Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:A mnie w tym cyklu jak nigdy żaden ból cycków nie nawiedził. A zawsze już tydzień przed @ nie mogłam się o biurko oprzeć. Ale musze brać pod uwagę że ten cykl jest jednak niezwyczajny bo przecież najpierw 3 tygodnie antyki, potem tydzień Gonapeptyl i nagle wszystko przerwane bo tydzień później miałam juz laparo. Myślałam że jestem przed @ a tu na zdjęciu szwów tydzień po laparo okazało się że jest pęcherzyk owulacyjny.
Muszę być dzielna i testować z Tobą Ale nie gniewaj się jak nie wytrzymam
Nooo, to jak u Ciebie bez bólu to roznie moze byc jasne, nie bede sie gniewacKateHawke lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualny
-
Flowwer na takie wieści czekaliśmy Maluchy waleczne po mamie, więc nie mogło być inaczej
Agulineczka, po cichutku gratuluję
Ale nam się końcówka listopada rozkręciłainnamorata88, agulineczka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Flo maluszki silne i waleczne..
Bociek ale giganta masz, to teraz zastzyk i do roboty a nie na forum siedziec
Inna kciuki za wizyte
Flo, CUDOWNIE! KCIUKI!!! :***Flowwer lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Selina wrote:Agulineczka pięknie widać bladzioch! Czekamy na betę
Flowwer super że się oddzywasz widziałam i fo że transfer po 13tej, akurat będę na ekhm masażu tajskim więc będę się relaksować trzymając kciuki
Inna kciuki za podgląd Michasia ♡innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:A mnie w tym cyklu jak nigdy żaden ból cycków nie nawiedził. A zawsze już tydzień przed @ nie mogłam się o biurko oprzeć. Ale musze brać pod uwagę że ten cykl jest jednak niezwyczajny bo przecież najpierw 3 tygodnie antyki, potem tydzień Gonapeptyl i nagle wszystko przerwane bo tydzień później miałam juz laparo. Myślałam że jestem przed @ a tu na zdjęciu szwów tydzień po laparo okazało się że jest pęcherzyk owulacyjny.
Muszę być dzielna i testować z Tobą Ale nie gniewaj się jak nie wytrzymam
Kate Kate kolejny symptomKateHawke lubi tę wiadomość
-
Agulineczka super bladzioszek pędź na betę, w środę zrobisz powtórkę
Flo bardzo się cieszę, ale nie mogło być inaczej. Maluchy czekają na mamusie ściskam mocno i powodzenia!
Ja się dzisiaj umówiłam na badania prenatalne. I się miło zaskoczyłam bo pani w rejestracji powiedziała ze będę miała za darmo a nastawiałam się na większy wydatek. Także teraz czekam na wizytę za tydzień i potem 12.12 już prenatalne. Ale ten czas zapierdziela...KateHawke, innamorata88, Siwulec, agulineczka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Ja się dzisiaj umówiłam na badania prenatalne. I się miło zaskoczyłam bo pani w rejestracji powiedziała ze będę miała za darmo a nastawiałam się na większy wydatek. Także teraz czekam na wizytę za tydzień i potem 12.12 już prenatalne. Ale ten czas zapierdziela...
A chodzisz prywatnie do lekarza? -
summer86 wrote:Flowwer na takie wieści czekaliśmy Maluchy waleczne po mamie, więc nie mogło być inaczej
Agulineczka, po cichutku gratuluję
Ale nam się końcówka listopada rozkręciłasummer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
malka wrote:I w ogóle jak patrzę na te wasz testy od wczoraj to aż mam ochotę sobie sieknąć kontrolnie na test ale nie mam już żadnego, wszystkie zapasy już zużyłam
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:A ja się tak bałam że jak będę w ciąży to mnie same prenatalne zjedzą z kasy
To wszystko zależy od tego co lekarz zaznaczy na skierowaniu. U mnie zaznaczył ze zwiększone ryzyko urodzenia dziecka z wadami plus w wywiadzie poronienie. I to chyba zadecydowało ze będziecie badanie na NFZ, bo mam przynieść ze sobą ksero wypisu ze szpitala po poronieniu. Ale z tego co słyszałam to lekarze często zaznaczają ta opcje ze coś moze być nie tak żeby pacjentki miały za darmo, mimo ze wszystko jest w porządku.
Po test bym chętnie wpadła, ale chyba to rossmana mam trochę bliżej. A zreszta Tobie się bardziej przyda niż mi. Jak będę w sklepie to może sobie jakiś kupię dla rozrywkiKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane może jednak ktoś wie co mogą znaczyć moje wyniki ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A wiecie, ze w Lrkakowie właśnie zaczął sypać śnieg??? Poczułam magię świat
Agniechaaaa, malka, KateHawke, aiwlys lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości