Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Tak ja dalej pod gabinetem
Czekamy z Tobą i przebieramy nogami z niecierpliwością <tup tup>Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyDziewczyny musze sie pochwalic. Moj synek kończyl dzisiaj 5 msc i stanal sam na nogach. Chwycil sie oparcia krzesla i pare razy stal sam. Jestem z niego taka dumna.
gabi90, KateHawke, reset, staraczka1111, Anna Stesia, Yoselyn82, lamka, Lunaris, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
-
MamaStasia wrote:Dziewczyny musze sie pochwalic. Moj synek kończyl dzisiaj 5 msc i stanal sam na nogach. Chwycil sie oparcia krzesla i pare razy stal sam. Jestem z niego taka dumna.
Dziewczyny tak się rozpisałyście i tyle pięknych fotek, ale z Was laseczki
MamaStasia lubi tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
MamaStasia wrote:Dziewczyny musze sie pochwalic. Moj synek kończyl dzisiaj 5 msc i stanal sam na nogach. Chwycil sie oparcia krzesla i pare razy stal sam. Jestem z niego taka dumna.
-
nick nieaktualny
-
No ten Twój Staś to silny kawaler, moja młoda to w wieku 5 m-cy nawet samodzielnie nie siedziała, a tu sam sie wspiął po krześle nooo brawo!
MamaStasia lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Meśka wrote:Ja od 4 lat rozkladam nogi , jak nie ciaza to porod potem kontrole po porodzie dalej kolejne starania i juz nawet niw robi to na mnie wrazenia wiec tez uważam ze spuszczenie sie do kubeczka nie jest zadnym wyczynem i wcale sie nad moim nie litowalam. Owszem poszlam z nim ale wlasnie tez dlatego zeby mi nie zwial
No własnie. Gdyby to od facetów zależało to dawno wyginęlibyśmy jako gatunek. Mimozy. Mój też raz zamiauczał, że to taki stres i w ogóle, więc słodkim głosem wylistowałam mu, ile badań musi zrobić kobieta, by zajść w ciążę. Grzecznie podreptał.reset, madwitka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Kurczę lekarza wybrałam chyba najlepszego zresztą pracuje w szpitalu. Spytal czy jest mi slabo i czy mam omdlenia. Powiedziałam że nie, powiedział żeby w takim razie powtórzyć za dwa dni znowu, jak coś to dzwonić do niego. Na usg nie było nic widać, wszystko idealnie. Pobolewa mnie prawa strona brzucha, na usg sprawdzano mi 2 razy i nuc nie widać. Cały czas jednak myślę czy nie po jechać do szpitala. Jak coś się będzie działo to się nawet nie będę zastanawiać, A teraz włączyła mi się panika
Bunia, napiszę jak to u mnie wyglądało. Beta rosła bardzo wolno, ale rosła. Przez ponad tydzień byłam pod kontrolą mojego lekarza i nic nie było na USG widać, ale jak zaczęłam krwawić a beta dalej rosła, kazał jechać do szpitala. W szpitalu przeleżałam 10 dni, laparo zrobili dopiero po tygodniu. Po USG nie byli pewni czy coś w tym jajowodzie jest, bo to co podejrzewali o bycie CP było bardziej okolicy jajnika i mogło być torbielą. Przed laparoskopią uprzedzili mnie, że może się okazać, że nic nie znajdą, bo po USG nie ma pewności, ale muszą ją zrobić bo beta rośnie.
Przy becie ponad 1000, ciąża którą usunęli miała 9 mm, była tak umiejscowiona, że na USG dawała obraz jakby była w jajniki a była w jajowodzie.
Musisz być teraz pod kontrolą, a jeśli poczujesz się źle lub zaczniesz krwawić, koniecznie jedź do szpitala. -
nick nieaktualnymadwitka wrote:No ten Twój Staś to silny kawaler, moja młoda to w wieku 5 m-cy nawet samodzielnie nie siedziała, a tu sam sie wspiął po krześle nooo brawo!
madwitka lubi tę wiadomość
-
Muszę się pochwalić komuś ostatnio tak się martwiłam że tylko jeden pęcherzyk że malutki i w ogóle. A dzisiaj pęcherzyk 15mm i endo 8mm. Lekarz mówi że bardzo ładnie i taką mam nadzieję że się uda
reset, lamka, staraczka1111, Ania1003, KateHawke, gabi90, Lunaris, Bocianiątko, blue00, Karma88, Czrna 81, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie dzis pol dnia bolala golowa, mdlosci, bralo mnie na wymioty, bylo mi slabo i duszno. Juz chcialam dzwonic po meza ze cos jest nie tak, ale po paru godzinach mi przeszlo.
4h nie mialam pradu i mam duuuzo stron do nadrobienia
Lunaris u mnie w pracy wczoraj pare osob wymiotowalo, juz mi sie zaswiecila lampka ze moze znow jakis wirus biegunkowy u mnie panuje...i juz sie boje...
staraczka1111 suuuper ubranka za tak mala cene
Flowwer to teraz czekamy na jutro.. ty masz dzwonic? a nie oni? ja zawsze mialam telefon od nich z inf ile sie zaplodnilo i jak sie dziela itp
Agniechaaaa ja tez bym nie chciala zeby moja rodzina wiedziala ze mam dziecko z in vitro. Jedynie moja mama bedzie wiedziec. Nawet tesciowie nie wiedza chociaz chyba tesciowa sie domysla.
aiwlys brzuszek sliczny, zgrabna jestes, chudzinka
Anna Stesia gratuluje prenetalnych oby tak dalej mozliwe na kolejnej wizycie dowiesz sie czy to faktycznie chlopczyk
Bunia86 tak mi przykro ze musisz to przechodzic, ciekawe co sie tam dzieje ze ta beta nie chce spadac.. mam nadzieje ze kolejna juz bedzie spadac jak powinna.
Bociek Cieszę się, że jest plan dalszego działania. Oby byl szybko efekt w postaci fasolki
MamaStasia gratuluje dla dzielnego malucha! brawo!
MamaStasia, aiwlys, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer, piękny wynik cieszę się, że wszystko poszło ok i trzymam kciuki za seks na szkiełku Niech się wszystkie pięknie zapładniają!
Agniechaaa, czekamy wszystkie razem Tobą
Bocianiątko, super że wizyta udana i jest plan.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Kiyka ja tez nadal czekam. Juz co chwilę sprawdzam az zaczął wyskakiwać mi błąd
Łącze się w takim razie w stresie i trzymam kciuki, że będzie wysoko! Robiłam jeszcze proga, ile powinien wynosić w ciąży, a ile w okolicach miesiączki?22.11.2017 -pierwsza biochem -
Kiyka 123 wrote:Ciągle czekam na wyniki, niestety krwawienie nie ustało, wygląda jak okres. Nie mam już nadziei.
nadzieja73 lubi tę wiadomość