Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Aksamitna, cieszę się, że Cię wypuścili do domu! Niech się dziewczyny dzielnie trzymają! Siła jest kobietą, więc Twoje dwie silne kobietki muszą dać radę!
Agniechaaa, super pomysł z tostownicą. A gofry... rozmarzyłam się. Wpadnę do Ciebie przetestowaćAnna Stesia, Karma88, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jestescie prawdziwa skarbnica wiedzy. Prosze, wiec o pomoc.
Bylam wczoraj u gin. Kazala mi zrobic badanie: wit. D3 i TORCH. Niestety kazala zrobic prywatnie w luxmedzie. Powiedziała mi zebym w luxmedzie powiedziala tą nazwe TORCH. Ok, ale sprawdzalam na necie cenę tego badania i okazalo sie, ze luxmed ma w ofercie 3 rozne badania tego TORCH. Teraz pytanie, jakie ja mam wykonac? -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny moze ni cos fajnego doradzacie zawsze macie świetne propozycje mój M ma 2.12 urodziny pomysłu ba prezent totalnie brak
Yosel najserdeczniejsze życzenia. Dużo zdrowia, szczęścia, miłości i wytrwałości w staraniach. Niech się spełnią marzenia! Bądź zawsze uśmiechniętaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 17:12
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Amy - jak mogę Ci doradzić co ja bym zrobiła, to odpuść dziś seksy a działajcie jutro z samego rana. My tak zrobiliśmy w lutym tego roku i teraz w łóżeczku śpi sobie mała Kaczorka
Summer i Yose - po/urodzinowe uściski! Niech się Wam spełnią wszystkie marzenia :*
Odnośnie prezentów to mój mąż pod choinkę zażyczył sobie klocki LEGO :p
Aguś - jutro o 15 kciuki będą zaciśnięte
Flowwer - daj czadu! Czekam na Twoje kwiatuszkowe fasolki
A za wszystkie przed którymi jeszcze testowanie życzę pięknych wyników!Yoselyn82, Agniechaaaa, Anna Stesia, Czrna 81, pilik, Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Reset ja byłam u niego tylko raz i całkiem możliwe że pomyliłam nazwisko. Powiem Ci szczerze ze nie lubię lekarzy którzy nic nie tłumaczą. W kwietniu miałam chwilowy "zgrzyt" ze swoim lekarzem i umowilam sie na Karowa,ale byłam tylko raz. Nie chce więcej tam trafić.
-
nick nieaktualnyOlik biegałam i ćwiczyłam, w październiku przez ciążę biochemiczną przestałam, złapałam deprę i się zbieram, żeby wrócić do tego. Zwłaszcza że mi przybyło z 3kg, a jako dietetyk nie mogę sobie na to pozwolić. W ten weekend chcę zacząć trening biegowy.
Co do śniadań to omlety, jajecznica, placki gryczana/kokosowe/owsiane z owocami/warzywami, sałatka z awokado, sałatka z kurczakiem wędzonym, hummus domowej roboty z warzywami, owsianka wytrawna (dla glutenowców), dobrej jakości kabanosy drobiowe z warzywami, ja czasami jem też ryby, ale nie wszyscy lubią rano -
dzięki lamka
ja tez biegałam do tej pory i chodziłam na trampy - te akurat są zabronione w ciązy
ale od 3 tyg nie robie nic tylko się ucze... nie wiem jak do tego podejść po egzaminach
mój gastrolog i ginekolog twierdzą, że treningi owszem ale delikatne i bieganie max 5 km, jesli sie starasz o fasolke
jeszcze wracając do IO to które kasze dozwolone?
gryczana czytałam, że ok
bulgur juz nie bardzo
jaglana odpada
ryż brązowy ok a biały odpada
zgadza sie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 17:27
-
Mój M pod choinkę chce nową saszetkę i pomadę do włosów. Z akcesoriów do brody też zawsze się cieszy. I teraz papiernicze też mi się orzydają - jakiś fajny zeszyt czy długopis.
Reset u mnie w moczu było wszystko ok, ale szyjka była czerwona i sluz brzydki w środku, mimo że ja tego nie widziałam.
Amy miałam pisać to samo! Jak macie możliwość to przeliczcie z dzisiaj na jutro rano. U nas to też chyba pomogło
Lamka ja piesła? Bardzo chętnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccd92bcd1ac6.pnglamka, staraczka1111, Flowwer, Lunaris, Bunia86, Czrna 81, Yoselyn82, Anna Stesia, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZobacz sobie Olik tabelę ładunków glikemicznych. Często się zdarza, że pacjenci dobrze reagują na ryż parboiled albo basmati (ugotowany al dente). Kasza gryczana, pęczak, komosa, amarantus, kasza owsiana. Jeszcze zależy z czym podasz, bo jak dasz górę warzyw + źródło białka i tłuszczu to wyrzut glukozy i insuliny będzie mniej gwałtowny.
Pilik - piesełeł boooooooski ma bardzo mądre oczy. Już widzę moją kruszynę jak go zaczepia do zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 17:41
olik321, pilik lubią tę wiadomość
-
Melduję, że kawusie z psiapsiułami skończyła się rzygiem... Brzuch boli, leżę i pozwalam dziecku psuć wzrok przy komputerze. Nie mam dziś siły.
UWAGA! Wielbiciele kotów z daleka od home and you-zostawilam tam dziś całe zembalowe :p
Yos wszystkiego spełnionegoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 17:37
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Melduję, że kawusie z psiapsiułami skończyła się rzygiem... Brzuch boli, leżę i pozwalam dziecku psuć wzrok przy komputerze. Nie mam dziś siły.
UWAGA! Wielbiciele kotów z daleka od home and you-zostawilam tam dziś całe zembalowe :p
Yos wszystkiego spełnionegoKarma88, gabi90, Emilkap11, 91Ewela09, Lunaris, Bunia86, Bocianiątko, Anna Stesia, Lena21, blue00, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Melduję, że kawusie z psiapsiułami skończyła się rzygiem... Brzuch boli, leżę i pozwalam dziecku psuć wzrok przy komputerze. Nie mam dziś siły.
tak żle ? to epidemia grypy chyba
A co dla kota kupiłaś ?
YOSEL życzę byś na wakacjach załapała tą słynną grypę
Wszystkiego NAJ!!!!
Lunaris, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
...teraz to dopiero mam stresa przed testowaniem... Ale zakupiłam 2 bobusie w promocji :p
lamka lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Mój M pod choinkę chce nową saszetkę i pomadę do włosów. Z akcesoriów do brody też zawsze się cieszy. I teraz papiernicze też mi się orzydają - jakiś fajny zeszyt czy długopis.
Lamka ja piesła? Bardzo chętnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccd92bcd1ac6.png
Ale ma przesympatyczną mordkę taką charcią
Ja ja sobie leczę duszę shopingiem kupiłam maskę do włosów Anwen, olejek i spray, i inne bzdety.
Ma któraś używała PROJEKTOR LASEROWY ŚWIĄTECZNY ? właśnie się zastanawiam nad kupnem
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄