Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim w tak ważny dzień! Nadrobilam wszystkie strony, duzo tego.
Flooo, to już dziś! Kciuki!
Aga, Ty tez nam się dzis pochwalić bobaskami, a koszmary pewnie przez stres, staraj sie uspokoic
Lamka, póki nie ma @ jest nadzieja!
Aksamitna, ucaluj maluszki! Są bardzo silne i dzielne jak mamusia
Amy co do czestotliwosci współżycia mi moj nowy gin doradzajac kiedy ma być "akcja" mówił, że dwa dni pod rząd, a trzeciego nie bardzo jest sens, bo prawie nie ma juz wtedy plemników. Ale jak są chęci to i trzeciego dnia są serducha Trzymam więc kciuki za owocny finał.
U mnie po dzisiejszej tempce OF w koncu prawidłowo wyznaczylo owulke. Pozostaje mi czekać na mam nadzieję mikołajkowy prezent bo testowanko planuje na początek grudnia, jeśli pójdzie wszystko zgodnie z planem
Przepraszam, jeśli któraś z Was pominęłam, ale same wiecie jak jest przy nadrabianiu stronAmy333 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualny
-
Flower trzymam kciuki ❤
Aga czekam na wieści od Kroliczkow ❤
Ja krew oddałam i już leżę w łóżku i odpoczywam.
Jutro mam fryzjera, w piątek dwie imprezki, a w niedzielę chrzest, no i we wtorek wizyta u gina. Juz nie mogę się doczekać.pilik lubi tę wiadomość
-
Flowwer to wielkie kciuki!!
Agniechaaa mocne kciuki za maluszki, na pewno jest wszystko dobrzeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
UFF nadrobiłam
Flo -to już za parę minut powodzenia
Agniecha -powodzenia na dzisiejszej wizycie czekamy na zdjhęcia maluchów
Aksamitna - dobrze że w domu, zawsze lepiej w swoich pieleszach, lecz i odpoczywaj trzymam kciuki za twoją szyjkę
Meśka-cudowne wiadomości jajeczka piękce więć teraz tylkko M dołapać (musiałyśmy się minąć w Katowicach na którą miałaś?)
Yosel- spóżnione życzenia ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
Bea25 powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej:)
AnkaG - witaj na wątku
Anna Stesia- i takich więcej dobrekujemy na forum-super że prenatalne wyszły dobrze i krwawienia ustały, spokojnej dalszej ciąży i czekam na sirusowy snieg od Ciebie
BOcianiątko trzymamy kciuki za wizytę o 14
aiwlys piękny maluszek
Jeśli pominałam to przepraszam resztę ale za wszystkie trzymam kciuki a zaraz napisze jak u mnie wizyta wczoraj przebiegłaBocianiątko, Yoselyn82, Meśka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
a co do mnie to dr Cygal zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie.
Na razie twierdzi że zobaczymy co przyniesie wyleczenie ureaplasmy bo to za krótki czas żeby zobaczyć czy do było przyczyną złego nasienia ale dostaliśmy takie zalecenia:
M-ma brać dalej suplementy Fertiman plus lub profertli oraz końcem grudnia zrobić badanie nasienia MSOME +SCD
Ja-na USG w 1 dc w prawym jajniku 10 pęcherzykó do 6mm a w lewym 3 do 8mm więc coś tam rosnie, zbijamy TSH bo ostanie wyszło 2,9 więc dostałam euthyrox 25 ale mam na razie brać tylko połówkę i zrobić badanie za 4 tyg TSH jak się zmieni, AMH mam zrobić tylko nie wiem czy to jest w dowolnym dniu cyklu zapomniałam dopytać a zapomniałam wziąć nr do koordynatorki ale może wy mi podpowiecie.,, i kontroli wymaz na ureaplasme met PCR za 4 tyg., dodatkowo wymaz z policzka w kierunku trombofilii oraz glukoza i insulina na czczo.
Dziękuję dziewczyny za polecenie jejinnamorata88, KateHawke, Flowwer, Meśka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Bocianiotko kciuki za wizyte
Lampka a moze nie wszystko jeszcze stracone? trzymam dalej kciuki!
Ewela kciuki za wysoka bete!
Ania jedz do labu jak ma cie to uspokoic.. kciuki za wysoki wynik!
Hope jaki zapas jestem pod wielkim wrazeniem... ja nie mam ani jednego, bo ja uzywam dopiero po pozytywnym wyniku bety, wczesniej nie
Bunia oby beta szybko spadla i zeby to czekanie skaczylo sie juz..trzymam kciuki!
Kiyka 123 kciuki za wysoka bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 10:01
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ANkaG wrote:Gabi90 Ty masz 2 cs tak jak ja a wcześniej nic? Ja dopiero tu nowa choć kiedyśtylko tutaj notowałam sobie podstawowe info
ANkaG lubi tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Flowwer hehe pizamka suuper, ja mam zyrafke w domu
Amy ja kiedys mialam taka chcice ze obudzilam sie o 2 czy 3 w nocy i zabralam sie za meza a moj wielkie oczy co ja robie o tej porze mina jego BEZCENNA!Amy333, Flowwer, JustynaG lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Amy333 wrote:Kciukam Kochana z całej siły!:*
Mój robił już tez bardziej szczegółowe, DNA w porządku. Ilość i ruch też jako tako, tylko ta morfologia:/
To nie jest źle, z morfologia to faktycznie mogą pomóc jakieś suplementy. U nas problem większego kalibru, morfologia mój ma 0%. Niestety najgorsza jest fragmentacja, ros, mega lepkośc informatyczne brak ruchu. Mimo To jak widać u mnie zaskakuje więc trxuman kciuki za wasze żołnierzyki ony też dały radęAmy333 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
gg88 wrote:a co do mnie to dr Cygal zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie.
Na razie twierdzi że zobaczymy co przyniesie wyleczenie ureaplasmy bo to za krótki czas żeby zobaczyć czy do było przyczyną złego nasienia ale dostaliśmy takie zalecenia:
M-ma brać dalej suplementy Fertiman plus lub profertli oraz końcem grudnia zrobić badanie nasienia MSOME +SCD
Ja-na USG w 1 dc w prawym jajniku 10 pęcherzykó do 6mm a w lewym 3 do 8mm więc coś tam rosnie, zbijamy TSH bo ostanie wyszło 2,9 więc dostałam euthyrox 25 ale mam na razie brać tylko połówkę i zrobić badanie za 4 tyg TSH jak się zmieni, AMH mam zrobić tylko nie wiem czy to jest w dowolnym dniu cyklu zapomniałam dopytać a zapomniałam wziąć nr do koordynatorki ale może wy mi podpowiecie.,, i kontroli wymaz na ureaplasme met PCR za 4 tyg., dodatkowo wymaz z policzka w kierunku trombofilii oraz glukoza i insulina na czczo.
Dziękuję dziewczyny za polecenie jej
AMH można w dowolnym dniu cyklu, chociaż wiem, że dziewczyny ogarniają te badanie w pierwszych dc. Ja do Cygal lecę w poniedziałek.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flo czekamy na wieści!
Ehh ja to się teraz zaczęłam martwic czy aby nie przesadzilismy w tym cyklu z serduszkowaniem;) chociaż na ostatniej wizycie gin powiedzial żeby nie liczyć na "raz a dobrze" tylko ze im częściej tym lepiej:P ale nie myślcie ze to byla manufaktura, po prostu mieliśmy dobre dni i warunki
U mnie dziś juz trzeci dzień wyższych temperatur, wiec zacznę juz dzis przygodę z dupkiemANkaG lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyNie zniknęłam, ale jakoś nie udzielam się zbyt często. Wszystko przez sytuację rodzinną. Na nic nie mam ochoty i chyba dopada mnie depresja.. poza tym wiecznie jestem chora, jeszcze niedawno wyrywalam zeba i dopiero pierwszy raz od miesiąca przestałam noc budząc się tylko raz! Moje zdrowie fizyczne i psychiczne kuleje
-
Kaczorka wrote:Amy - króliki może nie, ale my z mężem tak :p też o 5 wstajemy i wtedy w lutym nie było zmiłuj
hehe, to mnie teraz rozwaliliście ))) -
aiwlys wrote:Nie zniknęłam, ale jakoś nie udzielam się zbyt często. Wszystko przez sytuację rodzinną. Na nic nie mam ochoty i chyba dopada mnie depresja.. poza tym wiecznie jestem chora, jeszcze niedawno wyrywalam zeba i dopiero pierwszy raz od miesiąca przestałam noc budząc się tylko raz! Moje zdrowie fizyczne i psychiczne kulejeMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości