniej będzie ocenić prawidłowość przyrostu. Co myślicie?Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
O taaaaak przyjedźcie do nas nad morze Zabierzcie tylko swoje pieseły, koteły (mężów nie trzeba) i będziemy się integrować
lamka, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Bunia86, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81, Emilkap11, Lena21, nadzieja73 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Wpadłam tylko na chwilę, żeby życzyć Summer wszystkiego co najlepsze!!!! Rośnijcie dalej zdrowo i niech się spełniaja wszystkie Twoje marzenia!
Niestety nie mam jak Was teraz nadrobić.. produkujecie tego tony, chyba,że znowu była jakaś afera/ lub super informacja, ale pewnie dojdę do tego albo późno w nocy albo jutro w pracy .summer86, KateHawke, innamorata88 lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Dziewczyny z radością dopisałam Eweli i Kiyka 123.
Mam nadzieję, że żadnego nie pominęłam, bo bym sobie nie wybaczyła.
KateHawke, Bea25, innamorata88, Bunia86, 91Ewela09 lubią tę wiadomość