Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Flo i Aga kciuki zaciśnięte za wizyty
Ewela będzie piękna beta
Kyika też dziś testuje ?
Ja dolaczam do betujacych dziś, z wynikiem malejącym mam nadzieję. Jadę zrobić badanie do szpitala, zrobię może jeszcze kilka podstawowych badań i morfologie
AMY nam nic nie mówiono o częstotliwości starań. Na obecną chwilę to w ogóle nie pytałam o takie rzeczy nawet. Póki co staramy się znaleźć przyczynę tak kiepskich wyników, bez ich poprawy nie będę się chyba starać, chodzi tu głowie o te frahnentacje i ros. A Twój M robił te badania też czy ogólny seminogram?
Kciukam Kochana z całej siły!:*
Mój robił już tez bardziej szczegółowe, DNA w porządku. Ilość i ruch też jako tako, tylko ta morfologia:/
-
Cześć! Ja już po pobraniu krwi, robię kolejną betę i pierwszy raz proga. Niestety wczoraj poznym wieczorem będąc w toalecie zauważyłam na wkładce brązową plamkę... Zaniepokoiła mi się strasznie, niestety dzisiaj rano nadal mam takie kremowo - lekko brązowe smugi, jak chwilkę potrzymać papier w tamtych okolicach... Jutro o 8:40 mam wizytę, lecieć od razu dziś czy zaczekać i nie panikować, skoro nie jest to krew i nie leci hurtowo? Jutro miałabym już wszystkie wyniki... Poradzcie coś proszę, bo wariuje totalnie!22.11.2017 -pierwsza biochem
-
Ewela kciukasy w pogotowiu:)
Flo, od rana o Tobie myśle Kochana!
Lampka- nie Lampka (ale się usmialam;-)) na moje oko to za wcześnie na test, za dwa dni będzie plusik:)
Aksamitna jak po nocy w swoim łóżeczku?
A ja słuchajcie wczoraj nie wytrzymałam i rzuciłam się jednak na tego mojego biednego chłopa. Może lepiej byłoby dzisiaj z rana, no ale ja wstaje o 5ej- o tak dzikiej porze to chyba nawet królikom się nie chce;-)
Ale tempka dzisiaj podskoczyła, mam nadzieje że owulka już za nami- bo dzisiaj to M już chyba się w piwnicy na noc zabunkruje ze strachu, haha;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 08:55
innamorata88, KateHawke, Flowwer, Bocianiątko, reset, Bunia86, lamka, JustynaG, Meśka, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Cześć Dziewczyny,
nadal niestety widzę jedną kreskę, także powoli się ewakuuję na grudzień. Ale jakie mam za to piersi ładne, szok
Kciuki ogromne za pozostałe testujące i badające
No nie może być. Póki @ nie ma, jest nadzieja -
Kiyka 123 wrote:Cześć! Ja już po pobraniu krwi, robię kolejną betę i pierwszy raz proga. Niestety wczoraj poznym wieczorem będąc w toalecie zauważyłam na wkładce brązową plamkę... Zaniepokoiła mi się strasznie, niestety dzisiaj rano nadal mam takie kremowo - lekko brązowe smugi, jak chwilkę potrzymać papier w tamtych okolicach... Jutro o 8:40 mam wizytę, lecieć od razu dziś czy zaczekać i nie panikować, skoro nie jest to krew i nie leci hurtowo? Jutro miałabym już wszystkie wyniki... Poradzcie coś proszę, bo wariuje totalnie!
Trzymam kciuki!! O której obiecali Ci wynik?
Ja dziś też idę na bete i mam stresa jakbym szła na egzamin -
91Ewela09 wrote:Na wyniki trochę poczekam, bo będą prawdopodobnie ok 18. Stoje już w kolejce, jestem chyba 13.
91Ewela09, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej dziewczyny kciuki za testy, bety .
Lamka powtorz koniecznie test!
Aksamitna odpoczywaj ile sie da
Ja od rana jestem wpieniona, do piatku tak daleko!
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
nick nieaktualny
-
Kiyka 123 wrote:Cześć! Ja już po pobraniu krwi, robię kolejną betę i pierwszy raz proga. Niestety wczoraj poznym wieczorem będąc w toalecie zauważyłam na wkładce brązową plamkę... Zaniepokoiła mi się strasznie, niestety dzisiaj rano nadal mam takie kremowo - lekko brązowe smugi, jak chwilkę potrzymać papier w tamtych okolicach... Jutro o 8:40 mam wizytę, lecieć od razu dziś czy zaczekać i nie panikować, skoro nie jest to krew i nie leci hurtowo? Jutro miałabym już wszystkie wyniki... Poradzcie coś proszę, bo wariuje totalnie!
Hej - mnie lekarz ciągle wypytuje czy plamię. To normalne (np. jeśli masz nadżerkę, tak jak ja). Jeśli nie masz czerwonożywej krwi (w większych ilościach) i bólów brzucha, to spokojnie czekaj na wyniki bety.
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.Zaczne od Dzięki Hope za wsparcie u mnie cień widać więc owu aie zbliża Dzisiaj pije z Wami kawkę bo już tyle Was tutaj że szok. Dotychczas piłam kawki z team mamaginekolog jest tutaj ktoś kto obserwuje mamaginekolog?
MamaFabianka lubi tę wiadomość
-
nenusia wrote:Witajcie dziewczyny, życzy wszystkim dobrych wyników, dwóch kredek na testach.
Ja mam pytanie do Was odnośnie tego czy skok temperatury jest przed owu czy po owu, czy jednak nie wiadomo, bo ja jestem zielona z tego
I tu właśnie jest róznie- może być dzień lub dwa przed skokiem, ale może być też do 3 dni po:) Dlatego przyjmuje się że dopiero 3 wyższe temperatury "potwierdzają" owulację. Chociaż tak naprawdę to potwierdzić owu może tylko ciąza. Nawet monitoring potrafi się pomylićnenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:I tu właśnie jest róznie- może być dzień lub dwa przed skokiem, ale może być też do 3 dni po:) Dlatego przyjmuje się że dopiero 3 wyższe temperatury "potwierdzają" owulację. Chociaż tak naprawdę to potwierdzić owu może tylko ciąza. Nawet monitoring potrafi się pomylić
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Kiyka ja zaczęłam krwawic trzy tygodnie temu (jakoś piąty tydzień chyba był, końcówka) i od tej pory zdarza mi się często plamić. Po dłuższym spacerze czy jakimkolwiek wysiłku plamie. Lekarz obstawia że to przez leki, ale do końca nie wiadomo. Moja gin powiedziała że dopóki nie ma plamienia z mocnym bólem brzucha albo mocnego krwawienia które nie ustaje po odpoczynku, to trzeba na spokojnie. Ja bym czekała do wizyty i jutro na spokojnie. Powodzenia!
ANkaG ja czytam mamaginekolog i superstylerow uwielbiam :p -
nick nieaktualnyHej gratuluję wszystkim ❤ reszcie wysyłam wiruski $%%^*&&%$^&**^&& ❤
A przyszłam się pochwalić, że mamy już 1303 gramy i ponad 40cm ☺ ja ciągle mam -3kg, ale lekarz uspokoił, że mały brzuch, ale mały rozwija się prawidłowo. ☺
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc231e690f36.jpgFlowwer, pilik, olik321, ANkaG, Karma88, Bocianiątko, Kasiak621, blue00, Aksamitna, Bunia86, by7mistake, Yoselyn82, KateHawke, Czrna 81, Amy333, lamka, Agniechaaaa, Lena21, Meśka, Jedna_z_Wielu, Lunaris, staraczka1111, MamaStasia, Anna Stesia, MamaFabianka, Bajkaaa, Sarna84, malka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Hej gratuluję wszystkim ❤ reszcie wysyłam wiruski $%%^*&&%$^&**^&& ❤
A przyszłam się pochwalić, że mamy już 1303 gramy i ponad 40cm ☺ ja ciągle mam -3kg, ale lekarz uspokoił, że mały brzuch, ale mały rozwija się prawidłowo. ☺
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc231e690f36.jpg
A ja w sexi piżamie i zaraz idęKateHawke, aiwlys lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09, blue00, PodwojnaMamaWdwupaku, innamorata88, Zośkaaa, Anna Stesia, Bocianiątko, Aksamitna, Selina, Karma88, pilik, Bunia86, gabi90, Karolina90, Kargo31, Yoselyn82, by7mistake, KateHawke, aiwlys, olik321, Czrna 81, Ania1003, Amy333, Mini89, lamka, Barbarka1984, panan12, Agniechaaaa, Izolda90, Lena21, Meśka, Jedna_z_Wielu, Lunaris, staraczka1111, MamaStasia, Malwas, Bajkaaa, Sarna84, Madżka89, -Monika-, summer86, E_w_c_i_a, Malinka7 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Czesc Dziewczyny nienadarzam jak zwykle. Wczoraj mialam napisany post i sie skasowal Gratuluje wszystkim plusikow i trzymam kciuki za wysokie bety!
Flower, za Ciebie tez mocno trzymam kciuki!
U mnie wykres obiecujacy,a i objawy dają nadzieję. Szybko jednak sprowadzam się na ziemię, że przecież biorę Luteine wiec nie ma co sie sugerowac. Boje sie testowania i rozczarowaniaFlowwer lubi tę wiadomość