Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pasiasta wrote:15 dzień cyklu. Lekarz powiedziała ze jestem po owu lub jej nie było. Nie czułam żadnych oznak owu..
Czy to możliwe ze owu jeszcze przyjdzie? Lekarz twierdzi ze owu już nie będziepasiasta lubi tę wiadomość
-
Dla tych które kochaly różowe ovulaki z allegro! Jest godny następca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7c5b1563c89.jpgpilik, Lunaris, Bocianiątko, summer86, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ovitrelle ma krociutką igłę wbijasz pod kątem prostym do końca. Brzuch i ramię do wyboru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 18:20
-
Lunaris wrote:Ovitrelle ma krociutką igłę wbijasz pod kątem prostym do końca. Brzuch i ramię do wyboru
Jeśli o ramię to bym dodała że w fałdkę skóry z tłuszczykiem na ramieniu, uważać żeby w mięsień nie podać. Widziałam ciężarne które bały się clexan podać sobie w brzuch, lekarz powiedział że można w ramie... Niestety pacjentki robiły sobie w mięsień i miały straszny w tych miejscach stan zapalny i zgrubienia, no i oczywiście ból -
Kiyka przykro mi bardzo, dziewczyny mają racje. Nie obwiniaj się, nie miałaś na to niestety wpływu jestem po poronieniu w 6tc i biochemicznej - też trwało to ze trzy dni. Masz bardzo niski progesteron, nadałaś go może 7dpo? Ja bym to sprawdziła bo niski prog też może prowadzić do problemów z zagnieżdżeniem. Ale lekarz też ma na pewno racje, że to jeszcze wcześniej coś poszło nie tak. Trzymaj się ciepło, bardzo dużo dziewczyn zachodzi w zdrowe ciąże szybko po ciążach biochemicznych (u mnie np. Koniec lipca biochemiczna, we wrześniu ciąża )
Bunia bardzo współczuje tej sytuacji i zawieszenia! Oby beta spadła szybko i koszmar się skończył
Izolda to przez te smutne emotki Ci się post kasuje! Nie można wstawiać gotowych emotek z klawiatury, ucinają posty
Monika nie ma poddawania! Wstawaj i walcz bo warto!
Yos ochh mam nadzieję że to spóźniony prezent na urodziny dla Ciebie mają!!
Agniecha to moja Fasolka wskoczyła między Twoje! 8t5d
Mój maluch dzisiaj zestresowany (mamy nerwy dają się bidakowi we znaki...), ale pomachał do nas, paluszki u raczek policzyliśmy. Cudowne maleństwo, niesamowicie jak się szybko zmienia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2008dd89819c.jpgYoselyn82, Agniechaaaa, Cheresta, Lunaris, KateHawke, staraczka1111, PodwojnaMamaWdwupaku, KateKum, Bunia86, lamka, blue00, Zielona1911, Rucola, Czrna 81, Selina, Kaczorka, Sarna84, by7mistake lubią tę wiadomość
-
Mój maluch dzisiaj zestresowany (mamy nerwy dają się bidakowi we znaki...), ale pomachał do nas, paluszki u raczek policzyliśmy. Cudowne maleństwo, niesamowicie jak się szybko zmienia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2008dd89819c.jpg [/QUOTE]
cudny maluch!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Izolda90 wrote:Jeśli o ramię to bym dodała że w fałdkę skóry z tłuszczykiem na ramieniu, uważać żeby w mięsień nie podać. Widziałam ciężarne które bały się clexan podać sobie w brzuch, lekarz powiedział że można w ramie... Niestety pacjentki robiły sobie w mięsień i miały straszny w tych miejscach stan zapalny i zgrubienia, no i oczywiście ból
-
nick nieaktualnypilik wrote:Kiyka przykro mi bardzo, dziewczyny mają racje. Nie obwiniaj się, nie miałaś na to niestety wpływu jestem po poronieniu w 6tc i biochemicznej - też trwało to ze trzy dni. Masz bardzo niski progesteron, nadałaś go może 7dpo? Ja bym to sprawdziła bo niski prog też może prowadzić do problemów z zagnieżdżeniem. Ale lekarz też ma na pewno racje, że to jeszcze wcześniej coś poszło nie tak. Trzymaj się ciepło, bardzo dużo dziewczyn zachodzi w zdrowe ciąże szybko po ciążach biochemicznych (u mnie np. Koniec lipca biochemiczna, we wrześniu ciąża )
Bunia bardzo współczuje tej sytuacji i zawieszenia! Oby beta spadła szybko i koszmar się skończył
Izolda to przez te smutne emotki Ci się post kasuje! Nie można wstawiać gotowych emotek z klawiatury, ucinają posty
Monika nie ma poddawania! Wstawaj i walcz bo warto!
Yos ochh mam nadzieję że to spóźniony prezent na urodziny dla Ciebie mają!!
Agniecha to moja Fasolka wskoczyła między Twoje! 8t5d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2008dd89819c.jpg
Ooooreset lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Dla tych które kochaly różowe ovulaki z allegro! Jest godny następca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7c5b1563c89.jpg
pilik jak my uwielbiamy takie słodziaki piękności! zdrowo rośnij maluszku
Flo żyjesz? wróciłaś do domu? mam nadzieję że nie leżysz tam pijana i zarolkowana (patrz: relanium) ?pilik lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Ty zawsze zareagujesz na mój post Kochana jesteś.
Ale ja rezygnuję, mam już dość, definitywnie. Ale to nie oznacza że nie będę do Was zaglądać. -
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6689719961
To jest następcaLunaris, Agniechaaaa, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6689719961
To jest następca_Hope_ lubi tę wiadomość
-
Pilik, widzisz, za mało się udzielam to jeszcze nie wiem że nie wstawia się gotowych emotek i gratuluję maluszka
Kiyka, tak jak mówią dziewczyny, nie obwiniają się! Nic złego nie zrobiłaś. Twój organizm jest przyzwyczajony do wysiłku więc taki zmniejszony na pewno nic nie mógł spowodować. Trzymaj się ;*
-
nick nieaktualny
-
Izolda ja pisze tylko z telefonu albo tableta i dluuugo walczyłam ze znikającymi postami aż się zorientowałam że to te cholerne emotki wszystko psują!
Dziękuje dziewczyny:) od jutra biorę się za czytanie. Wypożyczyłam kilka lekkich na odstresowanieIzolda90, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Yoselyn jak długo się czeka ? oby faktycznie dzwonili w te sprawie!Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
pilik, Izolda90, dziękuję Wam i wszystkim, którzy chociaż na moment połączyli się ze mną w bólu. Wyryczeliśmy się z mężem, poprzytulaliśmy i jest lepiej. Trzeba wziąć się w garść, jutro rano pójdę do gina upewnić się i pokazać badania.
Teraz chyba oficjalnie stałam się "staraczką", bo to porażki łączą najmocniej, nie? ❤ Wszystkim oczekującym na bety samych wysokich wyników!Lunaris, KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Kiyka 123 wrote:pilik, Izolda90, dziękuję Wam i wszystkim, którzy chociaż na moment połączyli się ze mną w bólu. Wyryczeliśmy się z mężem, poprzytulaliśmy i jest lepiej. Trzeba wziąć się w garść, jutro rano pójdę do gina upewnić się i pokazać badania.
Teraz chyba oficjalnie stałam się "staraczką", bo to porażki łączą najmocniej, nie? ❤ Wszystkim oczekującym na bety samych wysokich wyników!
Tak jest Kochana- korona na głowę i walczymy dalej! Jesteś dzielną Babką -
Agnieszka
Flowwer nie wiem czy pisałam w ciągu dnia ę powtórzę trzymam kciuki za dobre wieści
Pilik cudne zdjęcie
Bunia tu każda ma nadzieję że twoja sytuacja się szybko rozwiąże i to jak najmniej boleśnie
Jeszcze chciałam napisać odnośnie tej sytuacji (wybaczcie zapomniałam nick )
Ze znecaniem się psychicznym, ja wiem ze osoba która jest w takim związku nie widzi rozwiązania i wierzy w to co jej wmawia oprawca, ale trzeba poszukać pomocy i wtedy z czasem człowiek nabiera siły i wiary że jest się człowiekiem wartościowym i wraca wiara w to że można być szczęśliwym bez strachu o to co będzie jutro, kochana wybacz że zapomniałam nicku ale pamiętaj że wierzę w to że znajdziesz siłę by zawalczyć o swoje lepsze jutro
Flowwer, KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość