Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Jest mrożony np.z hortexu:)
oooo jutro musze kupicMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
91Ewela09 wrote:Tak, w diagnostyce. A jak to zrobila?
Nie do mnie pytanie, ale odpowiem na stronie Duagnostyki możesz sprawdzic wyniki 2 sposobami - po nr zlecenia albo po nr klienta. Także spróbuj drugim sposobem. Chyba, ze to o coś innego chodzi to przepraszam za zamieszanie.
Odnośnie płci dziecka, to u mnie różnica jest tylko i wyłącznie w moim samopoczuciu. Z synem cała ciąże przechodziłam na luzie, zero mdłości, zero boli, czułam się sexy i wyglądałam sexy. Teraz od 7tc do 15tc mdłości non stop, przez 2 miesiace nie wiedziałam, jak sie nazywam. Młody idealnie udawał rzygającą mamę teraz czuje sie jak słonica, wszystko mnie boli, krzyż ciągnie, brzuch ciagnie i szybciej przetłuszczają mi sie włosy i częściej musze sie depilować
Agniecha, Pilik, Zielona (ojj któraś jeszcze wstawiała, ale nie pamietam...) piękne malusie szkraby!olik321, innamorata88, Zielona1911 lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Hope masz na myśli te całkiem po prawej? Niestety nie są one tak dobre jak te dawne różowe. Mi te nowe pokazują praktycznie cały cykl kreskę na tyle mocną, że gdyby to były różowe to uznałabym ją za pozytyw ( i to w 5 dc, jak i w 23). Cieżko na nich poznać prawdziwy pozytyw. Ja w tym miesiącu używałam LH Vitam + facelle z Rossmanna i to na nich bez problemu wyłapalam pozytyw. W dniu piku LH te nowe z allegro faktycznie pokazywały ciemniejszą kreskę testową od kontrolnej, ale parę dni wcześniej wyszły mi na nim 2 takie same kreski ( co przeciez też niby swiadczy o pozytwie), a na tych aptecznych bladziutenka kreseczka dopiero. Potestuję je jeszcze, ale nie uważam ich za godnego następcę, skoro od razu po miesiączce, gdzie do owulacji mam przynajmniej tydzień pokazują ciemne 2 kreski.
-
91Ewela09 wrote:Melevis, ja nie mam u nich konta, no i chyba nie chce juz mieć
91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
Zielona cudny kropek
Podwyższona akcja serca może świadczyć o dziewczynce?
Mi gin dzisiaj powiedziała że dzidzia mocno zestresowana. Po 10 monitach spokojnego leżenia zbadała jeszcze raz i było tętno 177, wiec mam ogólnie nadzieje że takie wysokie było efektem mojego stresu na wizycieZielona1911 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Zielona cudny kropek
Podwyższona akcja serca może świadczyć o dziewczynce?
Mi gin dzisiaj powiedziała że dzidzia mocno zestresowana. Po 10 monitach spokojnego leżenia zbadała jeszcze raz i było tętno 177, wiec mam ogólnie nadzieje że takie wysokie było efektem mojego stresu na wizyciepilik lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Nieee. Mam na myśli te zielone. One pokazują identyczną kreskę jak różowe. Jest trochę lepiej widoczna bo same testy są dużo grubsze.
Mogę prosić zatem linka do aukcji? Tylko przesyłka musi dojść jak męża nie będzie w domu, bo już ostatnio gadał po co mi 100 testów owu w domu ;)i ile jeszcze zamierzam zamawiać. Nie rozumie, że ja wciąż szukam następcySynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Meśka wrote:Laseczki pomozcie mam dzisiejsze wyniki badan
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d1a206c9026.png
Co oznacza moja wartosc estradiolu?
Dzis 12dc
ze powoli pewnie zbliza sie owulacja ale prg troche masz podwyzszony, powienien rosnac w 2 fazie cyklu a ty juz masz podwyzszony hmm...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:ze powoli pewnie zbliza sie owulacja ale prg troche masz podwyzszony, powienien rosnac w 2 fazie cyklu a ty juz masz podwyzszony hmm...
No wlasnie....19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:No wlasnie....
a jaki masz pecherzyk lub endo?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Meśka wrote:Laseczki pomozcie mam dzisiejsze wyniki badan
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d1a206c9026.png
Co oznacza moja wartosc estradiolu?
Dzis 12dcinnamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:ze powoli pewnie zbliza sie owulacja ale prg troche masz podwyzszony, powienien rosnac w 2 fazie cyklu a ty juz masz podwyzszony hmm...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyU mnie wygląda to tak:
Ja - laptop - Of
Syn - komórka - youtube
Powiedziałam sobie koniec z tym !!!
Mój czas teraz zagospodaruję dla syna, nie dla starań.
Spędziłam z nim cały wieczór i było cudownie, teraz jedynie mogę bić się w pierś, że spędzam z Nim nie tyle czasu ile bym chciała.
Cały czas tylko w głowie OF.
Dlaczego mam się zadręczać nad czymś czego nie ma i w najbliższym czasie nie będzie jak mam już z kim spędzać czas, więc chce odpocząć.
Ale postaram się być od czasu do czasu na forum
Tak tak, dzisiaj Właśnie jest dzień Załamania, ale na szczęście się kończy i jutro bęzie, mam nadzieję lepszypilik, KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny