Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:W środę. Jakaś czarna dupa mnie w związku z tym ogarnęła. Jeszcze młoda się rozchorowala i nie mam jej z kim zostawić qrwa. Jestem chora i musze się nią chorą zajmować. Aktualnie nienawidzę swojego życia.
Dzięki za pamięć
Hope, tulę mocno i zdrowia oraz sił życzę. W takich chwilach zawsze przypomina mi się reklama Vicks i tekst "Mamy nie chorują". Jak sobie przypomnę dzieciństwo i nasze choroby (3 nas była) to mama mimo, że taka samo chora była zawsze bidula na nogach i chodziła wokół nas.
A za środę trzymam kciuki, mam nadzieję że antyki podziałały na paskudę i się ładnie zmniejszyła._Hope_ lubi tę wiadomość
-
ANkaG wrote:Maja beta bardzo wysoka może bliźniaki albo córka?!?!?!
Bliźniaki to marzenie! ale za dużo szczęścia na raz by było Jedno póki co to nadal w mojej głowie abstrakcja a gdzie dwójka Nie mogę jeszcze w to wszystko uwierzyć.ANkaG, Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
agulineczka wrote:Odebrałam wyniki.
Morfologia wciąż nie za dobra.
Hemoglobina, MCH, MCV poniżej normy (żelazo w normie)
TSH 0,85
No i najważniejsze HCG 9,22mlU/ml no ale tak jak mówiłam jest bardzo wczesnie, bo 8/9 dpo)
Oby tylko przyrost był prawidłowy, choć już też niestety wiem, że to nie gwarantuje sukcesu.
Progesteron będę mieć dopiero w środę, więc odbiorę razem z drugą betą.
Maja gratuluje pięknych wyników.
Jak na tyle dpo to dobra beta. Nie ważne czy duża, bo okruszek mógł się dopiero co zadomowić, ważne żeby był dobry przyrost po 48h Także kochana pojutrze idziemy się znowu kłuć
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flower jak widać po moim avatarze to ja kocham kwiatki a w dwupaku to już mega cieszę się bardzo bardzo bardzo bardzo!
Jak wchodzę do Was na forum to ciagle mi się nuci pod nosem: coraz bliżej święta, coraz bliżej świetaFlowwer, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Jestem już w domu, więc teraz tak na spokojnie :
Flowwer tak się cieszę Ile tu dzisiaj na naszym wątku poleciało łez wzruszenia... Przy pozytywnej becie zryczymy się jak bobry
Maja piękna beta! Jeszcze raz gratuluję! Przy tej wartości, na pierwszej wizycie u lekarza zobaczysz już pęcherzyk Ze trzy dni temu myślałam gdzie Cię wcięło. Wróciłaś w gwiazdorskim stylu
Agulineczka moje gratulacje!!! ♡ Naprawdę koniec listopada jest niesamowity!
Izolda gratulacje bety! Mąż jeszcze boi się cieszyć, ale z czasem dojdzie do niego, że dzidzia rośnie zdrowo i będzie Was na rękach nosił
A właśnie żyłam na pełnych obrotach i nawet na forum nie miałam czasu, podczytywałam tylko na szybko... teraz myślę ile ten mój okruszek musiał ze mną przejść Dziś też miałam milion planów a poszły w cholerę razem z pokazaniem się 2 kresek. Nic już nie jest ważne poza maluszkiem Teraz leżę i pachnęBocianiątko, Czrna 81, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Podobno jak beta wysoko rośnie to córka ale kaDy zna inną teorie potem znowu jak jest wysoki puls serduszka to ze tez na dziewczynkę takie zabobony ale można sobie pogdybac zawsze
-
Każdej dziewczynie z dziesiejszymi dwiema kreseczkami serdecznie gratuluję piękne zakończenie miesiąca.
Piękne wyniki bet dzisiaj również ukazywały się moim oczom :*
Flo a Ty teraz jako mamusia w dwupaku dużo odpoczywaj:* i czekam na pozytywną betę za kilkanaście dni
A u nas skurcze coraz częściej więc terminu nie dotrzymam. A w czwartek mam wizytę i jestem ciekawa co się dzieje z tą moją szyjkaFlowwer, KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:"Dzięki izraelskim badaniom wiadomo, że żeński zarodek wywołuje u ciężarnej niemal o 20 proc. większy wzrost poziomu HCG niż męski. "
-
madzia8lenka wrote:Każdej dziewczynie z dziesiejszymi dwiema kreseczkami serdecznie gratuluję piękne zakończenie miesiąca.
Piękne wyniki bet dzisiaj również ukazywały się moim oczom :*
Flo a Ty teraz jako mamusia w dwupaku dużo odpoczywaj:* i czekam na pozytywną betę za kilkanaście dni
A u nas skurcze coraz częściej więc terminu nie dotrzymam. A w czwartek mam wizytę i jestem ciekawa co się dzieje z tą moją szyjkaAgniechaaaa, madzia8lenka, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Hope, tulę mocno i zdrowia oraz sił życzę. W takich chwilach zawsze przypomina mi się reklama Vicks i tekst "Mamy nie chorują". Jak sobie przypomnę dzieciństwo i nasze choroby (3 nas była) to mama mimo, że taka samo chora była zawsze bidula na nogach i chodziła wokół nas.
A za środę trzymam kciuki, mam nadzieję że antyki podziałały na paskudę i się ładnie zmniejszyła. -
Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Flo w dwupaku, Maja z 3cyfrowa betą!!!!!!!!!
Ovu- Siostry razem w ciąży!!!!!!!!!
Szaleństwo!!!!!!!!
Flower trzymam kciuki najmocniej jak potrafię aby Maleństwo się pięknie zadomowiło u Mamusi &&&& (po 1 na każdą kończynę).
Piękny listopad!!!!!!!Bocianiątko, Flowwer, innamorata88, Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Flo w dwupaku, Maja z 3cyfrowa betą!!!!!!!!!
Ovu- Siostry razem w ciąży!!!!!!!!!
Szaleństwo!!!!!!!!
Flower trzymam kciuki najmocniej jak potrafię aby Maleństwo się pięknie zadomowiło u Mamusi &&&& (po 1 na każdą kończynę).
Piękny listopad!!!!!!!
Przypomnę pamiętne zdjęcie
Dalej mam uśmiech od ucha do ucha!!!
Wiem że u mnie beta będzie negatywna ale przez tydzień jestem ciąży ♡♡ i mam się zamiar tym stanem delektować.
Sammer Teraz mnie ma obsługiwaćjustyna14, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ostatnio rzadko wchodzę na forum, a tutaj tyle szczęśliwych wiadomości
Flower życzę spokojnej ciąży , będzie wszystko cacy, kiedy potwierdzasz betę?
Maja, StaraczkaNika, Izolda90, agulineczka GRATULUJĘ , teraz rozsyłajcie wiruski . Pozytywnie zakończyłyście ten listopad .
Hope skąd wzięłaś tą notkę z badań? Bardzo to ciekawe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 18:19
Maja84 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A o co chodzi z córką? To beta coś mówi o płci? Nic nie słyszałam, pisz mi więcej, pliiiiz
-
Flowwer wrote:
Hej mamuśka jaka ujemna? Będzie pięknie ! Leż, odpoczywaj i nie kombinuj
Bocianiątko, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flo więcej wiary w kropka!! zostanie na długie 9 miesięcy
summer86, Flowwer, Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:
Po prostu Tobie jest trudno uwierzyc w to że po 15 latach starań jesteś w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 18:29
Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny