Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny podczytuje Was jednym okiem, a drugim seriale
mamy dziś totalny dzień lenia,
zaraz startujemy z 4 filmem
Pająk ładny... ale z daleka ;p nie usnełabym tez z nim pod jednym dachem
Agnieszka jak egzamin? opowiadajWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 20:54
-
Staraczka, słyszałam o tym.. była też kiedyś mowa, że kobieta przeciętnie w swoim życiu zjada bodajże 6 kg szminki
Lunaris, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Blue, ja bym nie zasnęła z taką Śnieżynką pos jednym dachem jeśli chodzi o pająki to jestem cykor.
Jak mnie plecy w krzyżu bolą... mam nadzieję, że to normalne.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
blue co do Śnieżynki - piękna takie to ja lubię, ale z kolei banda kątników, z którą walczymy nieustannie w domu już mi nosem wychodzi. Najgorzej, że Emek sobie ubzdurał, że to ja mam eksterminować pająki, on jest od wszystkich innych dziadostw.
summer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A propos pająków...
Siedzi anemik w szpitalu i jęczy:
- Siooostrooo, paaająąąk!
- Nie poradzi sobie pan z pająkiem?
Po pięciu minutach słychać pacjenta:
- Doookąąąd mnie wleeeczeeesz, beeestiooo?!summer86, pilik, olik321, innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:dziewczyny podczytuje Was jednym okiem, a drugim seriale
mamy dziś totalny dzień lenia,
zaraz startujemy z 4 filmem
Pająk ładny... ale z daleka ;p nie usnełabym tez z nim pod jednym dachem
Agnieszka jak egzamin? opowiadaj
A co oglądacie? mnie się już wszystko znudziło! 2 mies. L4... szukam czegoś nowego
Agniecha pewnie świętuje sukces! i nie ma czasu na OF siedzieć -
innamorata88 wrote:U nas w Katowicach też niedawno taką otwarli dla kogoś kto nie ma w domu kotów to fajna sprawa - ja jednak czasami chętnie się od nich uwalniam hahahaha
Dopiero nadrabiam, ale powiedz koniecznie Inna gdzie w Katowicach taka?! -
I jeszcze znam taki:
Co myśli pająk, jak wisi na nitce nad szklanką z wodą?
- Jak się spuścić, żeby nie wpaść.pilik, Lunaris, Yoselyn82, blue00, staraczka1111, Malgonia lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:A propos pająków...
Siedzi anemik w szpitalu i jęczy:
- Siooostrooo, paaająąąk!
- Nie poradzi sobie pan z pająkiem?
Po pięciu minutach słychać pacjenta:
- Doookąąąd mnie wleeeczeeesz, beeestiooo?!
Nika, jeden z moich ulubionych kawałów z dzieciństwaStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:A co oglądacie? mnie się już wszystko znudziło! 2 mies. L4... szukam czegoś nowego
Agniecha pewnie świętuje sukces! i nie ma czasu na OF siedzieć
przerobilismy ostatnio belfra, watahe wszystkie srie, pięć dni, więc dziś filmy, aktualnie notorious big ( eMek wybierał)Lunaris, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Nika uwielbiam Teoje kawały, kilka dla męża zapisałam, muszę mu opowiedzieć jak wróci
Blue ja bym chyba też nie dała rady...
Na samą myśl o pająkach przechodzą mnie ciarki!
Ja dzisiaj miałam intensywny dzień, aż zasnęłam i się przed 20 na voice obudziłam
Mi jakoś już ludzi brakuje, minus długiego zwolnienia... -
Anemik postanowił że się zabije. Skoczył z 10 piętra i spadając liczy piętra:
- 10 piętrooo, 9 piętrooo, 8 piętrooo, 7 piętrooo, 8 piętrooo... Cholera by wzięła ten wiatr!!
Lekarz wchodzi na oddział gdzie leżą sami anemicy:
- Czołem orły!!!
- Paaanieeee doooooktooorzeeee, jaakieee tam z naaaaas orłyyyyy ekhe, ekhe...
- Nie bądźcie tacy skromni. A co było wczoraj, jak włączyłem wentylator.summer86, Lunaris, pilik, blue00, staraczka1111, Malgonia, Amy333 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Jal byłam młoda i chuda to nie lubiłam dżołków o anemiku, teraz mi bardziej podchodzą
No to coś z serii:
- Siostrooo, gazeeetaa!
- Co, podać?
- Nieee, przyyyygniata.
Lunaris, innamorata88, StaraczkaNika, pilik, blue00, staraczka1111, Malgonia, lamka lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:przerobilismy ostatnio belfra, watahe wszystkie srie, pięć dni, więc dziś filmy, aktualnie notorious big ( eMek wybierał)
olik321, lamka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Staraczka, słyszałam o tym.. była też kiedyś mowa, że kobieta przeciętnie w swoim życiu zjada bodajże 6 kg szminki
summer86, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Nika uwielbiam Teoje kawały, kilka dla męża zapisałam, muszę mu opowiedzieć jak wróci
Blue ja bym chyba też nie dała rady...
Na samą myśl o pająkach przechodzą mnie ciarki!
Ja dzisiaj miałam intensywny dzień, aż zasnęłam i się przed 20 na voice obudziłam
Mi jakoś już ludzi brakuje, minus długiego zwolnienia...
Też oglądam the voice. Kogo obstawiasz? Ja myślę, że wygra długowłosy, chociaż mi się nie podobapilik lubi tę wiadomość