Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:Dopiero nadrabiam, ale powiedz koniecznie Inna gdzie w Katowicach taka?!
https://www.facebook.com/Kocia-Kawiarnia-Katowice-938076293003816/
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
olik321 wrote:Hope to Ty z tych ponętnych?
zawsze mi sie podobału duże usta u kobiet
Ej znacie jakiś płyn do kąpieli z fajnym składem który robi dużo piany?staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
KOchane ja uciekam do alkowy!
Wypachniony Ciastek wylazł spod prysznica trzeba używać póki nie pojechał w siną dal! Dobrej nocy
Trzymam kciuki za jutrzejsze sikańce Rukoli i Czrnej i czekam na spadek tempki u mnie- zaoszczędzę na becie w poniedziałek he he he
Do jutra!summer86, Czrna 81, innamorata88, Rucola, lamka lubią tę wiadomość
-
blue mój pyta czy to ptasznik ?
nika dżołki zajebiste, przy tym co wisiał nad wodą , to z krzesła spadłam i ryczę hahahahaStaraczkaNika lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Nika ja bym chciała żeby ten młody z ptasim nazwiskiem wygrał
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Olik jestem po poronieniu (maj) i cb (lipiec), do tego mam trombofilie i pracuje z dziećmi (od 3 do 25 lat mają „dzieci”) niepełnosprawnymi, które trzeba przebierać, ubierać itd. Więc dużo fizycznej pracy i duża możliwość oberwania w brzuch (padaczki, napady złości itp.), więc ryzyko za duże... a od trzech tygodni plamie po każdym większym wysiłku (czyt. dłużej gotowany obiad czy dłuższy spacer ), więc generalnie 90% czasu spędzam w łóżku, póki co samotne zakupy wykraczają poza moje możliwości, ech.
Nika widzę właśnie! I zazdroszczę trochę !
Inna, dziękuje! Ja tam kociora nie jestem, ale moja kuzynka kocha bardzo kociaki, ma gorszy czas a mieszka w Katowicach więc muszę Jej adres podesłać
Aaa co do voice! Ja byłam za dziewczynami. Chyba Maja mnie najbardziej urzekała. Chociaż różowa też jest super i teraz za nią trzymam! Ale pewnie długowłosy wygra. W tym finale przynajmniej każdy dobrze śpiewa, z zeszłorocznym finałem się zupełnie nie zgadzałam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 21:36
-
olik321 wrote:hahaha Hope nie to miałam na myśli ;p
-
Ja po 3 poro i też z dziećmi niepełnosprawnymi i jak tylko wysikam II idę na L4. Nawet jeśli po 2 mcach będę musiała wrócić
-
Hope to jedna mnie zrozumiesz! Często ludzie w ogóle sobie nie zdają sprawy jaka taka praca wygląda... to że jestem „nauczycielem” dla nich już jest przecież lajtowe... ja poszłam dwa tygodnie po ||, ale dwie dziewczyny już wiedziały i mnie odciążaly w miarę możliwości...
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Hope to jedna mnie zrozumiesz! Często ludzie w ogóle sobie nie zdają sprawy jaka taka praca wygląda... to że jestem „nauczycielem” dla nich już jest przecież lajtowe... ja poszłam dwa tygodnie po ||, ale dwie dziewczyny już wiedziały i mnie odciążaly w miarę możliwości...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 22:07
-
blue00 wrote:tak,to ptasznik białokolanowy
Mówi, że ponoć po upieczeniu są pyszne hahaha hahaha
pilik lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Mówi, że ponoć po upieczeniu są pyszne hahaha hahaha
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Hihi
Istnieje twierdzenie według którego: „przeciętny człowiek połyka w ciągu swojego życia 52 pająki”. Ponoć następuje to w trakcie snu i jest całkiem powszechne, ponieważ pająki – te malutkie, jak i te większe – żyją w naszych mieszkaniach i tylko czekają, aby wejść do naszych ust, kiedy najmniej się tego spodziewamy.
Słyszałam o tym, ale wolę jednak w to nie wierzyć.
Lubię zwierzaki. Chciałabym mieć kiedyś psa. Ale na razie się nie zdecyduję gdyż musiałby wiele godzin spędzać sam w domu.
W domu tylko pająki kątniki i rybiki. Ale są to stworzenia które przeganiam jak tylko zobaczę.