X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madwitka wrote:
    Agniecha kochana Ty dalej czekasz ??
    Tak ja dalej pod gabinetem

• reset Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Czekamy z Tobą i przebieramy nogami z niecierpliwością <tup tup>

Anna Stesia lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musze sie pochwalic. Moj synek kończyl dzisiaj 5 msc i stanal sam na nogach. Chwycil sie oparcia krzesla i pare razy stal sam. Jestem z niego taka dumna.

gabi90, KateHawke, reset, staraczka1111, Anna Stesia, Yoselyn82, lamka, Lunaris, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość

• gabi90 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia wrote:
    Dziewczyny musze sie pochwalic. Moj synek kończyl dzisiaj 5 msc i stanal sam na nogach. Chwycil sie oparcia krzesla i pare razy stal sam. Jestem z niego taka dumna.
    Mega!

Dziewczyny tak się rozpisałyście i tyle pięknych fotek, ale z Was laseczki <3

MamaStasia lubi tę wiadomość

0d1y43r8v9izoka3.png
    3 cs - udany <3
    Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
    CLO + Ovitrelle
    AMH - 9,13 ng/ml
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia wrote:
    Nooo alee dorasta szybciutko, zuch chłopak! :D powiedz mu że e-ciocie są z niego dumne <3

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Nooo alee dorasta szybciutko, zuch chłopak! :D powiedz mu że e-ciocie są z niego dumne <3
    Oj za szybko. Jest z niego silny chlopak. Na pewno przekaże :-*

KateHawke lubi tę wiadomość

• madwitka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten Twój Staś to silny kawaler, moja młoda to w wieku 5 m-cy nawet samodzielnie nie siedziała, a tu sam sie wspiął po krześle nooo brawo!

MamaStasia lubi tę wiadomość

Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
    2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
    2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:)
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Ja od 4 lat rozkladam nogi , jak nie ciaza to porod potem kontrole po porodzie dalej kolejne starania i juz nawet niw robi to na mnie wrazenia wiec tez uważam ze spuszczenie sie do kubeczka nie jest zadnym wyczynem i wcale sie nad moim nie litowalam. Owszem poszlam z nim ale wlasnie tez dlatego zeby mi nie zwial :)

No własnie. Gdyby to od facetów zależało to dawno wyginęlibyśmy jako gatunek. Mimozy. Mój też raz zamiauczał, że to taki stres i w ogóle, więc słodkim głosem wylistowałam mu, ile badań musi zrobić kobieta, by zajść w ciążę. Grzecznie podreptał.

reset, madwitka, Lunaris lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Kurczę lekarza wybrałam chyba najlepszego zresztą pracuje w szpitalu. Spytal czy jest mi slabo i czy mam omdlenia. Powiedziałam że nie, powiedział żeby w takim razie powtórzyć za dwa dni znowu, jak coś to dzwonić do niego. Na usg nie było nic widać, wszystko idealnie. Pobolewa mnie prawa strona brzucha, na usg sprawdzano mi 2 razy i nuc nie widać. Cały czas jednak myślę czy nie po jechać do szpitala. Jak coś się będzie działo to się nawet nie będę zastanawiać, A teraz włączyła mi się panika :/

Bunia, napiszę jak to u mnie wyglądało. Beta rosła bardzo wolno, ale rosła. Przez ponad tydzień byłam pod kontrolą mojego lekarza i nic nie było na USG widać, ale jak zaczęłam krwawić a beta dalej rosła, kazał jechać do szpitala. W szpitalu przeleżałam 10 dni, laparo zrobili dopiero po tygodniu. Po USG nie byli pewni czy coś w tym jajowodzie jest, bo to co podejrzewali o bycie CP było bardziej okolicy jajnika i mogło być torbielą. Przed laparoskopią uprzedzili mnie, że może się okazać, że nic nie znajdą, bo po USG nie ma pewności, ale muszą ją zrobić bo beta rośnie.
    Przy becie ponad 1000, ciąża którą usunęli miała 9 mm, była tak umiejscowiona, że na USG dawała obraz jakby była w jajniki a była w jajowodzie.

Musisz być teraz pod kontrolą, a jeśli poczujesz się źle lub zaczniesz krwawić, koniecznie jedź do szpitala.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madwitka wrote:
    No ten Twój Staś to silny kawaler, moja młoda to w wieku 5 m-cy nawet samodzielnie nie siedziała, a tu sam sie wspiął po krześle nooo brawo!
    Siedzi ale jeszcze sie przewraca. No jestem w szoku tydzien temu probowal ale nie mogl a dzisiaj taka niespodzienka. Oj bardzo silny jest. Szybko tez główkę trzymal jak lezal na brzuchu.Przewracac na brzuszek zaczal jak mial nie cale 4 msc ale to akurat robi bardzo rzadko.

madwitka lubi tę wiadomość

• Cheresta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się pochwalić komuś ostatnio tak się martwiłam że tylko jeden pęcherzyk że malutki i w ogóle. A dzisiaj pęcherzyk 15mm i endo 8mm. Lekarz mówi że bardzo ładnie i taką mam nadzieję że się uda :D

reset, lamka, staraczka1111, Ania1003, KateHawke, gabi90, Lunaris, Bocianiątko, blue00, Karma88, Czrna 81, Lena21 lubią tę wiadomość

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    Muszę się pochwalić komuś ostatnio tak się martwiłam że tylko jeden pęcherzyk że malutki i w ogóle. A dzisiaj pęcherzyk 15mm i endo 8mm. Lekarz mówi że bardzo ładnie i taką mam nadzieję że się uda :D
    Pieknie:-) i na pewno sie uda

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis pol dnia bolala golowa, mdlosci, bralo mnie na wymioty, bylo mi slabo i duszno. Juz chcialam dzwonic po meza ze cos jest nie tak, ale po paru godzinach mi przeszlo.

4h nie mialam pradu i mam duuuzo stron do nadrobienia :)

Lunaris u mnie w pracy wczoraj pare osob wymiotowalo, juz mi sie zaswiecila lampka ze moze znow jakis wirus biegunkowy u mnie panuje...i juz sie boje...

staraczka1111 suuuper ubranka za tak mala cene :)

Flowwer to teraz czekamy na jutro.. ty masz dzwonic? a nie oni? ja zawsze mialam telefon od nich z inf ile sie zaplodnilo i jak sie dziela itp :P

Agniechaaaa ja tez bym nie chciala zeby moja rodzina wiedziala ze mam dziecko z in vitro. Jedynie moja mama bedzie wiedziec. Nawet tesciowie nie wiedza chociaz chyba tesciowa sie domysla.

aiwlys brzuszek sliczny, zgrabna jestes, chudzinka :)

Anna Stesia gratuluje prenetalnych :P oby tak dalej :P mozliwe na kolejnej wizycie dowiesz sie czy to faktycznie chlopczyk :)

Bunia86 tak mi przykro ze musisz to przechodzic, ciekawe co sie tam dzieje ze ta beta nie chce spadac.. mam nadzieje ze kolejna juz bedzie spadac jak powinna.

Bociek Cieszę się, że jest plan dalszego działania. Oby byl szybko efekt w postaci fasolki :)

MamaStasia gratuluje dla dzielnego malucha! brawo! :)

MamaStasia, aiwlys, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, piękny wynik <3 cieszę się, że wszystko poszło ok i trzymam kciuki za seks na szkiełku :) Niech się wszystkie pięknie zapładniają!

Agniechaaa, czekamy wszystkie razem Tobą :)

Bocianiątko, super że wizyta udana i jest plan.

innamorata88 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Kiyka 123 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciągle czekam na wyniki, niestety krwawienie nie ustało, wygląda jak okres. Nie mam już nadziei.

22.11.2017 -pierwsza biochem :(
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiyka ja tez nadal czekam. Juz co chwilę sprawdzam az zaczął wyskakiwać mi błąd :/

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, wraca od lekarza. Cykl najprawdopodobniej bezowakacyjny, nie widać dominującego jajeczka. Ech....:( :( :( :(

W dostałam duphaston 2xdziennie. Kolejna wizyta zaraz po miesiaczce... Powiedzcie mi cos, bo nie wiem co myśleć

• Kiyka 123 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Kiyka ja tez nadal czekam. Juz co chwilę sprawdzam az zaczął wyskakiwać mi błąd :/

Łącze się w takim razie w stresie i trzymam kciuki, że będzie wysoko! Robiłam jeszcze proga, ile powinien wynosić w ciąży, a ile w okolicach miesiączki?

22.11.2017 -pierwsza biochem :(
  • staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiyka 123 wrote:
    Ciągle czekam na wyniki, niestety krwawienie nie ustało, wygląda jak okres. Nie mam już nadziei.
    :(

nadzieja73 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    biedna się naczekasz :/ ale piękne usg to wynagrodzi <3

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ