Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki mocno gratuluje pozytywnych testów, miło się robi na serduchu że marzenia się spełniają
Flo ja też kciukam napewno będzie wszystko dobrze i wszystko się uda:)
p.s. ja w środę mam wizytę serduszkową bardzo proszę o kciukasy...agulineczka, Czrna 81, Amy333, Maja84, Izolda90 lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane może jednak ktoś wie co mogą znaczyć moje wyniki ?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wyniki świadczą że jesteś po ovuHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Justya85 wrote:Dziewczynki mocno gratuluje pozytywnych testów, miło się robi na serduchu że marzenia się spełniają
Flo ja też kciukam napewno będzie wszystko dobrze i wszystko się uda:)
p.s. ja w środę mam wizytę serduszkową bardzo proszę o kciukasy...
Aga sypią się pozytywy jak na Śląsku grube płatki śniegu czyli magia świąt się zaczyna!! A wigilia nad wc hahahahaBarbarka1984, Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Bedę trzymać i czekać na piękne zdjęcie z usg ♡
Aga sypią się pozytywy jak na Śląsku grube płatki śniegu czyli magia świąt się zaczyna!! A wigilia nad wc hahahaha
U mnie mdłości mijają a ja zaczynam wariować -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochana, dzięki za odpowiedź. Tego się domyslalam po objawach, tylko czy są ok ? I czemu taka mała różnica w estradiolu pomiędzy tymi dniami ?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgulineczka gtatuluje :*
Flowwer specjalnie dla Ciebie moje 14cm i 232g szczescia sprzed kilku chwil :* wysylamy wiruski dla Twojej fasolki #*@&@&@&#*#£#**@&@*@*@*#**#£#*@,@ ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:23
Yoselyn82, blue00, Selina, olik321, Agniechaaaa, KateHawke, Flowwer, malka, Barbarka1984, Emilkap11, Bocianiątko, agulineczka, Karma88, MamaFabianka, staraczka1111, pilik, Maja84, Czrna 81, aiwlys, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru
Ale, że trzeba myśleć o przyszłości, to mam pytanko:
Czy któraś z Was stosowała Inofem? Czy jeśli tak to cokolwiek Wam pomógł? -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Tego masażu tajskiego zazdroszczę
Inna kciuki za podgląd Michasia ♡
Ps: w Krakowie też sypie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:26
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kochana nawet nie wiesz jak bardzo życzę Ci wigili nad wc!!!
U mnie mdłości mijają a ja zaczynam wariować
Aga ja już tez znacznie lepiej się czuje. Nie miałam jakiś strasznych wymiotów, ale męczyły mnie mdłości rano jak byłam głodna i wieczorami. A teraz już praktycznie cisza. Czasem coś poczuje ale to naprawdę bardzo rzadko. To już chyba ten czas, ze może się samopoczucie poprawiać.
Na Śląsku już niestety nie sypie. I u mnie już wszystko stopniałoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:28
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Agulineczka gtatuluje :*
Flowwer specjalnie dla Ciebie moje 14cm i 232g szczescia sprzed kilku chwil :* wysylamy wiruski dla Twojej fasolki #*@&@&@&#*#£#**@&@*@*@*#**#£#*@,@ ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gif
ja tez ja tez chce choć gram wirusków -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru
Czy któraś z Was stosowała Inofem? Czy jeśli tak to cokolwiek Wam pomógł?Malgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Tu jest tak pozytywnie, ze nawet własna @ nie popsuje mi humoru
Czy któraś z Was stosowała Inofem? Czy jeśli tak to cokolwiek Wam pomógł?
Ja stosowałam. U mnie spowodowało to wcześniejsze o 2 dni owulacje. Poza tym żadnych skutków nie widziałam. Ale zdążyłam 3 cykle poużywać tylko więc może coś by się poprawiło przy dłuższym stosowaniu.Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:Aga ja już tez znacznie lepiej się czuje. Nie miałam jakiś strasznych wymiotów, ale męczyły mnie mdłości rano jak byłam głodna i wieczorami. A teraz już praktycznie cisza. Czasem coś poczuje ale to naprawdę bardzo rzadko. To już chyba ten czas, ze może się samopoczucie poprawiać.
Na Śląsku już niestety nie sypie. I u mnie już wszystko stopniało -
Czy któraś z Was stosowała Inofem? Czy jeśli tak to cokolwiek Wam pomógł?
Ja w tym cyklu brałam Ovarin, teraz zamówiłam Inofem, bo ma większą dawkę mioinozotylu. Wydaje mi się, że na mnie combo Castagnusa i Ovarinu działa tj. skrócił mi się cykl (z ponad 40 do 34 dni!), miałam śluz rozciągli, miałam owu (choć w poprzednim cyklu też owu było bez Ovarinu).Malgonia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Czy któraś z Was stosowała Inofem? Czy jeśli tak to cokolwiek Wam pomógł?Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa odebrałam wyniki posiewu :w końcu czysto! Dzieci bezpieczne. Ciekawa jestem kiedy poczuje już takie ruchy których nie pomyle z jelitami.
olik321, Selina, Agniechaaaa, KateHawke, blue00, Emilkap11, Siwulec, Bocianiątko, StaraczkaNika, agulineczka, Jadranka, Karma88, lamka, malka, by7mistake, Amy333, pilik, Lena21, Maja84, Czrna 81, aiwlys, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Agulineczka gtatuluje :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gif
Provita-Paliga
⛄⛄⛄