Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Też go właśnie oglądałam. Zastanawiam się czym się różnią na aalegro te za 150zł od tych za 80zł. I czy w ogóle jest jakaś różnica
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Anna97 ja myślę, że jak jest płyn w zatoce, to jedno jajo już pękło. Ale, to drugie 21 mm też może pęknąć zanim przyjdzie @ (to z takich akcji biorą się bliźnięta dwujajowe). Bardziej bym się martwiła, że błona macicy, czyli endometrium, raczej cienka tylko 4 mm. To może utrudnić zarodkowi zagnieżdżenie, ale i przy 4 mm daje radę Możesz je poprawić - jedz morelki suszone, może jeszcze migdały - to niby poprawia grubość endometrium
Anna97 lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Ej wiesz, że o tym samym pomyslałam? zwłaszcza, że to zdjęcie monitora z usg a nie zdjęcie zdjęcia
Moze uwierzę jak datę zobaczę, każda daje z datą no chyba, że jest spcos do ukryciaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Anna myślę jak Nika. Jedno jajo mogło peknac a drugie jest piękne. Kuleje endo. Migdały i wino czerwone
Anna97, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Jakby sie zarabiało przy kichaniu - byłabym od dziś bogata hahahaha
KateHawke lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Rzadko o to proszę, ale jednak się skusze o kciuki dziś za podgląd a co :p
reset, _Hope_, KateHawke, Melevis, Agniechaaaa, Zośkaaa, Karma88, Meśka, Rucola, Amy333, Bocianiątko, Lena21, Malinka7, Aksamitna, summer86, Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Rzadko o to proszę, ale jednak się skusze o kciuki dziś za podgląd a co :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 13:03
-
Jedna_z_Wielu wrote:Rzadko o to proszę, ale jednak się skusze o kciuki dziś za podgląd a co :p
kciuki mocne!!Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Czyli mam rozumieć, że możliwa jest owulacja z obu jajników w jednym cyklu przesunięta o jakiś czas? a czy będąc w ciąży można też mieć owulacje w następnych cyklach? Czy w ogóle będąc już w ciąży następne pęcherzyki rosną w jajnikach w następnych cyklach?
Czyli na te chwilę w ciąży z poprzednich cykli na pewno nie jestem? Patrzac na ten opis?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 13:04
-
Melevis wrote:Ja mam firmy Supermami, kosztowała jakieś 110zł a w promocji na Blck Friday 90. Jest super, nic sie nie odszktałcił i materiał milusi w poprzedniej ciazy miałam chwile jakaś za 50-60zl i po tygodniu nadawała sie do kosza, całe wypełnienie sie odgniotlo, masakra.
Jezu dziewczyny kopnijcie mnie w pupsko...Ja dzisiaj ciążowe manatki oglądam na portalach ... -
Anna97 wrote:Czyli mam rozumieć, że możliwa jest owulacja z obu jajników w jednym cyklu przesunięta o jakiś czas? a czy będąc w ciąży można też mieć owulacje w następnych cyklach? Czy w ogóle będąc już w ciąży następne pęcherzyki rosną w jajnikach w następnych cyklach?
Z poprzednich cykli by było widać pecherzyk w macicy wiec w ciąży nie jesteś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 13:07
Anna97, Rucola lubią tę wiadomość
-
Anna97 wrote:Czyli mam rozumieć, że możliwa jest owulacja z obu jajników w jednym cyklu przesunięta o jakiś czas? a czy będąc w ciąży można też mieć owulacje w następnych cyklach? Czy w ogóle będąc już w ciąży następne pęcherzyki rosną w jajnikach w następnych cyklach?
Czyli na te chwilę w ciąży z poprzednich cykli na pewno nie jestem? Patrzac na ten opis?Anna97 lubi tę wiadomość
-
Czyli na te chwilę w ciąży z poprzednich cykli na pewno nie jestem? Patrzac na ten opis?
Owulacja w ciąży nid jest możliwa - hormony ciążowe blokują owulację.
Póki co w ciąży nid jesteś, ale już za kilka dni możesz - wcinaj migdały i morele, coś z cieciorki na obiad, dużo sexów, i może się udaćAnna97 lubi tę wiadomość
-
Jedna a o której masz gina? To że trzymam kciuki to oczywistość!
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dziewczyny pamiętacie jak zachwalałyście rogala w ciąży?
Powiedzcie mi czy to musi być ten lepszy:
http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-do-karmienia-dla-kobiet-w-ciazy-i6830717037.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMjAyNDkxMjgANjkzMDEA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=bf93b6a3-fd2b-48b0-b45f-95e14787c0b3
Czy macie linki do jakichś równie dobrych a tańszych. Chciałabym jak juz kupic coś porządnego ale przepłacać nie mam ochoty.
Ja będę brała z tej strony.
https://omedika.pl/super-mami-c-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-wzor-grochy-p1261.html?gclid=CjwKCAiAr_TQBRB5EiwAC_QCq0s7t8w8yx2_X3hdOE2XdAFP684i3aD4kA8aVqPjg-RiMUY1-1ejhhoCMiYQAvD_BwE
-
Lusesita wrote:Ja będę brała z tej strony.
https://omedika.pl/super-mami-c-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-wzor-grochy-p1261.html?gclid=CjwKCAiAr_TQBRB5EiwAC_QCq0s7t8w8yx2_X3hdOE2XdAFP684i3aD4kA8aVqPjg-RiMUY1-1ejhhoCMiYQAvD_BwE
Ooo dzięki, widzę że też z tej SuperMami a tańsze niż na alledrogo -
StaraczkaNika wrote:Masz u mnie na obu łapkach - do odświeżania wystarcza mi 1 mały palec. To o której zaglądamy do kurnika?
17:30KateHawke, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny