Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy Twój m ma morfologie 1 %??? i jaka suplementacje bierze kochana? i czy jest poprawa, czy jeszcze nie weryfikowaliscie wyniku??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:30
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Dziewczyny dziękuję za piękne życzenia, jesteście kochane!
Amy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim spełnienia marzeń!
Agniechaaa, zależy, co Twój mąż lubi i czym się interesuje. Ja mojemu kupuję różne rzeczy - do gier na konsole, przez książki, koszulki, gadżety, po scyzoryk szwajcarski. Ostatnio kupiłam mu wieczne pióro i kompendium z dziedziny, która go interesuje.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:No wlasnie niby tak,ale zastanawiam jak to jest przy slabym nasieniu. Jaką Wy macie morfologie,ile %?
U nas ogolem 70ml,ale tylko 1%prawidlowychAmy333 lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Tylko, że siedzę w pracy do 21.00
Ja w pracy do 19.. Mam dziś ciężki dyżur.. Ledwo żyje jużMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaa na pewno jutro będzie wszystko dobrze z maluszkami.. Trzymam kciuki!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Yoselyn, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim spełnienia marzeń!
Agniechaaa, zależy, co Twój mąż lubi i czym się interesuje. Ja mojemu kupuję różne rzeczy - do gier na konsole, przez książki, koszulki, gadżety, po scyzoryk szwajcarski. Ostatnio kupiłam mu wieczne pióro i kompendium z dziedziny, która go interesuje. -
Lampka kciuki za Test!
Aksamitna dobrze ze juz w domu, w domu najlepiej.. Musi być dobrzelamka lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny. Oszaleje chyba, testować mam 30.11 brzuch boli od paru dni temp 36,8 utrzymuje się od tygodnia. Niecierpliwie się tym czekaniem a tu dzisiaj znajoma bum! Bliźniaki! Zalamana jestem bo już 3x miałam biochemiczną ciążę oczywiście cieszę się szczęściem kolezanki ale boli też moje wyczekiwanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:37
-
madwitka wrote:Amy Twój m ma morfologie 1 %??? i jaka suplementacje bierze kochana? i czy jest poprawa, czy jeszcze nie weryfikowaliscie wyniku??
U Was tez problem z armią? -
nick nieaktualnyAgniecha - my z mężem na większość prezentów dla mężczyzn (brat męża, mąż mojej kuzynki) kupujemy dobrej jakości multitoola. Przydaje się w wielu męskich sytuacjach od otwierania piwa po wkręcanie śrubek Można sporo fajnych designerskich modeli znaleźć. Są też takie portfele z multitoolem wielkości karty płatniczej.
reset, Karma88 lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Dr Milewczyk na Karowej powiedzial na temat wynikow "szału nie ma", ale ja nie pamiętaj jakie one byly.
Też chodzisz do Milewicza? Zadowolona jesteś?
Edit: już widzę, że to Milewczyk,nie Milewicz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:43
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ankin wrote:Cześć dziewczyny. Oszaleje chyba, testować mam 30.11 brzuch boli od paru dni temp 36,8 utrzymuje się od tygodnia. Niecierpliwie się tym czekaniem a tu dzisiaj znajoma bum! Bliźniaki! Zalamana jestem bo już 3x miałam biochemiczną ciążę oczywiście cieszę się szczęściem kolezanki ale boli też moje wyczekiwanie.
Mnie zaczęło denerwować jak ciężarne kobiety przychodziły na zakupy i musiałam patrzeć na te piękne brzuszki, kiedy sama dostałam @ Ale warto na to patrzeć z tej strony - innym się udało to i mi się uda
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Yose wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Spełnienia marzeń a zwłaszcza tego, które nas tu wszystkie łączy
Jeżeli chodzi o morfologię nasienia o u mojego M rekord wynosi 15%. Ale to jednorazowy wybryk. Przeważnie waha się od 4 do 7%.Yoselyn82, Bunia86 lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWymyśliłam kupie mu prezent dla całej rodzinki!! Mój M kocha jeść tosty a sie tortownica zepsuła kupie taką na wypasie!! Z zamiennymi na gofry itd oooo taka bede perfekcyjna Pani domu!
Anna Stesia, reset, lamka, Emilkap11, olik321, Czrna 81, pilik, Karma88, Bea25, Aksamitna lubią tę wiadomość
-
Aksamitna, cieszę się, że Cię wypuścili do domu! Niech się dziewczyny dzielnie trzymają! Siła jest kobietą, więc Twoje dwie silne kobietki muszą dać radę!
Agniechaaa, super pomysł z tostownicą. A gofry... rozmarzyłam się. Wpadnę do Ciebie przetestować -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Wymyśliłam kupie mu prezent dla całej rodzinki!! Mój M kocha jeść tosty a sie tortownica zepsuła kupie taką na wypasie!! Z zamiennymi na gofry itd oooo taka bede perfekcyjna Pani domu!