Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aiwlys wrote:Hej gratuluję wszystkim ❤ reszcie wysyłam wiruski $%%^*&&%$^&**^&& ❤
A przyszłam się pochwalić, że mamy już 1303 gramy i ponad 40cm ☺ ja ciągle mam -3kg, ale lekarz uspokoił, że mały brzuch, ale mały rozwija się prawidłowo. ☺
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc231e690f36.jpgaiwlys lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
aiwlys wrote:Nie zniknęłam, ale jakoś nie udzielam się zbyt często. Wszystko przez sytuację rodzinną. Na nic nie mam ochoty i chyba dopada mnie depresja.. poza tym wiecznie jestem chora, jeszcze niedawno wyrywalam zeba i dopiero pierwszy raz od miesiąca przestałam noc budząc się tylko raz! Moje zdrowie fizyczne i psychiczne kulejeCzarna81
22 cs. -
Już wracam do żywych już po
Karma88, reset, lamka, blue00, Amy333, Barbarka1984, Bocianiątko, by7mistake, Selina, Czrna 81, Agniechaaaa, Izolda90, Lena21, Bea25, KateHawke, Meśka, Jedna_z_Wielu, Lunaris, staraczka1111, Anna Stesia, Lejka, Bajkaaa, Sarna84, -Monika- lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
ANkaG wrote:Cześć dziewczyny.Zaczne od Dzięki Hope za wsparcie u mnie cień widać więc owu aie zbliża Dzisiaj pije z Wami kawkę bo już tyle Was tutaj że szok. Dotychczas piłam kawki z team mamaginekolog jest tutaj ktoś kto obserwuje mamaginekolog?
Flo kciuki!
Aksamitna ciesze się ze jesteś w domu
Ewela kciuki za betę!
Kiyka kciuki! -
Flo - piżamka zgodna z najnowszy trendami... nie tylko modowymi, ale i politycznymi;) A w ogóle to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam!
Ewela, Kiyka - kciuki za wyniki!
Bea - powodzenia na rozmowie!
mysss - nie wiem, czy nie zgubiłam jakieś s w loginie, wybacz;) Kiedy testujesz? Badałaś progesteron? Bp wykres bardzo ładny!
Dziewczyny, a mnie dziś dla odmiany kłuje w dole brzucha i promieniuje do biodra. W nocy przed zaśnięciem kłuło w pachwinach. Nie wiem, czy nie pójść za sugestią Pilik i nie wybrać się do ginekologa na jakąś kontrolę, czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego. Nic mnie nie piecze, nie mam żadnych dziwnych upławów itp. ale ponoć to nie musi o niczym świadczyć.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
aiwlys wrote:Nie zniknęłam, ale jakoś nie udzielam się zbyt często. Wszystko przez sytuację rodzinną. Na nic nie mam ochoty i chyba dopada mnie depresja.. poza tym wiecznie jestem chora, jeszcze niedawno wyrywalam zeba i dopiero pierwszy raz od miesiąca przestałam noc budząc się tylko raz! Moje zdrowie fizyczne i psychiczne kuleje
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Bunia86 wrote:To nie jest źle, z morfologia to faktycznie mogą pomóc jakieś suplementy. U nas problem większego kalibru, morfologia mój ma 0%. Niestety najgorsza jest fragmentacja, ros, mega lepkośc informatyczne brak ruchu. Mimo To jak widać u mnie zaskakuje więc trxuman kciuki za wasze żołnierzyki ony też dały radę
\
Bunia kurcze, to macie tego sporo:/ A mowil lekarz czym mogą być spowodowane takie wyniki u Twojego eMka?
Yos- podziwiam za te nocne akcje, naprawdę
Zosia- my tak wlasnie 3 dni pod rząd, dzisiaj to już chyba grzecznie spac po dobranocce pojdziemy -
by7mistake wrote:Flo czekamy na wieści!
Ehh ja to się teraz zaczęłam martwic czy aby nie przesadzilismy w tym cyklu z serduszkowaniem;) chociaż na ostatniej wizycie gin powiedzial żeby nie liczyć na "raz a dobrze" tylko ze im częściej tym lepiej:P ale nie myślcie ze to byla manufaktura, po prostu mieliśmy dobre dni i warunki
U mnie dziś juz trzeci dzień wyższych temperatur, wiec zacznę juz dzis przygodę z dupkiem
Z tym nie da się przesadzic :p -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Już wracam do żywych już po
Flo - pół kraju przestało pracować (PKB nam spada przez ciebie;)), czekając na Twoją relację...! Dochodź do siebie i daj znać, co ci lekarz powiedział, ile jajek zniosłaś i w ogóle wszystko mów!:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 10:27
Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:A jak Wasze relacje z Emkiem? Bo z tego co pisałaś na początku ciąży menda dała się we znaki
-
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:Przekonał się do wszystkiego, teraz jak już sam czuł ruchy pod ręką itd. Z każdym usg bardziej dotarło do niego. Interesuje się zdrowiem małego.. Ale moim..? Mam wrażenie, że on nie rozumie tego, że moje zdrowie w większości zawaza na zdrowiu dziecka. Czyli praktycznie jestem skazana na siebie. Chora mylam okna, codzienne sprzątanie, naprowadzanie dziecka do przedszkola w zasadzie jestem skazana sama na siebie. Już nie wspomnę o tym, że jego wszystko wyprowadza z równowagi i obrywam za to ja wyzwiskami. Na całe szczęście nie mieszkamy ze sobą, więc powiedziałam, żeby dał mi spokój, bo fizycznie dokłada mi tylko pracy, a psychicznie tylko mnie wykancza. Wieczne nieodpowiedzialne dziecko. W moje urodziny siedziałam sama z kubkiem herbaty i oglądałam Listy do M., bo on obrażony poszedł spać już przed 20, przyjeżdżajac raptem 1.5h wcześniej.. kiedy miałam gorączkę, zapalenie gardła, miazgi zebowej, ucha, nie spałam w nocy, dzień później wyladowalam przed to na pogotowiu, on wolał iść na piwo z kolegami i nawet na noc nie przyjść, zamiast siedzieć ze mną, pomoc mi przy starszym synu i wyreczyc choćby w kolacji, a przede wszystkim BYĆ w razie gdyby coś się działo. Przy dawkach leków przeciwbólowych, które musiałam zażywać, bo już nic nie pomagało, chodziłam pół przytomna.. Ale Coz...każdy ma inne priorytety w życiu. Różni nas 4 lata, a on potrafi nazwać mnie.. uwaga! "Gowniara", przy czym to jego zachowanie świadczy o tym kto tak naprawdę nie dorósł do życia w rodzinie.. wybaczcie, że tak się wyzalilam, ale czasem lepiej obcym, bo przed rodzina mi wystarczająco już wstyd..
Aiwlys przytulam mocno i bardzo mi przykro, że jesteś tak traktowana...
Kiedys też byłam w chorym związku.. który skończył się rozwodem..aiwlys lubi tę wiadomość
-
Slyszlayscie o nowym projekcie PIS ?
500 złotych dla emerytów i rencistów zakłada procedowana w Sejmie ustawa przygotowana przez resort rodziny. Jest szansa, że pieniądze wpłyną na konta jeszcze przed Bożym Narodzeniem. Okazuje się jednak, że nie wszyscy dostaną prezent, bo do świadczenia będą upoważnieni tylko ci, którzy mają najniższe świadczenia. Na ustawie suchej nitki nie pozostawia ZUS, który mówi wprost, że nie jest w stanie wypłacić tych środków.
A nam młodym, pracującym i wegetujacym za te smieszne pensje podnoszą tylko podatki....Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Przekonał się do wszystkiego, teraz jak już sam czuł ruchy pod ręką itd. Z każdym usg bardziej dotarło do niego. Interesuje się zdrowiem małego.. Ale moim..? Mam wrażenie, że on nie rozumie tego, że moje zdrowie w większości zawaza na zdrowiu dziecka. Czyli praktycznie jestem skazana na siebie. Chora mylam okna, codzienne sprzątanie, naprowadzanie dziecka do przedszkola w zasadzie jestem skazana sama na siebie. Już nie wspomnę o tym, że jego wszystko wyprowadza z równowagi i obrywam za to ja wyzwiskami. Na całe szczęście nie mieszkamy ze sobą, więc powiedziałam, żeby dał mi spokój, bo fizycznie dokłada mi tylko pracy, a psychicznie tylko mnie wykancza. Wieczne nieodpowiedzialne dziecko. W moje urodziny siedziałam sama z kubkiem herbaty i oglądałam Listy do M., bo on obrażony poszedł spać już przed 20, przyjeżdżajac raptem 1.5h wcześniej.. kiedy miałam gorączkę, zapalenie gardła, miazgi zebowej, ucha, nie spałam w nocy, dzień później wyladowalam przed to na pogotowiu, on wolał iść na piwo z kolegami i nawet na noc nie przyjść, zamiast siedzieć ze mną, pomoc mi przy starszym synu i wyreczyc choćby w kolacji, a przede wszystkim BYĆ w razie gdyby coś się działo. Przy dawkach leków przeciwbólowych, które musiałam zażywać, bo już nic nie pomagało, chodziłam pół przytomna.. Ale Coz...każdy ma inne priorytety w życiu. Różni nas 4 lata, a on potrafi nazwać mnie.. uwaga! "Gowniara", przy czym to jego zachowanie świadczy o tym kto tak naprawdę nie dorósł do życia w rodzinie.. wybaczcie, że tak się wyzalilam, ale czasem lepiej obcym, bo przed rodzina mi wystarczająco już wstyd..
aiwlys, Karma88, olik321 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Aiwlys - tulę! Jakbyś potrzebowała kiedyś pomocy bardziej wymiernej tj. rady co zrobić od strony formalnej, jak zabezpieczyć ewentualne alimenty itp. to pisz w prywatnej wiadomości. Tyle mogę pomóc przynajmniej!
Ale przede wszystkim życzę, by Twój mężczyzna dorósł!aiwlys, Karma88, Lena21, Sarna84 lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.