Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pasiasta wrote:No to dupa. Chyba czas zapisać się styczen.
Anna Stesia, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Nie spisuj cyklu od razu na straty. Mi gin tez nie dawał szans w tym cyklu a jednak test wyszedł pozytywny. Głowa do góry. Jak to mówi moj lekarz "w straniach ma pracować miednica, a nie głowa". Powodzenia ❤Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Czesc ciocie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9bab7e754a5.jpg
Trochę nadgonilimy
Jeden 8t6d
Drugi 8t4d
Cześć słodkie zajączki ciocia kwiatuszek cieszy się że was widzi ♡♡♡
Właśnie sie budzę z lekkim bólem brzucha, kawkę zaparzę i was nadeabiam
Aga wiedziałam że jest wszystko w porządkuAgniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny, jutro 10 dpo, dziś był negatyw z porannego moczu i teraz nie wiem, czy w ogóle jest sens jutro znów testować, a jeśli tak to czy żółty Bobo test czy pepino, który ponoć jest czulszy, bo od 10?
Wybijcie mi z głowy najlepiej to testowanie, bo potem pół dnia chodzę przybita, mimo że zdroworozsadkowo wiem, że może być za wcześnie...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Reset jakbyś już testowała jednak to bobo! Pepino mi pokazał dopiero kilka dni po terminie @, kiedy
Bobo żółty w 10dpo pokazał cień
Dzięki! Spróbuje się powstrzymać, ale w ogóle straciłam cały optymizm i jakoś nastawiam się na grudzień... Wszystkie objawy mi mijają, cisza i spokój...
Pilik, zdjęcie cudne! Chyba bym oprawila!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 19:28
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
pilik wrote:
Agniecha to moja Fasolka wskoczyła między Twoje! 8t5d
Mój maluch dzisiaj zestresowany (mamy nerwy dają się bidakowi we znaki...), ale pomachał do nas, paluszki u raczek policzyliśmy. Cudowne maleństwo, niesamowicie jak się szybko zmienia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2008dd89819c.jpg
Tutaj same znaki !!pilik lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Reset nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja pierwsze objawy miałam tydzień po terminie @! I to nie jakieś nie wiadomo co. Wcześniej trochę piersi bolały i brzuch, ale mijało właśnie. Więc nic straconego!
A ze zdjęć na pewno jakiś albumik zrobię
Moja gin zawsze jakiegoś ujęcia fajnego szuka i wszytko na usg super pokazuje i tłumaczy
Summer dziękuje! Kiedy masz wizytę? -
Amy własnie zaczynamy jego diagnostykę, zrobił te wszystkie badania i czekamy na wyniki, może to jakieś bakterie i grzyby? Emek też palił, jak zobaczył wyniki to rzucił z dnia na dzień, może to coś też pomoże .
Aiwlys ścickam Cię, nawet nie wiem co napisać. Dużo siły Ci życzę :*
Kiyka tulę kochana :* to nie Twoja wina, nawet tak nie myśl!
Aga cudnie Emek codziennie tyle jeździ do pracy?
Monika coś się stało? dlaczego koniec ze staraniami?
Pilik Piękny maluszek
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
pilik wrote:Reset nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja pierwsze objawy miałam tydzień po terminie @! I to nie jakieś nie wiadomo co. Wcześniej trochę piersi bolały i brzuch, ale mijało właśnie. Więc nic straconego!
A ze zdjęć na pewno jakiś albumik zrobię
Moja gin zawsze jakiegoś ujęcia fajnego szuka i wszytko na usg super pokazuje i tłumaczy
Summer dziękuje! Kiedy masz wizytę?
Brzmi optymistycznie:) Powinno też pocieszyć olik, bo obydwie dziś jojczalysmy, że cisza u nas;)olik321, pilik lubią tę wiadomość
Reset, ja w ciąży przed terminem @ też nie miałam objawów. Cycki nie bolały, brzuch jak na okres lekko ciągnął, nic więcej. Test zrobiłam dla beki dzień przed spodziewana @ szykowałam się wtedy na następny miesiąc na stymulację
reset lubi tę wiadomość
-
reset mogę podzielić się sraczką chcesz?
SIKAMY W SOBOTĘ!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 19:48
lamka lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Ja wlasnie dostalam informacje na telefon ze z Provity gdzie mialam AZ próbowali sie zemna skontaktowac po godzinie 13. Ciekawa jestem o co chodzilo moze maja dla mnie zarodek? hmmm jutro bede tam dzwonic.
W grupie o AZ napisala dziewczyna ze miala dzis tez telefon z kliniki i dostala 2 dniowy zarodek klasy 4a
Yoselyn, myślę, że dzwonią z jakąś niespodzianką dla Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 19:49
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Yoselyn, myślę, że dzwonią z jakąś niespodzianką dla Ciebie!
chcialabym ale mysle ze to chyba za wczesnie by bylo..no jutro sie przekonany o co im chodzilo
madwinka z tego co wiem to ok 70 osob czeka w kolejce. Dlatego wiesz moze to byc co innego..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:reset mogę podzielić się sraczką chcesz?
SIKAMY W SOBOTĘ!
Nie mogłam się nie roześmiać!
Dzięki Kochana, mam trudny dzień za sobą i jeszcze to oczekiwanie i ogólnie jestem nie w formie.Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.