Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea25 wrote:Ja zmykam na dziś dobrej nocki wszystkim :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
madwitka looo matko... bez komentarza..laska stara sie o dziecko a nie wie co to owulacja? nie no!!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:W jakimś większym mieście - Warszawa, Kato, Łódź, Wrocek? Wynajęłoby się salkę w kafejce/pubie i yolo
Albo w Krakowie:) Kraków zaprasza!Bunia86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kiyka kalkulatory są w necie i wszystko policza. Podziwiam za cierpliwość
Summer tak zrobię, powtarzam we środę w szpitalu. Mam nadzieję że ten wzrost w diagnostyce to jakaś pomyłka.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
madwitka wrote:Dziewczyny zostawcie panan w spokoju, taki charakter i juz:) co tu duzo mówic, moja znajoma twierdzi ze od dwóch lat sie o dziecko starają, wiec jakos tak przyszła przy winku gadka na ten temat , rozkręcam sie, opowiadam, gadam i gadam, a ona mi przerywa w pół zdania i pyta: A co to jest ta owulacja?
Więc błągam Was kochane , Wy sie stresujecie kwasem foliowym panan, a tu ludzie dwa lata sie o dziecko starają i laska pyta o owulacje? Więc mnie już nic nie zdziwi!
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
KateHawke wrote:Możesz spokojnie w środę zrobić są kalkulatory przyrostu i bez problemu wyliczysz. I od razu progesteron zrób.
Zrobię, dziękuję! Uratowałaś jutro mój poranek. Żeby zdążyć do pracy, to na badanie musiałabym lecieć na 7:30, co wiąże się ze wstawaniem o 5:30, nieludzka pora Mąż mnie w środę podrzuci, to będzie sprawniej i przyjemniej Progesteron też zrobię, jest w cenniku za całe 21zl Czy Wy też zostawiłyście już miliony PLN w laboratoriach?KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Bunia86 wrote:Kiyka kalkulatory są w necie i wszystko policza. Podziwiam za cierpliwość
.
Poszukam kalkulatora, dzięki Cierpliwość to może nie jest, bardziej próba opanowania emocji i przyjęcia tego na spokojnie, a nie jazda z językiem na wierzchu za wszelką cenę 48h po i potem do pracy to samo... W środę będzie na spokojnie i w towarzystwie, znacznie bardziej komfortowo i spokojnieBunia86 lubi tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Mój ulubieniec z dedykacją dla Ciebie Summer.
https://m.youtube.com/watch?v=G02AYADKh7g
Wszystkiego najlepszego
Flo i Aga już zaciskam kciuki i czekam na dobre wiadomości.
Gratuluje zafasolkowanym z całego serducha.
Aksamitna może poproś o badanie moczu, żeby szybko zadziałać, żaby się nie rozkręciło.
Bunia przykro mi z powodu stresu, jaki pewnie Ci towarzyszy.
Co do panan, to mam wrażenie, że to jakiś dzieciak, który dobrze się bawi stosując internet. Bo nie rozumiem jak można być tak oderwanym od rzeczywistości. Ogólnie niektóre stwierdzenia przez nią są absurdalne. Rozumiem, że można nie wiedzieć o inseminacji czy ivf, bo sama dowiedziałam się dopiero tutaj, ale o kwasie foliowym...... sorry nie wierzę. Moja teza jest taka, że to jedna wielka ściema, szkoda tylko, że wykorzystująca uczucia innych.summer86, Yoselyn82, Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo i ja muszę dowcip o robieniu dzieci powiedzieć (brzydki ostrzegam)
Jak robi sie małe dziewczynki???
Tak samo jak małe deseczki bierze sie duża sie sie rznielamka, innamorata88, Kiyka 123, KateHawke, Bunia86, MamaFabianka, Lejka, Bea25, Sarna84, Izolda90, pawojoszka, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mogę kawał bardzo brzydki i niezwiązany ze staraniami? mnie śmieszy.
Idzie sobie babcia parkiem, a na trawie jest tabliczka z napisem "nie deptać trawnika", mimo tego babcia popierdziela po trawniku.
Zatrzymuje ją strażnik.
- Babciu, co babcia robi, przecież jest wyraźnie napisane "nie deptać trawnika"
- A wie Pan, ja to w takie napisy nie wierzę...
- Jak to babcia nie wierzy?
- No bo wie Pan, kiedyś na ławce było napisane "ch*j ci w dupe", siedziałam trzy godziny i nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 22:16
Bunia86, -Monika-, Lunaris, Czrna 81, Rucola, Jedna_z_Wielu, blue00, Karma88, pilik, Bea25, Sarna84, KateKum lubią tę wiadomość
-
Staram sie Was nadrobić od ponad godziny !
Flower trzymamy kciuki za srode :*
Summer kochana zycze Ci szybkiego i bezbolesnego rozwiazania
Ja jutro jade ns usg podejrzec jajka
Jajniki pracujs bo czuje zwlascza prawy wiec licze ze jest dobrze. Dobranoc wszystkim:)KateHawke, lamka, Rucola, Flowwer lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Kiyka 123 wrote:Zrobię, dziękuję! Uratowałaś jutro mój poranek. Żeby zdążyć do pracy, to na badanie musiałabym lecieć na 7:30, co wiąże się ze wstawaniem o 5:30, nieludzka pora Mąż mnie w środę podrzuci, to będzie sprawniej i przyjemniej Progesteron też zrobię, jest w cenniku za całe 21zl Czy Wy też zostawiłyście już miliony PLN w laboratoriach?
My np dziś tylko zostawiliśmy prawie 700 zł badania z krwi emka plus moja beta, i jego wymazy i posiewy
W tym miesiącu te wszystkie moje bety (zanim dostałam odnawialne skierowanie w lux med) ANA hormony emka to będzie pewnie z 1500 nie mówię już o lekach i wizytach
nick nieaktualnyGratuluje dziewczyny i trzymam kciuki!
Ja już czekam na owulację, ten tydzień będzie aktywny ❤❤❤❤❤❤ a później czekam. I wiecie, co podziwiam Was, za umiejętności czekania na datę @. Obym i ja nie zatestowała wcześniej.KateHawke, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
TATA INFORMATYK:
-Tato, jak przyszedłem na świat?
-No dobrze mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę...
Tata poznał mamę na chatroomie.Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick'a. Kiedy już tata był gotowy z upload-em, zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla.Niestety
było już za późno, żeby nacisnąć ''cancel'' albo''escape'', a i meldunek ''Chcesz na pewno ściągnąć plik?' 'już na początku skasowaliśmy w opcjach''ustawienia''. A mamy antywirus już od dłuższego czasu nie był uaktualniony i nie poradził sobie z taty robakiem.Więc nacisnęliśmy klawisz''enter'' i mama otrzymała komunikat;
"Przypuszczalny czas kopiowania-9 miesięcy''lamka, -Monika-, summer86, Rucola, Czrna 81, staraczka1111, Jedna_z_Wielu, Lunaris, Bunia86, Karma88, pilik, Bea25, KateHawke, Sarna84, Izolda90, KateKum lubią tę wiadomość
-
A my z mezem mamy juz zaezerwoway bilet na samolot i hotel odliczam dni do urlopu, juz sie nie moge doczekac
p.s wszystko sami sobie rezerwujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 22:21
lamka, Bunia86, Rucola, staraczka1111, Lunaris, Flowwer, pilik, Bea25, KateHawke, Lena21 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, a do jakiego kraju się wybieracie?
Życzę Wam aby to był niezapomniany urlop i magiczny dla Was czasYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Kolorowych i zbereźnych snów Do jutra
Kate, ja trzeci dzień z rzędu zbereźnych już nie chcęKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:A my z mezem mamy juz zaezerwoway bilet na samolot i hotel odliczam dni do urlopu, juz sie nie moge doczekac
p.s wszystko sami sobie rezerwujemyYoselyn82 lubi tę wiadomość