Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwas wrote:Ostatnio rzadko wchodzę na forum, a tutaj tyle szczęśliwych wiadomości
Flower życzę spokojnej ciąży , będzie wszystko cacy, kiedy potwierdzasz betę?
Maja, StaraczkaNika, Izolda90, agulineczka GRATULUJĘ , teraz rozsyłajcie wiruski . Pozytywnie zakończyłyście ten listopad .
Hope skąd wzięłaś tą notkę z badań? Bardzo to ciekawe .
Żeby nie było znam dziewczynę z przyrostami o 300% i chłopcem w brzuchu. Gdzieś czytałam ze to się sprawdza w mniej więcej 90% przypadków -
Wiem że na ciężarne się nie krzyczy, ale oj,oj,oj! Nie kracz takich rzeczy! Beta ma być pozytywna! Jak u Jednej w stopce : Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć że się uda!Czarna81
22 cs. -
Majuś, co za beta! Poszalałaś! Piękności! Prog też jak z podręcznika! No to w przyszłym roku z Flowwer będziecie popylac z wózeczkami
Agulineczka, gratuluję! Jak na tak wczesny dpo masz bardzo porządną betę - najważniejszy jest przyrost. Wygląda, jakby się maluch dopiero co wgryzł
Existenz, śliczny przyrost!Maja84, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja beta z dzis 948mlu/ml 21dpo
Średni dwudniowy przyrost 113.9% (w normie).MamaFabianka, panan12, Czrna 81, Agniechaaaa, beatka_c, Kasiak621, -Monika-, justyna14, Anna Stesia, by7mistake, KateHawke, summer86, lamka, pilik, KateKum, Emiilka, Aksamitna, Lunaris, innamorata88, Yoselyn82, Flowwer, PodwojnaMamaWdwupaku, Paulina.G, Sarna84, Bocianiątko, staraczka1111, Izolda90, Barbarka1984, Maja84, Madżka89, Selina, Kaczorka, malka, blue00, Amy333, Karma88, emi2016, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Flo dla którejś muszę,ale że Ty jesteś najdłuższą weteranka,więc calutki brzuszek przekaże Tobie. :* na pewno dziewczyny nie będą miały tego mi za złe
Czrna 81, Anna Stesia, KateHawke, lamka, Lunaris, StaraczkaNika, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju jak ja się cieszę z tego ostatniego tygodnia na forum wspaniałe serduszka, Flowwer z fasolką, Nika z fasolką, Maja tak samo jeszcze czekam aż Bocianiątko migusiem dołączy do dream teamu
Bocianiątko, StaraczkaNika, Maja84 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Jeju jak ja się cieszę z tego ostatniego tygodnia na forum wspaniałe serduszka, Flowwer z fasolką, Nika z fasolką, Maja tak samo jeszcze czekam aż Bocianiątko migusiem dołączy do dream teamu
I jeszcze Lamka dołączy do nas :***w końcu musi się udać -
Ewela suuuuper przyrost :)to teraz czekamy na usg
Flo na pewno bedzie pozytywna beta, musisz myslec pozytywnie!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jejku, dziewczyny, gratulacje! Maja . Ale sie cudownie listopad rozgrzał!
summer86, Maja84 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań