X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Hej gratuluję wszystkim ❤ reszcie wysyłam wiruski $%%^*&&%$^&**^&& ❤
    A przyszłam się pochwalić, że mamy już 1303 gramy i ponad 40cm ☺ ja ciągle mam -3kg, ale lekarz uspokoił, że mały brzuch, ale mały rozwija się prawidłowo. ☺
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc231e690f36.jpg
    Piękne zdjęcie ♡ Cieszę się że wszystko u Was dobrze :-) Długo Cię tu nie było.

aiwlys lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Nie zniknęłam, ale jakoś nie udzielam się zbyt często. Wszystko przez sytuację rodzinną. Na nic nie mam ochoty i chyba dopada mnie depresja.. poza tym wiecznie jestem chora, jeszcze niedawno wyrywalam zeba i dopiero pierwszy raz od miesiąca przestałam noc budząc się tylko raz! Moje zdrowie fizyczne i psychiczne kuleje :(
    Oj!Dopiero doczytałam że nie wszystko tak o.k... Trzymaj się cieputko i zajrzyj od czasu do czasu.

Czarna81
    22 cs.
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wracam do żywych już po

Karma88, reset, lamka, blue00, Amy333, Barbarka1984, Bocianiątko, by7mistake, Selina, Czrna 81, Agniechaaaa, Izolda90, Lena21, Bea25, KateHawke, Meśka, Jedna_z_Wielu, Lunaris, staraczka1111, Anna Stesia, Lejka, Bajkaaa, Sarna84, -Monika- lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG wrote:
    Cześć dziewczyny.Zaczne od Dzięki Hope za wsparcie u mnie cień widać więc owu aie zbliża :) Dzisiaj pije z Wami kawkę bo już tyle Was tutaj że szok. Dotychczas piłam kawki z team mamaginekolog jest tutaj ktoś kto obserwuje mamaginekolog?
    Ja kiedyś obserwowałam. Teraz mnie coraz bardziej denerwuje. Przekracza moje granice jeśli chodzi o prywatność rodziny i bardziej jest przedsiębiorcą niż lekarzem. Dobił mnie pomysł na czapki :D

Flo kciuki!

Aksamitna ciesze się ze jesteś w domu :)

Ewela kciuki za betę!

Kiyka kciuki!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Daj znać jak embrio się pochwali ile jajek nazbierał <3

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo - piżamka zgodna z najnowszy trendami... nie tylko modowymi, ale i politycznymi;) A w ogóle to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam!

Ewela, Kiyka - kciuki za wyniki!

Bea - powodzenia na rozmowie!

mysss - nie wiem, czy nie zgubiłam jakieś s w loginie, wybacz;) Kiedy testujesz? Badałaś progesteron? Bp wykres bardzo ładny!:)

Dziewczyny, a mnie dziś dla odmiany kłuje w dole brzucha i promieniuje do biodra. W nocy przed zaśnięciem kłuło w pachwinach. Nie wiem, czy nie pójść za sugestią Pilik i nie wybrać się do ginekologa na jakąś kontrolę, czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego. Nic mnie nie piecze, nie mam żadnych dziwnych upławów itp. ale ponoć to nie musi o niczym świadczyć.

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Jak się czujesz? :)

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Dibolek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Nie zniknęłam, ale jakoś nie udzielam się zbyt często. Wszystko przez sytuację rodzinną. Na nic nie mam ochoty i chyba dopada mnie depresja.. poza tym wiecznie jestem chora, jeszcze niedawno wyrywalam zeba i dopiero pierwszy raz od miesiąca przestałam noc budząc się tylko raz! Moje zdrowie fizyczne i psychiczne kuleje :(
    bedzie dobrze!!

xnw4yx8ds1tp7cez.png
    2ciaze stracone
    17 cykl starań
    16.03.2018 drugi cykl CLO - <3 !
    13.04.2018 beta 55,56
    16.04.2018 beta 221,50
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    To nie jest źle, z morfologia to faktycznie mogą pomóc jakieś suplementy. U nas problem większego kalibru, morfologia mój ma 0%. Niestety najgorsza jest fragmentacja, ros, mega lepkośc informatyczne brak ruchu. Mimo To jak widać u mnie zaskakuje więc trxuman kciuki za wasze żołnierzyki ony też dały radę :)

\
    Bunia kurcze, to macie tego sporo:/ A mowil lekarz czym mogą być spowodowane takie wyniki u Twojego eMka?

Yos- podziwiam za te nocne akcje, naprawdę;-)

Zosia- my tak wlasnie 3 dni pod rząd, dzisiaj to już chyba grzecznie spac po dobranocce pojdziemy ;-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    by7mistake wrote:
    Flo czekamy na wieści!

Ehh ja to się teraz zaczęłam martwic czy aby nie przesadzilismy w tym cyklu z serduszkowaniem;) chociaż na ostatniej wizycie gin powiedzial żeby nie liczyć na "raz a dobrze" tylko ze im częściej tym lepiej:P ale nie myślcie ze to byla manufaktura, po prostu mieliśmy dobre dni i warunki ;)

U mnie dziś juz trzeci dzień wyższych temperatur, wiec zacznę juz dzis przygodę z dupkiem

Z tym nie da się przesadzic :p

3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos ja Ci dam lampkę!:-D

Flo jak się czujesz?

Aiwlys dzidziuś śliczny :-)

Bunia trzymam kciuki za niską betę!

Bocianiątko <3

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo opowiadaj!:)

3i49hdgeac44oma5.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Flo - pół kraju przestało pracować (PKB nam spada przez ciebie;)), czekając na Twoją relację...! Dochodź do siebie i daj znać, co ci lekarz powiedział, ile jajek zniosłaś i w ogóle wszystko mów!:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 10:27

Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    A jak Wasze relacje z Emkiem? Bo z tego co pisałaś na początku ciąży menda dała się we znaki :/
    Przekonał się do wszystkiego, teraz jak już sam czuł ruchy pod ręką itd. Z każdym usg bardziej dotarło do niego. Interesuje się zdrowiem małego.. Ale moim..? Mam wrażenie, że on nie rozumie tego, że moje zdrowie w większości zawaza na zdrowiu dziecka. Czyli praktycznie jestem skazana na siebie. Chora mylam okna, codzienne sprzątanie, naprowadzanie dziecka do przedszkola w zasadzie jestem skazana sama na siebie. Już nie wspomnę o tym, że jego wszystko wyprowadza z równowagi i obrywam za to ja wyzwiskami. Na całe szczęście nie mieszkamy ze sobą, więc powiedziałam, żeby dał mi spokój, bo fizycznie dokłada mi tylko pracy, a psychicznie tylko mnie wykancza. Wieczne nieodpowiedzialne dziecko. W moje urodziny siedziałam sama z kubkiem herbaty i oglądałam Listy do M., bo on obrażony poszedł spać już przed 20, przyjeżdżajac raptem 1.5h wcześniej.. kiedy miałam gorączkę, zapalenie gardła, miazgi zebowej, ucha, nie spałam w nocy, dzień później wyladowalam przed to na pogotowiu, on wolał iść na piwo z kolegami i nawet na noc nie przyjść, zamiast siedzieć ze mną, pomoc mi przy starszym synu i wyreczyc choćby w kolacji, a przede wszystkim BYĆ w razie gdyby coś się działo. Przy dawkach leków przeciwbólowych, które musiałam zażywać, bo już nic nie pomagało, chodziłam pół przytomna.. Ale Coz...każdy ma inne priorytety w życiu. Różni nas 4 lata, a on potrafi nazwać mnie.. uwaga! "Gowniara", przy czym to jego zachowanie świadczy o tym kto tak naprawdę nie dorósł do życia w rodzinie.. wybaczcie, że tak się wyzalilam, ale czasem lepiej obcym, bo przed rodzina mi wystarczająco już wstyd.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys współczuję Ci ogromnie, nie wyobrażam sobie co musisz przeżywać :-( mam nadzieję, że znajdziesz kogoś lepszego, kto będzie miał przede wszystkim do Ciebie szacunek, a Ty w nim wsparcie.

aiwlys lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Przekonał się do wszystkiego, teraz jak już sam czuł ruchy pod ręką itd. Z każdym usg bardziej dotarło do niego. Interesuje się zdrowiem małego.. Ale moim..? Mam wrażenie, że on nie rozumie tego, że moje zdrowie w większości zawaza na zdrowiu dziecka. Czyli praktycznie jestem skazana na siebie. Chora mylam okna, codzienne sprzątanie, naprowadzanie dziecka do przedszkola w zasadzie jestem skazana sama na siebie. Już nie wspomnę o tym, że jego wszystko wyprowadza z równowagi i obrywam za to ja wyzwiskami. Na całe szczęście nie mieszkamy ze sobą, więc powiedziałam, żeby dał mi spokój, bo fizycznie dokłada mi tylko pracy, a psychicznie tylko mnie wykancza. Wieczne nieodpowiedzialne dziecko. W moje urodziny siedziałam sama z kubkiem herbaty i oglądałam Listy do M., bo on obrażony poszedł spać już przed 20, przyjeżdżajac raptem 1.5h wcześniej.. kiedy miałam gorączkę, zapalenie gardła, miazgi zebowej, ucha, nie spałam w nocy, dzień później wyladowalam przed to na pogotowiu, on wolał iść na piwo z kolegami i nawet na noc nie przyjść, zamiast siedzieć ze mną, pomoc mi przy starszym synu i wyreczyc choćby w kolacji, a przede wszystkim BYĆ w razie gdyby coś się działo. Przy dawkach leków przeciwbólowych, które musiałam zażywać, bo już nic nie pomagało, chodziłam pół przytomna.. Ale Coz...każdy ma inne priorytety w życiu. Różni nas 4 lata, a on potrafi nazwać mnie.. uwaga! "Gowniara", przy czym to jego zachowanie świadczy o tym kto tak naprawdę nie dorósł do życia w rodzinie.. wybaczcie, że tak się wyzalilam, ale czasem lepiej obcym, bo przed rodzina mi wystarczająco już wstyd.. :(

Aiwlys przytulam mocno i bardzo mi przykro, że jesteś tak traktowana...
    Kiedys też byłam w chorym związku.. który skończył się rozwodem..

aiwlys lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slyszlayscie o nowym projekcie PIS ?
    500 złotych dla emerytów i rencistów zakłada procedowana w Sejmie ustawa przygotowana przez resort rodziny. Jest szansa, że pieniądze wpłyną na konta jeszcze przed Bożym Narodzeniem. Okazuje się jednak, że nie wszyscy dostaną prezent, bo do świadczenia będą upoważnieni tylko ci, którzy mają najniższe świadczenia. Na ustawie suchej nitki nie pozostawia ZUS, który mówi wprost, że nie jest w stanie wypłacić tych środków.
    A nam młodym, pracującym i wegetujacym za te smieszne pensje podnoszą tylko podatki....

Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Dibolek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    sukinsyn

aiwlys, Karma88, olik321 lubią tę wiadomość

xnw4yx8ds1tp7cez.png
    2ciaze stracone
    17 cykl starań
    16.03.2018 drugi cykl CLO - <3 !
    13.04.2018 beta 55,56
    16.04.2018 beta 221,50
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo czekamy na relację! :D

Reset też sobie ją inaczej wyobrażałam, myślałam (nie wiedziec czemu), że jest brunetką :P hehe

Karma88, reset lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys - tulę! <3 Jakbyś potrzebowała kiedyś pomocy bardziej wymiernej tj. rady co zrobić od strony formalnej, jak zabezpieczyć ewentualne alimenty itp. to pisz w prywatnej wiadomości. Tyle mogę pomóc przynajmniej!
    Ale przede wszystkim życzę, by Twój mężczyzna dorósł!

aiwlys, Karma88, Lena21, Sarna84 lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ