Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Będziemy z Tobą!
olik321, KateHawke lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyMonika co się dzieje? Czemu takie nastawienie dzisiaj?
Olik, dasz se radę. Założę się, że zaliczysz, pewnie umiesz i tak lepiej niż połowa osób na studiach.
Też już w sumie bym poszła spać, bo jutro rano sikam, a dopiero wyszłam z gabinetu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 21:10
reset lubi tę wiadomość
-
W milionerach pytanie o Endometrioze. Czego to choroba. Gościu odpowiedział że gardzieli. To po przerwie się dowie że przegrał Hubert dodał że najczęściej chorują kobiety szczupłe wysokie i rudo-włose
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 21:17
gabi90, lamka, Zośkaaa, Lunaris, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
dzięki Reset:*
w sumie te moje dzisiejsze marudzenia przy forumowych problemach to pikuś
Ewela czekam na Twoje wyniki
Flo niezła dżaga z Ciebie w tej piżamce
Keyika bardzo mi przykro
Lamka mam nadzieję, że umiem więcej niż na studiach bo to egzamin państwowy upoważniający do samodzielnych funkcji technicznychWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 21:12
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Mnie dziś boli brzuch, tak okresowo każda wizyta w toalecie to strach czy nie ma plamienia.. ale póki co czysto.
Musiałam na ostatnią chwilę odwołać wyjazd służbowy, nie chcę ryzykować i jutro mam w planach leżeć cały dzień. -
summer86 wrote:Mnie dziś boli brzuch, tak okresowo każda wizyta w toalecie to strach czy nie ma plamienia.. ale póki co czysto.
Musiałam na ostatnią chwilę odwołać wyjazd służbowy, nie chcę ryzykować i jutro mam w planach leżeć cały dzień.summer86, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:W milionerach pytanie o Endometrioze. Czego to choroba. Gościu odpowiedział że gardzieli. To po przerwie się dowie że przegrał
Do końca, życia już zapamięta czego to choroba
Floo, cudne 6 jajeczek, czekamy na kolejne wieści jutro
Aga, to bylo wiadome, ze maluszki mają się dobrze!staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualnyWitam sie. Dzis widzialam serduszko ale byl tez krwiak, na szszescie z tylu dziecka I nie jest tak niebezpieczny jak przy kosmowce. Rezimu lezenia nie mam ale oszczedzac sie musze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d11ac1961fc.jpg
Zośkaaa, olik321, blue00, staraczka1111, Yoselyn82, Flowwer, lamka, KateHawke, Lunaris, Aksamitna, KateKum, Agniechaaaa, Bajkaaa, pilik, Anna Stesia, emi2016, Bocianiątko, Lena21, by7mistake, Lusesita, Karma88 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Summer odpoczywaj, praca nie zając.
Olik - o kuchnia, grubsza sprawa. O której trzymać kciuki?
wieczorem o 18.40
później ide na kolację shopping, bieganie i wszytsko zeby nadrobic, aa jeszcze Mka mam w planach wykorzystac ;p
reset, lamka lubią tę wiadomość
-
Kiyka przykro mi... Wiem co czujesz...
Yos, czyżby szykował sie mały prezent swiateczny?
Zielona, śliczne bobo, uważaj na siebie!Yoselyn82, Zielona1911 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
summer86 wrote:staraczka, dziękuję
-
nick nieaktualnypilik wrote:Kiyka przykro mi bardzo, dziewczyny mają racje. Nie obwiniaj się, nie miałaś na to niestety wpływu jestem po poronieniu w 6tc i biochemicznej - też trwało to ze trzy dni. Masz bardzo niski progesteron, nadałaś go może 7dpo? Ja bym to sprawdziła bo niski prog też może prowadzić do problemów z zagnieżdżeniem. Ale lekarz też ma na pewno racje, że to jeszcze wcześniej coś poszło nie tak. Trzymaj się ciepło, bardzo dużo dziewczyn zachodzi w zdrowe ciąże szybko po ciążach biochemicznych (u mnie np. Koniec lipca biochemiczna, we wrześniu ciąża )
Bunia bardzo współczuje tej sytuacji i zawieszenia! Oby beta spadła szybko i koszmar się skończył
Izolda to przez te smutne emotki Ci się post kasuje! Nie można wstawiać gotowych emotek z klawiatury, ucinają posty
Monika nie ma poddawania! Wstawaj i walcz bo warto!
Yos ochh mam nadzieję że to spóźniony prezent na urodziny dla Ciebie mają!!
Agniecha to moja Fasolka wskoczyła między Twoje! 8t5d
Mój maluch dzisiaj zestresowany (mamy nerwy dają się bidakowi we znaki...), ale pomachał do nas, paluszki u raczek policzyliśmy. Cudowne maleństwo, niesamowicie jak się szybko zmienia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2008dd89819c.jpg -
Zośkaaa wrote:Kiyka przykro mi... Wiem co czujesz...
Yos, czyżby szykował sie mały prezent swiateczny?
Zielona, śliczne bobo, uważaj na siebie!
mam nadzieje
chociaz kto wie co chcieli ode mnie okaze sie jutro
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zielona1911 wrote:Witam sie. Dzis widzialam serduszko ale byl tez krwiak, na szszescie z tylu dziecka I nie jest tak niebezpieczny jak przy kosmowce. Rezimu lezenia nie mam ale oszczedzac sie musze.
Już imię wybrane dla córeczki ??? Ja w nią mocno wierzyłam cały czas
p.s nawet jak urośnie susiaczekpilik lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Już imię wybrane dla córeczki ??? Ja w nią mocno wierzyłam cały czas
p.s nawet jak urośnie susiaczek
Tez wierze ze coreczka zwlaszcza ze wygladam I czuje sie jak Zombie.staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Witam sie. Dzis widzialam serduszko ale byl tez krwiak, na szszescie z tylu dziecka I nie jest tak niebezpieczny jak przy kosmowce. Rezimu lezenia nie mam ale oszczedzac sie musze.
GratulujeZielona1911 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️