Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny - weteranki, dajecie taką nadzieję! Nie znam was, a mam lzy w oczach.
Wy sie wszyscy stad przenoście na fioletowa stronę, ja tu sobie zostanę i będę miec tyyyle wiruskow i zwalniających sie brzuszków, ze na pewno w końcu któryś przechwyce
Flowwer, Maja84, Malgonia, KateHawke lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Maja84 wrote:
Mówiłam rano po becie Niki, że to będzie super dzień, ale nie sądziłam, że aż tak!!
Majeczko tak bardzo się ciesze, z całego serca gratuluję!!

Teraz to już nie mam najmniejszych wątpliwości, że jutrzejszy transfer Flo będzie zakończony sukcesem, co za cuda!!!! !!! (świadomie przekraczam ilość 3 wykrzyknikow).
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Lenka już odprawiła taniec radości na wieść o dzisiejszych kreskach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 00:09
malka, nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, Maja84, StaraczkaNika, Sarna84, Czrna 81, Flowwer, nick nieaktualny, Bajkaaa, Meśka, 91Ewela09, Kargo31, nick nieaktualny, Emilkap11, Lunaris, nick nieaktualny, by7mistake, Kotowa, Karma88, staraczka1111, Jadranka, KateHawke, Madżka89, Zośkaaa, nick nieaktualny, Existenz, Yoselyn82, nick nieaktualny, JuicyB, KateKum, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW miare was nadrobiłam.Przy moim malym ancymonie nie jestem wstanie regularnie przegladac ovufriend.Ahh brakuje doby na wszystko. Cóż za cudne wiadomosci.
Maja84 serdeczne gratulacje.Piekne kreski i to z wieczora. Zdrówka i nudnej ciazy zycze .
Agniechaaaa gratulacje zdania egzaminu:)
Flowwer trzymam kciuki za jutrzejszy dzien:)
-
Kochane czytałam na bieżąco (prawie ) tylko ciężko było napisać.
Wspaniała niedziela dziś i jutro ekscytujący dzień ... (Czyt. Flowwer
) tyle mi wiadomo 
Maja nie miałam okazji, więc teraz gratuluję !!!!
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
olik321 wrote:Laski gdzie dostanę jakąś fajną kieckę na świeta?>
tylko nie z zary bo ja z tych dłuższych i w zarze mi zawsze dupa wystaje
Livia Clue http://liviaclue.pl/
Większość z nich w sam raz dla wysokich kobiet.
Tylko warto patrzeć na rozmiarówkę bo mają nietypową.
-
Dziękuję że tak silna grupa wspaniałych i życzliwych kobiet będzie ze mną pod gabinetem. Dla mnie to dużo znaczy. Wsparcie z waszej strony jest nieocenione.
Jutro mój sądny dzień, jesli nie został ani jeden maluszek to kończę z staraniami. Wpiszę się na AZ
nick nieaktualny, Maja84, Czrna 81, nick nieaktualny, Meśka, beatka_c, Karma88 lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo nawet tak nie myśl, czeka tam na Ciebie Twoja mała kruszynka i jutro będzie niesamowity i cudowny dzień
całe forum mocno w to wierzy i jest razem z Tobą! Jesteś największa fajterka o jakiej słyszałam, motywowałas nas tu setki razy, a teraz my mówimy Tobie: cycki do góry i czekamy na wspaniałe wieści
Flowwer, Maja84, Sarna84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZostał na pewno nie jeden. Również dołączam do kciuków, pozytywnych myśli i fluidów dla Ciebie na jutro i cały najbliższy czasFlowwer wrote:Dziękuję że tak silna grupa wspaniałych i życzliwych kobiet będzie ze mną pod gabinetem. Dla mnie to dużo znaczy. Wsparcie z waszej strony jest nieocenione.
Jutro mój sądny dzień, jesli nie został ani jeden maluszek to kończę z staraniami. Wpiszę się na AZ
Wierzę, że się uda i maluszki już się nie mogą doczekać aż jutro spotkają mamę!
Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Nie slyszalam zeby zmuszali do l4, raczej jest problem zeby je dostac. Kazdy robi jak uwaza, nie neguje pracy do konca jak sie ktos dobrze czuje, ale i rozumiem osoby ktoew ida na L4 bo walczac o dziecko latmi chcemy byc jak najbezpiecznieksze jak sie uda.
Justyna14, rozumiem, że Ty idziesz na L4 od razu gdy dowiadujesz się o ciąży.
Ok. Twoj wybór.
Są kobiety, które starają się długo i wolą dmuchać na zimmo - rozumiem.
Są kobiety, które nie chcą siedzieć w domu całą ciążę, czują się dobrze i nie widzą powodu dla którego miałyby nie pracować.
Są kobiety, które będąc w 9 miesiącu próbują "przyspieszyć" poród myjąc okna.
-
Melevis wrote:Lenka już odprawiła taniec radości na wieść o dzisiejszych kreskach

Jejciu jaki cudowny filmik!!!!!!!!!
Ucałuj Lenkę od e-cioci!

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Dziękuję że tak silna grupa wspaniałych i życzliwych kobiet będzie ze mną pod gabinetem. Dla mnie to dużo znaczy. Wsparcie z waszej strony jest nieocenione.
Ja już Ci coś na ten temat powiedziałam!
Tak więc maluchy na pewno czekają na mamusię, wszystko MUSI być dobrze!
i za tydzień będziemy przeżywać bóle cycków, brzucha, ilości chodzenia do wc itd.
JustynaG, Czrna 81, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KateHawke wrote:A do tego max 4 godziny przed komputerem. Jeśli są niedobre dla niej warunki to na czas ciąży musi być oddelegowana do lżejszej pracy bez strat na wypłacie. A na macierzyńskim jeśli idziesz na pół roku masz 100% a jak na rok to jest 80%. Chyba że spóźnisz się z oznajmieniem o rocznym- wtedy masz 100% a potem 60%
Moja droga, przepisy się zmieniły.
Od 1 maja 2017 roku kobieta w ciąży może pracować 8 godzin przed komputerem.
Co ważne, zgodnie z nowymi przepisami czas spędzony przez kobietę w ciąży przy obsłudze monitora ekranowego nie może jednorazowo przekraczać 50 minut, po jego upływie przysługuje co najmniej 10-minutowa przerwa.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Maaja ale piękne te krechy, ile Ty jestes dpo?? no jak malowane !
Nie wiem ile dpo bo od dłuższego czasu przestałam śledzić owu odkąd mi nawmawiano że nie dochodzi u mnie do owulacji. Ale
było w 12dc nad ranem. W ogóle fajna sytuacja...
Poszłam sobie wtedy z koleżankami potańczyć i popić w piątek wieczorem a nad ranem jak wróciłam byłam taka "wesolutka" po %, że zamiast iść grzecznie spać to eMka dopadłam na pełnych obrotach
I dzięki Bogu że nie poszłam spać, bo dzięki temu zobaczyłam dziś 2 kreski na teście
Powiem Wam, że wygląda to na złoty strzał bo w tym cyklu nie mieliśmy ani sił ani czasu na reprodukcje niestety.
Morał z tego taki: chcecie mieć 2 kreski, idźcie się upić kolorowymi drinkami i wytańczyć za wszystkie czasy w okolicach owulacji! Patologia rządzi hihihi
I niech mi nie wmawiają zdrowego odżywiania jak króliki, wystarczą % dobry humor i oddanie się szaleństwu! 
Oto mądrości staraczki z 16cs na karku
Sarna84, Czrna 81, Bocianiątko, Karma88, Lunaris, bazylkove, JustynaG lubią tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
StaraczkaNika wrote:Paczaj no, moja 5 razy bledsza (a to z rana, potem już bałam się sikać, żeby mnie biel nie poraziła)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c00b2c6a8898.jpg
Ale dziewczyny tu razem ze mną bladziocha widzały, więc uznałam, że to nie omamy i poleciałam na betę i jest 55,4. Jutro sikam powtórkę. Twoja będzie dużo wyższa przy takich pięknych kreskach!
No widać widać bladzioszka! Cudny widok co nie? Ja jeszcze teraz usnąć nie mogę i patrzę co chwilę na testy po kryjomu przed M.

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kwiatuszku nasz od rana mocno zaciskam kciuki! Całe forum dziś z Tobą

Trzymam również kciuki za dzisiejsze testy, bety i inne badania
Flowwer lubi tę wiadomość