Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny - weteranki, dajecie taką nadzieję! Nie znam was, a mam lzy w oczach.
Wy sie wszyscy stad przenoście na fioletowa stronę, ja tu sobie zostanę i będę miec tyyyle wiruskow i zwalniających sie brzuszków, ze na pewno w końcu któryś przechwyceFlowwer, Maja84, Malgonia, KateHawke lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Maja84 wrote:
Mówiłam rano po becie Niki, że to będzie super dzień, ale nie sądziłam, że aż tak!!
Majeczko tak bardzo się ciesze, z całego serca gratuluję!!
Teraz to już nie mam najmniejszych wątpliwości, że jutrzejszy transfer Flo będzie zakończony sukcesem, co za cuda!!!! !!! (świadomie przekraczam ilość 3 wykrzyknikow).
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Lenka już odprawiła taniec radości na wieść o dzisiejszych kreskach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 00:09
malka, Selina, Jedna_z_Wielu, Maja84, StaraczkaNika, Sarna84, Czrna 81, Flowwer, PodwojnaMamaWdwupaku, Bajkaaa, Meśka, 91Ewela09, Kargo31, aiwlys, Emilkap11, Lunaris, blue00, by7mistake, Kotowa, Karma88, staraczka1111, Jadranka, KateHawke, Madżka89, Zośkaaa, ANkaG, Existenz, Yoselyn82, lamka, JuicyB, KateKum, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW miare was nadrobiłam.Przy moim malym ancymonie nie jestem wstanie regularnie przegladac ovufriend.Ahh brakuje doby na wszystko. Cóż za cudne wiadomosci.
Maja84 serdeczne gratulacje.Piekne kreski i to z wieczora. Zdrówka i nudnej ciazy zycze .
Agniechaaaa gratulacje zdania egzaminu:)
Flowwer trzymam kciuki za jutrzejszy dzien:)Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Kochane czytałam na bieżąco (prawie ) tylko ciężko było napisać.
Wspaniała niedziela dziś i jutro ekscytujący dzień ... (Czyt. Flowwer ) tyle mi wiadomo
Maja nie miałam okazji, więc teraz gratuluję !!!!
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
olik321 wrote:Laski gdzie dostanę jakąś fajną kieckę na świeta?>
tylko nie z zary bo ja z tych dłuższych i w zarze mi zawsze dupa wystaje
Livia Clue http://liviaclue.pl/
Większość z nich w sam raz dla wysokich kobiet.
Tylko warto patrzeć na rozmiarówkę bo mają nietypową.
-
Dziękuję że tak silna grupa wspaniałych i życzliwych kobiet będzie ze mną pod gabinetem. Dla mnie to dużo znaczy. Wsparcie z waszej strony jest nieocenione.
Jutro mój sądny dzień, jesli nie został ani jeden maluszek to kończę z staraniami. Wpiszę się na AZSelina, Maja84, Czrna 81, PodwojnaMamaWdwupaku, Meśka, beatka_c, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo nawet tak nie myśl, czeka tam na Ciebie Twoja mała kruszynka i jutro będzie niesamowity i cudowny dzień całe forum mocno w to wierzy i jest razem z Tobą! Jesteś największa fajterka o jakiej słyszałam, motywowałas nas tu setki razy, a teraz my mówimy Tobie: cycki do góry i czekamy na wspaniałe wieści
Flowwer, Maja84, Sarna84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Dziękuję że tak silna grupa wspaniałych i życzliwych kobiet będzie ze mną pod gabinetem. Dla mnie to dużo znaczy. Wsparcie z waszej strony jest nieocenione.
Jutro mój sądny dzień, jesli nie został ani jeden maluszek to kończę z staraniami. Wpiszę się na AZMaja84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Nie slyszalam zeby zmuszali do l4, raczej jest problem zeby je dostac. Kazdy robi jak uwaza, nie neguje pracy do konca jak sie ktos dobrze czuje, ale i rozumiem osoby ktoew ida na L4 bo walczac o dziecko latmi chcemy byc jak najbezpiecznieksze jak sie uda.
Justyna14, rozumiem, że Ty idziesz na L4 od razu gdy dowiadujesz się o ciąży.
Ok. Twoj wybór.
Są kobiety, które starają się długo i wolą dmuchać na zimmo - rozumiem.
Są kobiety, które nie chcą siedzieć w domu całą ciążę, czują się dobrze i nie widzą powodu dla którego miałyby nie pracować.
Są kobiety, które będąc w 9 miesiącu próbują "przyspieszyć" poród myjąc okna. -
Melevis wrote:Lenka już odprawiła taniec radości na wieść o dzisiejszych kreskach
Jejciu jaki cudowny filmik!!!!!!!!! Ucałuj Lenkę od e-cioci!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Dziękuję że tak silna grupa wspaniałych i życzliwych kobiet będzie ze mną pod gabinetem. Dla mnie to dużo znaczy. Wsparcie z waszej strony jest nieocenione.
Jutro mój sądny dzień, jesli nie został ani jeden maluszek to kończę z staraniami. Wpiszę się na AZ
Ja już Ci coś na ten temat powiedziałam! Tak więc maluchy na pewno czekają na mamusię, wszystko MUSI być dobrze! i za tydzień będziemy przeżywać bóle cycków, brzucha, ilości chodzenia do wc itd.JustynaG, Czrna 81, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KateHawke wrote:A do tego max 4 godziny przed komputerem. Jeśli są niedobre dla niej warunki to na czas ciąży musi być oddelegowana do lżejszej pracy bez strat na wypłacie. A na macierzyńskim jeśli idziesz na pół roku masz 100% a jak na rok to jest 80%. Chyba że spóźnisz się z oznajmieniem o rocznym- wtedy masz 100% a potem 60%
Moja droga, przepisy się zmieniły.
Od 1 maja 2017 roku kobieta w ciąży może pracować 8 godzin przed komputerem.
Co ważne, zgodnie z nowymi przepisami czas spędzony przez kobietę w ciąży przy obsłudze monitora ekranowego nie może jednorazowo przekraczać 50 minut, po jego upływie przysługuje co najmniej 10-minutowa przerwa.KateHawke lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Maaja ale piękne te krechy, ile Ty jestes dpo?? no jak malowane !
Nie wiem ile dpo bo od dłuższego czasu przestałam śledzić owu odkąd mi nawmawiano że nie dochodzi u mnie do owulacji. Ale było w 12dc nad ranem. W ogóle fajna sytuacja...
Poszłam sobie wtedy z koleżankami potańczyć i popić w piątek wieczorem a nad ranem jak wróciłam byłam taka "wesolutka" po %, że zamiast iść grzecznie spać to eMka dopadłam na pełnych obrotach I dzięki Bogu że nie poszłam spać, bo dzięki temu zobaczyłam dziś 2 kreski na teście Powiem Wam, że wygląda to na złoty strzał bo w tym cyklu nie mieliśmy ani sił ani czasu na reprodukcje niestety.
Morał z tego taki: chcecie mieć 2 kreski, idźcie się upić kolorowymi drinkami i wytańczyć za wszystkie czasy w okolicach owulacji! Patologia rządzi hihihi I niech mi nie wmawiają zdrowego odżywiania jak króliki, wystarczą % dobry humor i oddanie się szaleństwu!
Oto mądrości staraczki z 16cs na karkuSarna84, Czrna 81, Bocianiątko, Karma88, Lunaris, bazylkove, JustynaG lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
StaraczkaNika wrote:Paczaj no, moja 5 razy bledsza (a to z rana, potem już bałam się sikać, żeby mnie biel nie poraziła)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c00b2c6a8898.jpg
Ale dziewczyny tu razem ze mną bladziocha widzały, więc uznałam, że to nie omamy i poleciałam na betę i jest 55,4. Jutro sikam powtórkę. Twoja będzie dużo wyższa przy takich pięknych kreskach!
No widać widać bladzioszka! Cudny widok co nie? Ja jeszcze teraz usnąć nie mogę i patrzę co chwilę na testy po kryjomu przed M.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kwiatuszku nasz od rana mocno zaciskam kciuki! Całe forum dziś z Tobą
Trzymam również kciuki za dzisiejsze testy, bety i inne badaniaFlowwer lubi tę wiadomość