Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Zrobiłam mały tutorial na szybko. Może się przyda. Pozwalam kopiować te bazgroły :P
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af7c45073d4d.png

teraz mi to dajesz :D jak sie nameczylam wczesniej tyle :P

Czrna 81 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    teraz mi to dajesz :D jak sie nameczylam wczesniej tyle :P
    Właśnie dlatego chciałam na szybko zrobić jakiś poradnik. Ale szybko przerywane pracą to nie szybko XD

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    a to cos kojarze ze bylo pisane o tym. Ale to pod jakim nickiem wrocila.. :D twoja ulubiona powiadasz :)
    Właśnie nie wiem pod jakim ;) ale była pasjonująca i chętnie bym ją poczytala :)

Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Zrobiłam mały tutorial na szybko. Może się przyda. Pozwalam kopiować te bazgroły :P
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af7c45073d4d.png
    Biorę na styczeń :)

KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Właśnie nie wiem pod jakim ;) ale była pasjonująca i chętnie bym ją poczytala :)

moze Selina dojdzie jaki to nick :) pewnie ja poznala po sposobie pisania?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:

To ta przez którą była założona grupa Dla tych co zwidów na testach nie widzą? :D

Yoselyn82, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    To ta przez którą była założona grupa Dla tych co zwidów na testach nie widzą? :D
    Tak :)

KateHawke lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:

he he dobre :D

Widze ze dala sie we znaki :P

❤️❤️❤️
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu dała się we znaki, ja ją trochę w którymś wątku śledziłam...

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja o tej pani nie słyszałam :P

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Udalo sie przez tel... troche sie nameczylam :D ale JEST !! :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a92bd969357.jpg

Taki krótki artykuł w temacie :) Witamy w Krakowie :P

https://naszpradnik.pl/2017/11/urwal-jadro-mezczyznie-ktory-lezal-lozku-zona/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 15:06

Lunaris, Yoselyn82, Anna Stesia, staraczka1111, Izape_91 lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uahahahaha :D ja nie wiem jaki on niekoleżeński - pił z nim całą noc a potem nie pozwolił się przespać :P rany jakie ludzie mają problemy ...

Bunia86 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Które z Rossmanna polecacie testy owulacyjne moja szwagierka bierze ze mnie przykład i będzie testować a Ja mam z aptekigemini

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Selina Ty pisałaś o dochodzeniu w sprawie SusannaDean? Bo mnie to żywo ineresuje. Ona utrzymała tą ostatnią ciążę?
    Nie utrzymała. Była nagonka na nią, że podjęła się nowej pracy w której się nosi i dźwiga a już była w początkowej ciąży i że to nie fair wobec pracodawcy, że go nie ostrzegła albo nie znalazła lżejszej pracy. Miała pretensje na forum, że miala dźwigać jakiś karton a nie chce bo może poronić no i dziewczyny mówiły, że nie postępuje rozsądnie. Parę dni potem poroniła z tego co pamiętam, ale przez co nie wiadomo no i odeszła z forum, bo się wywiązała kłótnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 15:15

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Taki krótki artykuł w temacie :) Witamy w Krakowie :P

https://naszpradnik.pl/2017/11/urwal-jadro-mezczyznie-ktory-lezal-lozku-zona/

Czytałam to wczoraj mojemu mężowi, który skomentował to jedynie "ale urwał!"

Bunia86, Czrna 81, staraczka1111, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka ja taki problem mam często ze szpilkami, a w takich zazwyczaj chodzę o pracy, i często mnie boli mały palec :/ co nie zmienia faktu że nowe buty lubię i koją moją duszę w trudnych chwilach :D

Nika wyniki super :)

Lunaris, mnie zaciekawiło jak to on sobie z tym wrwanym jądrem do domu poszedł :D Jakoś ciężko mi to zwizualizować :P

StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Nie utrzymała. Była nagonka na nią, że podjęła się nowej pracy w której się nosi i dźwiga a już była w początkowej ciąży i że to nie fair wobec pracodawcy, że go nie ostrzegła albo nie znalazła lżejszej pracy. Miała pretensje na forum, że miala dźwigać jakiś karton a nie chce bo może poronić no i dziewczyny mówiły, że nie postępuje rozsądnie. Parę dni potem poroniła z tego co pamiętam, ale przez co nie wiadomo no i odeszła z forum, bo się wywiązała kłótnia
    Szkoda. Sytuację pamiętam. Ciekawe czy się dalej starają? Ona miała takie mutacje jak ja.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG wrote:
    Które z Rossmanna polecacie testy owulacyjne moja szwagierka bierze ze mnie przykład i będzie testować a Ja mam z aptekigemini
    Facelle :)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Hope, też mi Susanna chodziła po głowie!
    Selina aż mi się nie chce wierzyć że przy takich akcjach w ciąży na początku nie poszła na zwolnienie...!

ds022el.png

u4uGp2.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Ooo Hope, też mi Susanna chodziła po głowie!
    Selina aż mi się nie chce wierzyć że przy takich akcjach w ciąży na początku nie poszła na zwolnienie...!
    Coś tam kurde nie było tak jak pisała. Myślę że się pogubila w klamstwach a forum nie zapomina ;)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
‹‹ ‹ 392 393 394 395 396 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ