Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki mocno gratuluje pozytywnych testów, miło się robi na serduchu że marzenia się spełniają

Flo ja też kciukam napewno będzie wszystko dobrze i wszystko się uda:)
p.s. ja w środę mam wizytę serduszkową bardzo proszę o kciukasy...
agulineczka, Czrna 81, Amy333, Maja84, Izolda90 lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!

29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Wyniki świadczą że jesteś po ovuJedna_z_Wielu wrote:Kochane może jednak ktoś wie co mogą znaczyć moje wyniki ?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kochana, dzięki za odpowiedź. Tego się domyslalam po objawach, tylko czy są ok ? I czemu taka mała różnica w estradiolu pomiędzy tymi dniami ?Flowwer wrote:Wyniki świadczą że jesteś po ovuHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
Bedę trzymać i czekać na piękne zdjęcie z usg ♡Justya85 wrote:Dziewczynki mocno gratuluje pozytywnych testów, miło się robi na serduchu że marzenia się spełniają

Flo ja też kciukam napewno będzie wszystko dobrze i wszystko się uda:)
p.s. ja w środę mam wizytę serduszkową bardzo proszę o kciukasy...
Aga sypią się pozytywy jak na Śląsku grube płatki śniegu czyli magia świąt się zaczyna!! A wigilia nad wc hahahaha
Barbarka1984, Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKochana nawet nie wiesz jak bardzo życzę Ci wigili nad wc!!!Flowwer wrote:Bedę trzymać i czekać na piękne zdjęcie z usg ♡
Aga sypią się pozytywy jak na Śląsku grube płatki śniegu czyli magia świąt się zaczyna!! A wigilia nad wc hahahaha
U mnie mdłości mijają a ja zaczynam wariować
-
Szczyt estradiolu jest około 3 dni przed ovu gdzie później powoli spada do 50% wyjściowego w 7dpo.Jedna_z_Wielu wrote:Kochana, dzięki za odpowiedź. Tego się domyslalam po objawach, tylko czy są ok ? I czemu taka mała różnica w estradiolu pomiędzy tymi dniami ?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgulineczka gtatuluje :*
Flowwer specjalnie dla Ciebie moje 14cm i 232g szczescia sprzed kilku chwil :* wysylamy wiruski dla Twojej fasolki #*@&@&@&#*#£#**@&@*@*@*#**#£#*@,@ ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:23
Yoselyn82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, olik321, nick nieaktualny, KateHawke, Flowwer, malka, Barbarka1984, Emilkap11, Bocianiątko, agulineczka, Karma88, MamaFabianka, staraczka1111, pilik, Maja84, Czrna 81, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru

Ale, że trzeba myśleć o przyszłości, to mam pytanko:
Czy któraś z Was stosowała Inofem? Czy jeśli tak to cokolwiek Wam pomógł? -
nick nieaktualnyJuż niedługo sama będziesz mogła na takim wyczilowacFlowwer wrote:Tego masażu tajskiego zazdroszczę
Inna kciuki za podgląd Michasia ♡
są też tajskie dla kobiet w ciąży 
Ps: w Krakowie też sypie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:26
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kochana nawet nie wiesz jak bardzo życzę Ci wigili nad wc!!!
U mnie mdłości mijają a ja zaczynam wariować
Aga ja już tez znacznie lepiej się czuje. Nie miałam jakiś strasznych wymiotów, ale męczyły mnie mdłości rano jak byłam głodna i wieczorami. A teraz już praktycznie cisza. Czasem coś poczuje ale to naprawdę bardzo rzadko. To już chyba ten czas, ze może się samopoczucie poprawiać.
Na Śląsku już niestety nie sypie. I u mnie już wszystko stopniało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:28

-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Agulineczka gtatuluje :*
Flowwer specjalnie dla Ciebie moje 14cm i 232g szczescia sprzed kilku chwil :* wysylamy wiruski dla Twojej fasolki #*@&@&@&#*#£#**@&@*@*@*#**#£#*@,@ ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gif
ja tez ja tez chce choć gram wirusków -
nick nieaktualnyJa stosowałamMalgonia wrote:Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru

Czy któraś z Was stosowała Inofem? Czy jeśli tak to cokolwiek Wam pomógł?
poprawia gospodarkę hormonalną
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru

Ja stosowałam. U mnie spowodowało to wcześniejsze o 2 dni owulacje. Poza tym żadnych skutków nie widziałam. Ale zdążyłam 3 cykle poużywać tylko więc może coś by się poprawiło przy dłuższym stosowaniu.
-
nick nieaktualnyOby tak byłomalka wrote:Aga ja już tez znacznie lepiej się czuje. Nie miałam jakiś strasznych wymiotów, ale męczyły mnie mdłości rano jak byłam głodna i wieczorami. A teraz już praktycznie cisza. Czasem coś poczuje ale to naprawdę bardzo rzadko. To już chyba ten czas, ze może się samopoczucie poprawiać.
Na Śląsku już niestety nie sypie. I u mnie już wszystko stopniało
-
Malgonia wrote:Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru

Ja w tym cyklu brałam Ovarin, teraz zamówiłam Inofem, bo ma większą dawkę mioinozotylu. Wydaje mi się, że na mnie combo Castagnusa i Ovarinu działa tj. skrócił mi się cykl (z ponad 40 do 34 dni!), miałam śluz rozciągli, miałam owu (choć w poprzednim cyklu też owu było bez Ovarinu).

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Stosowałam, nie wiem, czy to to pomogło, ale dam Ci radę - pij go w połączeniu z choliną - razem są pycha, a osobno każde niespecjalneMalgonia wrote:Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru

-
nick nieaktualnyJa odebrałam wyniki posiewu :w końcu czysto! Dzieci bezpieczne. Ciekawa jestem kiedy poczuje już takie ruchy których nie pomyle z jelitami.
olik321, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, Emilkap11, Siwulec, Bocianiątko, StaraczkaNika, agulineczka, Jadranka, Karma88, nick nieaktualny, malka, by7mistake, Amy333, pilik, Lena21, Maja84, Czrna 81, nick nieaktualny, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Niesamowite !! Cieszę się że maluszek rośnie jak na drożdżach!!! A wiruski łapię do brzuszka ♡♡♡PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Agulineczka gtatuluje :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gif
Provita-Paliga
⛄⛄⛄