X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • madwitka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy Twój m ma morfologie 1 %??? i jaka suplementacje bierze kochana? i czy jest poprawa, czy jeszcze nie weryfikowaliscie wyniku??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:30

Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
    2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
    2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:)
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za piękne życzenia, jesteście kochane!

Amy333 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim spełnienia marzeń!

Agniechaaa, zależy, co Twój mąż lubi i czym się interesuje. Ja mojemu kupuję różne rzeczy - do gier na konsole, przez książki, koszulki, gadżety, po scyzoryk szwajcarski. Ostatnio kupiłam mu wieczne pióro i kompendium z dziedziny, która go interesuje.

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    No wlasnie niby tak,ale zastanawiam jak to jest przy slabym nasieniu. Jaką Wy macie morfologie,ile %?
    U nas ogolem 70ml,ale tylko 1%prawidlowych
    Dr Milewczyk na Karowej powiedzial na temat wynikow "szału nie ma", ale ja nie pamiętaj jakie one byly.

Amy333 lubi tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Tylko, że siedzę w pracy do 21.00 :-O

Ja w pracy do 19.. Mam dziś ciężki dyżur.. Ledwo żyje już

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa na pewno jutro będzie wszystko dobrze z maluszkami.. Trzymam kciuki! :-)

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Yoselyn, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim spełnienia marzeń!

Agniechaaa, zależy, co Twój mąż lubi i czym się interesuje. Ja mojemu kupuję różne rzeczy - do gier na konsole, przez książki, koszulki, gadżety, po scyzoryk szwajcarski. Ostatnio kupiłam mu wieczne pióro i kompendium z dziedziny, która go interesuje.
    Mój M nie gra :/ a jego hobby to jego praca ma tartak i robi z drzewem :/ Nosz kurczę w zeszłym roku w ramach prezentu pojechaliśmy na skoki narciarskie ale w tym roku odpada :/

• Bea25 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn ściskam urodzinowo :*

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
    Córeczka 4 latka <3
    Aniołek <3 01.2018
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lampka kciuki za Test! :-)

Aksamitna dobrze ze juz w domu, w domu najlepiej.. Musi być dobrze

lamka lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Ankin Debiutantka

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Oszaleje chyba, testować mam 30.11 brzuch boli od paru dni temp 36,8 utrzymuje się od tygodnia. Niecierpliwie się tym czekaniem a tu dzisiaj znajoma bum! Bliźniaki! Zalamana jestem bo już 3x miałam biochemiczną ciążę :( oczywiście cieszę się szczęściem kolezanki ale boli też moje wyczekiwanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:37

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madwitka wrote:
    Amy Twój m ma morfologie 1 %??? i jaka suplementacje bierze kochana? i czy jest poprawa, czy jeszcze nie weryfikowaliscie wyniku??
    Tak,mamy taka troche lipe:\ na szczescie ilosc i ruch jest w normie. w sobote mamy androloga,a na razie bierze Salfazin,wit D3 i wcina orzechy brazylijskie.
    U Was tez problem z armią?

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha - my z mężem na większość prezentów dla mężczyzn (brat męża, mąż mojej kuzynki) kupujemy dobrej jakości multitoola. Przydaje się w wielu męskich sytuacjach od otwierania piwa po wkręcanie śrubek ;-) Można sporo fajnych designerskich modeli znaleźć. Są też takie portfele z multitoolem wielkości karty płatniczej.

reset, Karma88 lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Dr Milewczyk na Karowej powiedzial na temat wynikow "szału nie ma", ale ja nie pamiętaj jakie one byly.

Też chodzisz do Milewicza? Zadowolona jesteś?

Edit: już widzę, że to Milewczyk,nie Milewicz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:43

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Nina06 Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankin mnie tez boli brzuch jak na okres 26dc. Zle mi z tym nie lubie tego pobolewania bo wiem ze znow nici...

Nina06
  • gabi90 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankin wrote:
    Cześć dziewczyny. Oszaleje chyba, testować mam 30.11 brzuch boli od paru dni temp 36,8 utrzymuje się od tygodnia. Niecierpliwie się tym czekaniem a tu dzisiaj znajoma bum! Bliźniaki! Zalamana jestem bo już 3x miałam biochemiczną ciążę :( oczywiście cieszę się szczęściem kolezanki ale boli też moje wyczekiwanie.
    Tylko spokój może nas uratować :) Musisz być cierpliwa! Nie testuj wcześniej, bo wynik będzie mało wiarygodny.
    Mnie zaczęło denerwować jak ciężarne kobiety przychodziły na zakupy i musiałam patrzeć na te piękne brzuszki, kiedy sama dostałam @ :( Ale warto na to patrzeć z tej strony - innym się udało to i mi się uda :)

0d1y43r8v9izoka3.png
    3 cs - udany <3
    Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
    CLO + Ovitrelle
    AMH - 9,13 ng/ml
  • Emilkap11 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yose wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Spełnienia marzeń a zwłaszcza tego, które nas tu wszystkie łączy <3

Jeżeli chodzi o morfologię nasienia o u mojego M rekord wynosi 15%. Ale to jednorazowy wybryk. Przeważnie waha się od 4 do 7%.

Yoselyn82, Bunia86 lubią tę wiadomość

Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
    11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
    <1,2 😢
    09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
    Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój miał raz 38%, nie wiem jak to możliwe (?)
    Ale z upłynnieniem zawsze lipa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymyśliłam kupie mu prezent dla całej rodzinki!! Mój M kocha jeść tosty a sie tortownica zepsuła :D kupie taką na wypasie!! Z zamiennymi na gofry itd :D oooo taka bede perfekcyjna Pani domu!

Anna Stesia, reset, lamka, Emilkap11, olik321, Czrna 81, pilik, Karma88, Bea25, Aksamitna lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, cieszę się, że Cię wypuścili do domu! Niech się dziewczyny dzielnie trzymają! Siła jest kobietą, więc Twoje dwie silne kobietki muszą dać radę!

Agniechaaa, super pomysł z tostownicą. A gofry... rozmarzyłam się. Wpadnę do Ciebie przetestować ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Wymyśliłam kupie mu prezent dla całej rodzinki!! Mój M kocha jeść tosty a sie tortownica zepsuła :D kupie taką na wypasie!! Z zamiennymi na gofry itd :D oooo taka bede perfekcyjna Pani domu!
    Jeszcze napisz, że tylko M może ją obsługiwać, to będziesz miała darmowe tosty na śniadanie :-D #diabelskiplan

‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ