Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy333 swietne... pewnie myslal ze ma rozlozyc nogi na fotelu hehe niezla historia!
Nika swietny dzolk niezle kawaly znasz
Amy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny zaczynam treningi z chodzenia, bo tam bedziemy duzo chodzic i dzis po duzym postoju tzn ze nie chodzilam tyle przeszlam ponad 6 km i padnieta jestem a niby 6 km to nic.. ale dam rade, z kazdym dniem bedzie lepiej
Flowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:kochane,ale jestem dumna,nasza Śnieżynka świeżo po wylince,rośnie malutkie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a534842a666.jpg
ooo jacie... chyba bym dostala zawalu gdyby u mnie w domu taki pajak chodzi!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:tak naprawdę jest wielkości paznokcia w małym palcu ręki
Ten fakt jest jeszcze straszniejszy bo łatwo go zgubić ! A potem wyjdzie za kilka miesięcy takie wielkie bydle zza łóżka ! Brrrr : Dinnamorata88, Jedna_z_Wielu, pilik, Karma88, Bunia86, lamka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
blue00 wrote:tak naprawdę jest wielkości paznokcia w małym palcu ręki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 20:05
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Ten fakt jest jeszcze straszniejszy bo łatwo go zgubić ! A potem wyjdzie za kilka miesięcy takie wielkie bydle zza łóżka ! Brrrr : D
spokojnie na chwilę obecną nie ma jak wyjść,w przyszłości jednak będę chciała spróbować go wziąć na rękę,ale po mieszkaniu nie ma bata,nie ma prawa chodzić hehehehinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś byłam w kociej kawiarni. To jest niby taki dom tymczasowy dla kotów i one tam łażą i słodzą. A można wejść do środka dopiero po zdezynfekowaniu rąk i przeczytaniu regulaminu. Niektórzy ludzie zachowują sìę baaaardzo śmiesznie, jakby w życiu kota nie widzieli, a co dopiero głaskali!
innamorata88, summer86, pilik lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ja tam lubię wszystko w ramach rozsądku Kurcze ale nie wiedziałam że można hodować od takiego małego. Pod choinkę kup jej depilator bo jej nogi zarosły moje doświadczenia kończą się na patyczakach i ślimakach w domu. A! i był jeszcze świerszcz. Teraz wszystko skończyło by się w kocim brzuchu
blue00 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
StaraczkaNika wrote:A ja dziś byłam w kociej kawiarni. To jest niby taki dom tymczasowy dla kotów i one tam łażą i słodzą. A można wejść do środka dopiero po zdezynfekowaniu rąk i przeczytaniu regulaminu. Niektórzy ludzie zachowują sìę baaaardzo śmiesznie, jakby w życiu kota nie widzieli, a co dopiero głaskali!
StaraczkaNika, KateHawke lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyona będzie piękna,tyłek rudy a na nogach białe pierścienie,jak zawsze byłam przeciwna pająkom tak ona jest moim oczkiem w głowie ( mówie ona bo tak naprawdę to jeszcze nie wiadomo jaka płeć,ale i tak pozostanie Śnieżynką )
innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Blue, ja bym nie zasnęła z taką Śnieżynką pos jednym dachem jeśli chodzi o pająki to jestem cykor.
Jak mnie plecy w krzyżu bolą... mam nadzieję, że to normalne.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Ja kocham wszystkie zwierzątka jedynie bym się nie zgodziła na węża jadowitego ale skrzydlica mi się marzy. Ogólnie w planach mam akwarium morskie z Nemo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 20:40
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
blue00 wrote:ona będzie piękna,tyłek rudy a na nogach białe pierścienie,jak zawsze byłam przeciwna pająkom tak ona jest moim oczkiem w głowie ( mówie ona bo tak naprawdę to jeszcze nie wiadomo jaka płeć,ale i tak pozostanie Śnieżynką )
Inna ja też- jak już mam tyle kudłów to też mogły by być w prążki Może mało fanów pająków na świecie ale blue doskonale rozumiem Twój entuzjazm od dziecka mam zamiłowanie do wszystkiego co się rusza Mam nadzieję że kiedyś z synem (na wiosnę?) założymy tymczasowo hodowlę mrówek zawsze chciałam mieć takie terrarium! Jak się ma dzieci można sobie pozwolić na różne szaleństwa na które rodzice nie pozwalali nam za młodublue00 lubi tę wiadomość
-
Amy hahahahahahahaahahahaha. To do porodu niech się ten facet z żonką nie wybiera
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Hihi
Istnieje twierdzenie według którego: „przeciętny człowiek połyka w ciągu swojego życia 52 pająki”. Ponoć następuje to w trakcie snu i jest całkiem powszechne, ponieważ pająki – te malutkie, jak i te większe – żyją w naszych mieszkaniach i tylko czekają, aby wejść do naszych ust, kiedy najmniej się tego spodziewamy.