Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiyka 123 wrote:Czy coś zrobiłam nie tak? Czy treningi mogły tak zaszkodzić? W sobotę byłam w ciąży, w środę już nie jestem... :'(
Bocianiątko, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Kiyka bardzo mi przykro tulę
Agniechaa cudowne foto!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 17:12
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Zdrowej ciąży bomba atomowa nie ruszy, nie miej sobie nic do zarzucenia!!
Dziękuję za wsparcie, nie sądziłam, że będzie mi tak ciężko. Jak dowiedziałam się o ciąży to miałam tyle obaw, że życie będzie musiało się mocno zmienić, że w sumie mogliśmy wybrać lepszy moment... Ale się cieszyłam, modliłam o zdrowie dla dzidziusia. Niestety wszystko to już przeszłość. Nikt lepiej tego nie zrozumie jak kobiety, które też to przeszły. Dziękuję Wam, chociaż jestem z Wami tak krótko, to już się zżyłam22.11.2017 -pierwsza biochem -
Aga szczęście lubi chodzić parami hihi super! Szykuj siły na te dwa małe urwisy
-
nick nieaktualny
-
O nie!
Wysmarowałam cały elaborat o zastrzyku domięśniowym i się nie dodało i emotka smutnego też nie dodało wrrrrr.... -
nick nieaktualny
-
Kiyka, przykro mi bardzo i tulę Cię mocno
Agniechaaa, piękne Malenstwa! Musisz być przeszczęśliwa a jak eMek? -
Agniechaaaa wrote:Szykuje! hihihi
Kolejna wizyta 4.12Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:A który masz dzień cyklu? Może kurcze jeszcze się pokaże dominujący pęcherzyk.
15 dzień cyklu. Lekarz powiedziała ze jestem po owu lub jej nie było. Nie czułam żadnych oznak owu..
Czy to możliwe ze owu jeszcze przyjdzie? Lekarz twierdzi ze owu już nie będzie -
Cheresta wrote:Dostałam zastrzyk na sobotę i jestem tym troszkę spanikowana nie znoszę igieł. Nie wiem czy dam radę go zrobić. Jakieś rady od obeznanych z tym sprzętem staraczek? W które miejsce najlepiej zrobić, czy mocno się wkłuć? Może poproszę koleżankę, która miała praktyki w szpitalu na rehabilitacji żeby ona zrobiła.
Jeśli domięśniowy
Najlepiej w mięsień pośladkowy wielki. Tylko nie nisko w pośladek, bo możemy trafić w nerw kulszowy i będzie ból przeogromny, a nawet zapalenie, tzw rwa kulszowa. Igłę wprowadzamy powyżej szpary pośladkowej i bardziej po zewnętrznej stronie pośladka/boczku. lek wprowadzamy powoli żeby nie bolało za bardzo.Cheresta lubi tę wiadomość
-
Agniecha a co z tarczyca Ci sie zadziało??Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualnysummer86 wrote:
Agniechaaa, piękne Malenstwa! Musisz być przeszczęśliwa a jak eMek?Lunaris, pasiasta, blue00, JustynaG, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiyka bardzo mi przykro. Marne to pocieszenie w tym momencie ale po co hormony rozhulane i większe prawdopodobieństwo na kolejny pozytyw. Jeśli jesteście w stanie próbuje w kolejnym cyklu, może tym razem ciąża ładnie się przyjmie. Trzymaj się dzielnie!