Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka jak dla mnie i temp. twoich to na moje oko miałaś ovu niedziela /poniedziałek co wyniki też na to wskazują no ale ekspertem nie jestem
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Meśka jak dla mnie i temp. twoich to na moje oko miałaś ovu niedziela /poniedziałek co wyniki też na to wskazują no ale ekspertem nie jestem
Czyli jak bylam wczoraj na usg to juz bylo po wszystkim?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Wczoraj usg 11dc- endo 9mm pecherzyk największy 20mm i wczoraj wieczorem podalam sobie podwojny ovitrelle.
Tylko przy 20mm mógł już sam pęknąć lub być w czasie co na USG nie zawsze widać. Dla mnie jesteś po ovuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 22:29
Meśka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Meśka ovitrelle podwyzsza proga wiec mysle ze pecherzyk peknie po podaniu leku i zaczyna sie 2 faza cyklu
innamorata88, Meśka, Flowwer lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Meśka wrote:W tym momencie boli mniw brzuch podobnie jak na @. Chyba z nerwów albo moj organizm juz calkiem ocipial...
mysle ze powinniscie dzis i jutro podzialac. mozliwe ze po prostu peka tobie pecherzyk jak podalas sobie lek.Meśka lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
agulineczka wrote:Mogę prosić zatem linka do aukcji? Tylko przesyłka musi dojść jak męża nie będzie w domu, bo już ostatnio gadał po co mi 100 testów owu w domu ;)i ile jeszcze zamierzam zamawiać. Nie rozumie, że ja wciąż szukam następcy
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6689766064 -
nick nieaktualnyMonika rozumiem doskonale Twoją decyzję, nadal będę trzymać kciuki, a Ty znajdź równowagę między staraniami a czasem z synkiem :-*
Dobranoc dziewczynki, padam ze zmęczenia, a muszę mieć siłę na jutrzejsze 10h w pracy... Czuję, że @ się zbliża, brzuch już pobolewa, raczej nie ma sensu dalej sikać.-Monika- lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:mysle ze powinniscie dzis i jutro podzialac. mozliwe ze po prostu peka tobie pecherzyk jak podalas sobie lek.
Jestem tak padnieta ze wolami mnie nie zaciagnie nikt na seksy
Krakowskim targiem dopadne M. ranoreset, Flowwer lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrabiam...
Kyika przykro mi bardzo tak jak dziewczyny piszą, nie możesz się obwiniać, tak się niestety zdarza...
Agniecha piękne te Twoje bąbelki! cieszę się że wszystko u Was dobrze
Yoselyn może to dzwonił Twój prezent urodzinowy i faktycznie zarodek czeka na Ciebie
Zielona heeeej gratuluję raz jeszcze i super widzieć Twoje bobo
Sporo mi chyba uciekło, jutro może doczytam jak będę się tarabanić autokarem na wizytę.
Flo trzymam kciuki za jutrzejsze wieści
Kolorowych Wam no i bez żadnych koszmarów już
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Meśka ovitrelle podwyzsza proga wiec mysle ze pecherzyk peknie po podaniu leku i zaczyna sie 2 faza cyklu
Podwyższa prog przed ovu ? Bo jak to działa prog hamuje a hCG stymuluje ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Podwyższa prog przed ovu ? Bo jak to działa prog hamuje a hCG stymuluje ?
HCG - gonadotropina kosmówkowa (Pregnyl, Choragon, Ovitrelle) jest stosowana w celu zapoczątkowania ostatniego etapu dojrzewania komórki jajowej wyzwolenia pęknięcia pęcherzyka oraz jako wsparcie drugiej fazy cyklu (hcg stymuluje produkcje progesteronu).Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 23:41
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:HCG - gonadotropina kosmówkowa (Pregnyl, Choragon, Ovitrelle) jest stosowana w celu zapoczątkowania ostatniego etapu dojrzewania komórki jajowej wyzwolenia pęknięcia pęcherzyka oraz jako wsparcie drugiej fazy cyklu (hcg stymuluje produkcje progesteronu).
Zawsze to rozumiałam że stymuluje hcg wytważanie prog po ovu a nie przed. Przynajmniej o jedno jestem mądrzejsza
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Selina, powodzenia na wizycie, daj znać po
Flowwer,dziś mam wolne, więc siedzę i czekam na wieści z zaciśniętymi kciukamiHalszka112, Selina lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i testowania!!
Sammer wpierw lecę na rzęsy trzeba jakoś wyglądać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 06:21
summer86, Meśka, Lunaris, olik321, Selina, KateHawke, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄