Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna14 gratulacje i bardzo zazdraszczam!!
Kaczorka jaka kochana niunia, i jakie ładne ma imię
Izolda90 wrote:Alicja trzeba od małej dawki zaczął, może na Ciebie zadziała. Też bromergon ma skutki uboczne, że się po nich człowiek źle czuje i najlepiej wprowadzać go stopniowo. Ja nie tolerowalam bromergonu, musiałam brać po poronieniu, skończyło się na zamienniku.Kargo31 wrote:Ja miałam prolaktyne około 43 i miałam po 1/2 dwa razy dziennie i w ciągu miesiaca spadła do 9 i przy takiej dawce juz 4 miesiąc się tak utrzymuje. Na początku ze skutków ubocznych bol głowy i zatkany nos, po 3 tyg przeszło.
Biorę od dwóch dni, póki co ze skutków ubocznych tylko zatkany nos więc nie jest źle. Zastanawiam się, czy nie zwiększyć dawki do 1 tabletki dziennie ale trochę się boję tak bez lekarza. Z drugiej strony póki co lekarze tak mnie olewają, że i tak im nie ufam. Dzięki dziewczyny za radyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 15:25
justyna14, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ma to liczę
Flo nie ma innej opcji. Musi się teraz udać. Maleństwa do mamusi!!!
Ja się żegnałam z Wami, ale jak do poniedziałku @ się nie pokażę to testuję jeszcze raz, bo coś mi nie gra.
Czrna 81, malka, Flowwer, KateHawke, Anna Stesia, summer86, pilik lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
justyna14 wrote:zamówiłam na doz.pl fembion 1 bo wydaje mi się, że organizm mam raczej słaby. Brałam kwas foliowy do wczoraj ale się skonczył więc od poniedziałku komplet.
Ja też to biorę. Bardzo polecam ma bogaty skład. Dziewczyny też polecaly prenatal uno ale ja wtedy już tamten kupiłam ale z tego co czytałam to jest bardzo dobry -
Kaczorka wrote:Żadne 3 miesiące! Nie na darmo Ci wyśniłam ; na liście staraczek
A co do sprzątania - niech się Wasi mężowie uczą sprzątać, bo po porodzie może się im ta umiejętność przydać, jak Wy będziecie uwiązane do dziecka
U nas od wczoraj jest szał na cyca i nawet jak Luśka nie je to cyc ma jeszcze funkcję smoczka lub poduszki.. inaczej jest płacz/krzyk :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33c35635ede3.jpg
Poza tym gratuluję dzisiejszych pozytywów rośnijcie zdrowo dziewczynki
Jeju Kaczorka normalnie jakby sie udalo, to jestem u Ciebie z wielką bombonierką!!:*
A Maleńką masz cudną, taki orkuszek do schrupania:*** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wyszło mi, że testowanie wypada na 24.12, a potencjalny termin porodu obliczyło mi na urodziny mojej teściowej. Przypadek?
Czrna 81, Jedna_z_Wielu, KateHawke, Karma88, staraczka1111, reset, pilik, Lunaris, Phnappy, Agniechaaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Dziewczyny wyszło mi, że testowanie wypada na 24.12, a potencjalny termin porodu obliczyło mi na urodziny mojej teściowej. Przypadek?
Rucola, Amy333, reset, lamka lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Flo nie ma innej opcji. Musi się teraz udać. Maleństwa do mamusi!!!
Ja się żegnałam z Wami, ale jak do poniedziałku @ się nie pokażę to testuję jeszcze raz, bo coś mi nie gra.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Zaczynam glowkowac po prostu. Nie wiem czy cykl mi sie nie wydluzyl przez dexametazon ktory biore, a moze byla druga owu? Glupio pewniw mysle, ale jak cos zatestuje dla pewnosci po weekendzie.
KateHawke, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kaczorka widok cudny, normalnie korzystaj z tych chwil bo nie wrócą. Ponoć cycowanie to najpięknieszy czas:) swoją drogą rośnie już mały szantażysta hehe
Dziewczyny gratuluje pozytywnych testów i trzymam kciuki dalej, Flower za Ciebie podwójnie:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justyna gratuluję spokojnej i nudnej ciąży życzę
Kaczorka okruszek jest piękny do schrupania :*
Lamka z myślą o Tobie hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0339ae7910c.pnglamka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Flowwer Napisz mi co u Twoich dzieciaczków?? Nie mogę znalez
-
Flowwer wrote:Dzwonili z kliniki i transfer w poniedziałek o 13.15 co z zarodkami nie wiadomo.
-
staraczka1111 wrote:Flowwer Napisz mi co u Twoich dzieciaczków?? Nie mogę znalez
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Odkopałam rewelacyjnie. To od poniedziałku będziemy liczyć. Będziesz sikac Już od 5dpt? Hihihi czy czekasz do 10 dpt na betę :p
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Z kina wracaliśmy do domu godzinę tak lało Chociaż to kawałek drogi bo wiecie że ja mieszkam "w lesie" A teraz leżę, bo pachwiny jednak znowu pobolewają, a moja kochana sunia mnie wygrzewa
https://naforum.zapodaj.net/5a7c4034c017.jpg.htmlstaraczka1111, Yoselyn82, Lunaris, Jedna_z_Wielu, lamka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:Sikać nie będę tylko po tyg pójdę na betę. Ciekawe czy wytrzymam tak długo
Czrna 81 lubi tę wiadomość