Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:I powiem Wam, że żałuję trochę, że się zdecydowałam na betę dzisiaj. Teraz sobie myślę, czy to nie za malutko. Mogłam poczekać chociaż do końca tyg (termin @ mam na piatek/sobotę).
Dobra nie będę Wam tu teraz zawracać 4 liter, niejedna z Was chciałaby być w mojej sytuacji, a ja tylko marudzę. Boję się po prostu... Dam znać co wyjdzie w środę.
Trzymajcie się dziewczyny!agulineczka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
ANkaG wrote:Maja beta bardzo wysoka może bliźniaki albo córka?!?!?!
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A o co chodzi z córką? To beta coś mówi o płci? Nic nie słyszałam, pisz mi więcej, pliiiiz
-
Agniechaaaa wrote:Podobno jak beta wysoko rośnie to córka ale kaDy zna inną teorie potem znowu jak jest wysoki puls serduszka to ze tez na dziewczynkę takie zabobony ale można sobie pogdybac zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 17:05
Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!
Embriolog przyszła i powiedziała że to piękna blastka która pezyjdzie na świat za 8 mies ♡♡ trzymam ją za słowo i jak co złożę reklamację
Z 5 zapłodnionych jedną mam w brzuszku( 4AA) 3 są bardzo ładne i będą zamrazac dziś pojedyńczo a ostatni jest tylko trochę po tyle ale ładny.
Wracamy do domu we trójkę ♡♡♡
Nawet nie wiesz jak się kwiatku cieszę, że opuścisz nas stąd staraniowo, bo mentalnie to Ci odejść stąd nie pozwolimy: )
czekam na pozytywną betę !!!!!!!!!!!!!!!!!! kciuki zaciśniete !!!!Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Agniechaaaa wrote:Jak to mówią zawsze sie trafi ze pasuje ale uważam ze to zwykły zabobon
StaraczkaNika, Aksamitna, ANkaG lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Mi się chyba sprawdziło. 15 dpo beta 440 i córka. Poronione 12 dpo kolo 36 i ciągle mysle ze to chłopaki były
U mnie 16 dpo była ok. 500, ciekawe czy teoria się potwierdziBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Jestem już w domu, więc teraz tak na spokojnie :
Flowwer tak się cieszę Ile tu dzisiaj na naszym wątku poleciało łez wzruszenia... Przy pozytywnej becie zryczymy się jak bobry
Maja piękna beta! Jeszcze raz gratuluję! Przy tej wartości, na pierwszej wizycie u lekarza zobaczysz już pęcherzyk Ze trzy dni temu myślałam gdzie Cię wcięło. Wróciłaś w gwiazdorskim stylu
Agulineczka moje gratulacje!!! ♡ Naprawdę koniec listopada jest niesamowity!
Izolda gratulacje bety! Mąż jeszcze boi się cieszyć, ale z czasem dojdzie do niego, że dzidzia rośnie zdrowo i będzie Was na rękach nosiłagulineczka, Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
summer86 wrote:U mnie 16 dpo była ok. 500, ciekawe czy teoria się potwierdzi
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przyznaję się bez bicia - wszystkiego nie nadrobiłam, ale najważniejsze fakty dzisiejszego dnia starałam się wyłapać
Serduszkowa lista z przyjemnością uzupełniona ach i proszę o więcej
Bocianiątko, super pęcherzyk - trzymam kciuki aby to był ten cykl.
Sierpień na fioletowej stronie szykuje się niesamowity
Karolina, szybkiego powrotu do zdrowia dbaj o siebie.
Nika, Twoja beta jest jak najbardziej ok. jak na ten dzień po owulacji.
Agulineczka, na tak wczesnym etapie liczy się przyrost, przecież dopiero co mogło być zagnieżdżenie. Trzymam mocno kciuki!
Maja, poszalałaś z tą betą progesteron również piękny!
Flowwer, mam nadzieję, że Twój M. wie, że teraz ma być na każde Twoje zawołanie a Ty masz sobie niczym głowy nie zaprzątać?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:U mnie 16 dpo była ok. 500, ciekawe czy teoria się potwierdzi
U mnie wyglądało to tak, pierwsze badanie w 9dpo. Ale czy to duże przyrosty czy normalne to ciul wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 17:17
summer86, malka lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:A chciałabyś żeby się potwierdziła?
Mi obojętne, byle zdrowe i zostało ze mną te 6,5 miesiąca za to M. gdzieś tam zawsze przebąkiwał, że jeśli już kiedyś mamy mieć dzieci to wolałby córeczkęAgniechaaaa, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:U mnie wyglądało to tak, pierwsze badanie w 9dpo. Ale czy to duże przyrosty czy normalne to ciul wie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fbd8d58bb24.png
Melevis, bardzo duże ja na moje oko
U mnie rosła wg normy po ok. 100%. -
Karolina90 wrote:Flo ja też odświeżam co prawda ja jednak nie pracuje bo pojechałam na 7.30, zjadłam donauta z czekolada i wypiłam herbatę i zaczęłam wymiotowac jak głupia. Mąż musiał po mnie przyjechać i o 10 juz bylam znów w łóżku właśnie się obudziłam i czekam na wieściStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
summer86 wrote:Hope kiedy u Ciebie jakaś wizyta kontrolna?
Dzięki za pamięć -
Flowwer wrote:A teraz to wysyłać mi tutaj wiruski !!!!
Twoje to mega specjalne i szczęśliwe które mają specialną moc zarażenia ♡♡♡♡
Olik wyniki nasz b. Ładne a teraz czas na sprawdzenie M a później HSG
Moje wiruski były z Tobą na transferze i będą z Tobą caaaały czas do pięknych rosnących bet!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml