Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny podczytuje Was jednym okiem, a drugim seriale
mamy dziś totalny dzień lenia,
zaraz startujemy z 4 filmem
Pająk ładny... ale z daleka ;p nie usnełabym tez z nim pod jednym dachem
Agnieszka jak egzamin? opowiadajWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 20:54
-
Staraczka, słyszałam o tym.. była też kiedyś mowa, że kobieta przeciętnie w swoim życiu zjada bodajże 6 kg szminki
Lunaris, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Blue, ja bym nie zasnęła z taką Śnieżynką pos jednym dachem
jeśli chodzi o pająki to jestem cykor.
Jak mnie plecy w krzyżu bolą...mam nadzieję, że to normalne.
Do fizjo wybieram się w przyszłym tygodniu, bo już nie jestem w stanie się schylić, a poduszka-kojec niestety, ale nic nie daje...
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
blue co do Śnieżynki - piękna
takie to ja lubię, ale z kolei banda kątników, z którą walczymy nieustannie w domu już mi nosem wychodzi.
Najgorzej, że Emek sobie ubzdurał, że to ja mam eksterminować pająki, on jest od wszystkich innych dziadostw.
summer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A propos pająków...
Siedzi anemik w szpitalu i jęczy:
- Siooostrooo, paaająąąk!
- Nie poradzi sobie pan z pająkiem?
Po pięciu minutach słychać pacjenta:
- Doookąąąd mnie wleeeczeeesz, beeestiooo?!summer86, pilik, olik321, innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:dziewczyny podczytuje Was jednym okiem, a drugim seriale
mamy dziś totalny dzień lenia,
zaraz startujemy z 4 filmem
Pająk ładny... ale z daleka ;p nie usnełabym tez z nim pod jednym dachem
Agnieszka jak egzamin? opowiadaj
A co oglądacie? mnie się już wszystko znudziło! 2 mies. L4... szukam czegoś nowego
Agniecha pewnie świętuje sukces! i nie ma czasu na OF siedzieć -
innamorata88 wrote:U nas w Katowicach też niedawno taką otwarli
dla kogoś kto nie ma w domu kotów to fajna sprawa - ja jednak czasami chętnie się od nich uwalniam hahahaha
Dopiero nadrabiam, ale powiedz koniecznie Inna gdzie w Katowicach taka?! -
I jeszcze znam taki:
Co myśli pająk, jak wisi na nitce nad szklanką z wodą?
- Jak się spuścić, żeby nie wpaść.pilik, Lunaris, Yoselyn82, blue00, staraczka1111, Malgonia lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:A propos pająków...
Siedzi anemik w szpitalu i jęczy:
- Siooostrooo, paaająąąk!
- Nie poradzi sobie pan z pająkiem?
Po pięciu minutach słychać pacjenta:
- Doookąąąd mnie wleeeczeeesz, beeestiooo?!
Nika, jeden z moich ulubionych kawałów z dzieciństwaStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:A co oglądacie? mnie się już wszystko znudziło! 2 mies. L4... szukam czegoś nowego
Agniecha pewnie świętuje sukces! i nie ma czasu na OF siedzieć
przerobilismy ostatnio belfra, watahe wszystkie srie, pięć dni, więc dziś filmy, aktualnie notorious big ( eMek wybierał)Lunaris, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Nika uwielbiam Teoje kawały, kilka dla męża zapisałam, muszę mu opowiedzieć jak wróci
Blue ja bym chyba też nie dała rady...
Na samą myśl o pająkach przechodzą mnie ciarki!
Ja dzisiaj miałam intensywny dzień, aż zasnęłam i się przed 20 na voice obudziłam
Mi jakoś już ludzi brakuje, minus długiego zwolnienia... -
Anemik postanowił że się zabije. Skoczył z 10 piętra i spadając liczy piętra:
- 10 piętrooo, 9 piętrooo, 8 piętrooo, 7 piętrooo, 8 piętrooo... Cholera by wzięła ten wiatr!!
Lekarz wchodzi na oddział gdzie leżą sami anemicy:
- Czołem orły!!!
- Paaanieeee doooooktooorzeeee, jaakieee tam z naaaaas orłyyyyy ekhe, ekhe...
- Nie bądźcie tacy skromni. A co było wczoraj, jak włączyłem wentylator.summer86, Lunaris, pilik, blue00, staraczka1111, Malgonia, Amy333 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Jal byłam młoda i chuda to nie lubiłam dżołków o anemiku, teraz mi bardziej podchodzą
No to coś z serii:
- Siostrooo, gazeeetaa!
- Co, podać?
- Nieee, przyyyygniata.
Lunaris, innamorata88, StaraczkaNika, pilik, blue00, staraczka1111, Malgonia, lamka lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:przerobilismy ostatnio belfra, watahe wszystkie srie, pięć dni, więc dziś filmy, aktualnie notorious big ( eMek wybierał)
może też wreszcie skończę Downton Abbey bo nie dane mi było załapać się na ostatni sezon. No i na Black Friday-u zaszalałam na netowej str Empiku
Już idzie do mnie paczuszka z nowiuśkim Zafonem
przeczytam a potem włożę sobie pod choinkę
olik321, lamka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Staraczka, słyszałam o tym.. była też kiedyś mowa, że kobieta przeciętnie w swoim życiu zjada bodajże 6 kg szminki
mam duże usta i zuzywam więcej niż normalni ludzie
summer86, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Nika uwielbiam Teoje kawały, kilka dla męża zapisałam, muszę mu opowiedzieć jak wróci
Blue ja bym chyba też nie dała rady...
Na samą myśl o pająkach przechodzą mnie ciarki!
Ja dzisiaj miałam intensywny dzień, aż zasnęłam i się przed 20 na voice obudziłam
Mi jakoś już ludzi brakuje, minus długiego zwolnienia...Staram się mieć coś na każdą kryzysową sytuację - nie wiadomo, kiedy wypadnie rozładować atmosferę!
Też oglądam the voice. Kogo obstawiasz? Ja myślę, że wygra długowłosy, chociaż mi się nie podobapilik lubi tę wiadomość