Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Mój, zaraz się porzygam
Karma88, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobitki Dziekuje Wam za wczorajsze liściki
Flo egzamin chyba dobrze dzis bede juz miec wynik
Lenka maż wyciągnął mnie na zakupy prezentowe po egzaminie jak przyszłam padłam jak długa dlatego mnie nie było ale to kochana, ze tak sie o mnie troszczysz
JesCZe raz gratuluje wczorajszych pozytywów i rosnących bet!Flowwer, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika to jest krecha jak malowana co ja wogole pisze o bladziochu. Taką miałam przy becie ponad 50!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Hope! Przez Ciebie od 5 szukałam zaginionego bobka i nie wiem teraz - ktoś widzi zwidka?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6801f4da1f75.jpg
To się pojawiło od razu, tzn odrobinkę potem ściemniało. Ale coś mi zaczęło majaczyć dosłlwnie 5 sekund po napuszczeniu sika. HELP!StaraczkaNika, panan12 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja potrzebuję laboratorium! I heparynę! I nie wiem!!!
Dobra, już bez paniki. Zacznę się zbierać, o 7:30 obudzę mężyka i pojedziemy do któregoś bussa, który jest czynny od 8 w niedziele. Potem zadzwonimy do lekarzy z gabinetu antykoncepcji awaryjnej, bo to jedyni, którzy przyjmują w niedziele i wyprosimy receptkę na heparynkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 06:26
-
i melisę jest bladzioch ciche gratki jesteś w szoku?
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Aga kciuki za wynik zaciśnięte!!
Nika wdech, wydech, wdech, wydech. A jutro do gina po receptę lub rodzinnegoStaraczkaNika, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
W takim szoku jeszcze nie byłam, ja przecież nawet nie nakupiłam testów! Wygrzebałam ten zza puszek z kocią karmą! Aaaa!
Karma88, summer86, Lunaris, staraczka1111, mi88, Meśka, Lena21, lamka, Bocianiątko, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Aaaa, Nika! Jest ładny bladzioszek
Kciuki za betę i proga.
A z heparyną nie panikuj, nie powinno się nic stać jeśli od jutra zaczniesz brać.
Karma88, pilik, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Nika to efekt przedmuchania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 06:41
summer86, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Nika toż to news dnia jak nie miesiąca!!! Jeju jeju, wszystkie chyba dą podekscytowane i zaskoczone! Tak sikać bez uprzedzenia?! miałam tylko przejrzeć i wracać spać a to mnie już na równe nogi postawiło!
Karma88, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Nika toż to news dnia jak nie miesiąca!!! Jeju jeju, wszystkie chyba dą podekscytowane i zaskoczone! Tak sikać bez uprzedzenia?! miałam tylko przejrzeć i wracać spać a to mnie już na równe nogi postawiło!
Pilik, ja tak samo, miałam tylko strzelić Clexane w brzuch sprawdzić co na forum i wracać spać, ale teraz na pewno nie zasnęStaraczkaNika, pilik lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Nika to efekt przedmuchania
-
StaraczkaNika wrote:Hope! Przez Ciebie od 5 szukałam zaginionego bobka i nie wiem teraz - ktoś widzi zwidka?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6801f4da1f75.jpg
To się pojawiło od razu, tzn odrobinkę potem ściemniało. Ale coś mi zaczęło majaczyć dosłlwnie 5 sekund po napuszczeniu sika. HELP!StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Nika toż to news dnia jak nie miesiąca!!! Jeju jeju, wszystkie chyba dą podekscytowane i zaskoczone! Tak sikać bez uprzedzenia?! miałam tylko przejrzeć i wracać spać a to mnie już na równe nogi postawiło!
pilik, _Hope_ lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Pilik, ja tak samo, miałam tylko strzelić Clexane w brzuch sprawdzić co na forum i wracać spać, ale teraz na pewno nie zasnę
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny