Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:A wiecie, że jest taka wróżba na liczbę dzieci z pięści? Trzeba policzyć małe zmarszczki i nasady małego palca.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd9c37b2290a.jpg
Ja mam 2, ale mąż 1, co zapewne znaczy, że kiedyś go zdradzę i będę mieć dziecko z innym... Oh, to mi przypomina, że zaniedbałam Outlander i muszę nadrobić ze 3 odcinki! -
Karolina90 wrote:Yosel dobrze pamiętasz ale miałam tylko biegunkę jakiś czas, potem spokój a os wczoraj wszystko z grubej rury. Mąż mnie zawiózł wieczorem na SOR i dostalam jakieś leki, elektrolity. Do dwóch kresek jeszcze daleko bo u mnie dopiero 10 dc
Podobno jest jakiś wirus
to kuruj sie!! zdrowka zycze!! ja przynioslam z pracy dwa razy jelitowke... to byla masakra!! biegunka i wymioty jednoczesnie!! za 2 razem myslalam ze sie przekrece.Karolina90 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny pamiętacie jak zachwalałyście rogala w ciąży?
Powiedzcie mi czy to musi być ten lepszy:
http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-do-karmienia-dla-kobiet-w-ciazy-i6830717037.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMjAyNDkxMjgANjkzMDEA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=bf93b6a3-fd2b-48b0-b45f-95e14787c0b3
Czy macie linki do jakichś równie dobrych a tańszych. Chciałabym jak juz kupic coś porządnego ale przepłacać nie mam ochoty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 12:21
-
panan12 wrote:Mój bąbelek wizyta serduszkowa za 2 tygodnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d14f37131688.jpg
Zdjecie super, ale wolałabym z datą (ja z niedowiarków)Karolina90, _Hope_, Yoselyn82, innamorata88, StaraczkaNika, Agniechaaaa, Rucola, Zośkaaa, Amy333, Karma88, Ania1003, blue00, lamka lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Zdjecie super, ale wolałabym z datą (ja z niedowiarków)
Jedna_z_Wielu, innamorata88, Agniechaaaa, StaraczkaNika, Rucola lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dziewczyny pamiętacie jak zachwalałyście rogala w ciąży?
Powiedzcie mi czy to musi być ten lepszy:
http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-do-karmienia-dla-kobiet-w-ciazy-i6830717037.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMjAyNDkxMjgANjkzMDEA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=bf93b6a3-fd2b-48b0-b45f-95e14787c0b3
Czy macie linki do jakichś równie dobrych a tańszych. Chciałabym jak juz kupic coś porządnego ale przepłacać nie mam ochoty.
Kochana na necie tą samą można kupić za 95 zł nową z tej samej firmy, tez się nad nią zastanawiam. Mają fajny film na yt o nich -
Lena21 wrote:Kochana na necie tą samą można kupić za 95 zł nową z tej samej firmy, tez się nad nią zastanawiam. Mają fajny film na yt o nich
-
Nika juz mnie palec boli od odświeżania! Weź im nakop do tylkow
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, pisze tutaj, bo Waszą serdeczność czuć na odległość i wiem, ze pomozecie podpowiedzcie prosze jak rozumiec taki opis:
Dzień cyklu: 20 d.Cykl: nieregularny. Długość cyklu: 29 D do 42 D
Metoda: usg przezpochwowe. Warunki dobre.
Macica: podl. 51 cm x AP 30 cm x poprz.42 cm obj. 33 cm^3
Macica w przodozgieciu prawidłowej wielkości. Wady rozwojowe: brak.
Mięśniówka: jednorodna.
Błona śluzowa macicy: jednorodna. Calkowita grubość błony śluzowej macicy 4.0 mm. Szczegóły dot. szyjki macicy: w normie. Długość szyjki macicy 30,0 mm. Nie stwierdzono mięśniaków. Nie stwierdzono polipów.
Prawy jajnik: o prawidłowej echostrukturze. Obrys gładki. Wielkość 30,0 cm x 19,0 cm. Średnia 24,5 cm. Nie stwierdzono torbieli.
Lewy jajnik: o prawidłowej echostrukturze. W jajniku lewym pęcherzyk dominujący o średnicy 21 mm. Wielkość 33,0 cm x 18,0 cm. Średnia 25,5 cm.
Zatoka Douglasa: uwidoczniono ślad wolnego płynu.
Dziewczyny, jak to rozumieć? Była owulacja? Nie było, skoro jeszcze jest pęcherzyk dominujący w lewym jajniku? Gdyby była ciąża z poprzedniego cyklu to byłoby coś napisane, prawda? I pecherzyk by w jajniku nie miał takich rozmiarów a błona śluzowa nie byłaby jednorodna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 12:42
-
Amy333 wrote:Kochana, koniecznie zróbcie morfologie. U nas 72mln w ejakulacie, ruch postępowy ponad norme, 85% żywych, a morfologia niestety tylko 1%. Mój gin powiedział ze mamy 1-2% szans na naturalsa:/ Obecnie szykujemy się do IUI.
No i mamy nadzieje ze leki cos pomogą, zaczynamy od tego tygodnia ostra suplementacje M-ka. A hormony ocywiscie tez trzeba zrobić. Mój ma podwyższony testosteron, teraz jeszcze LH musimy dorobić, bo to ponoc często w parze idzie.
ehh.. te dobre wyniki M-ka podniosły mnie na duchu, a teraz znów się załamałam... Chyba pasuje, mam już dość tych starań...*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Lena21 wrote:Mi często się teraz wyświetlają reklamy z googla i właśnie widziałam jak był black friday że były przecenione 150/95, chyba poproszę o taki prezent na święta
To do mnie chyba pisałaś Ja powiedziałam eMkowi że chcę na urodziny taki -
_Hope_ wrote:Nika juz mnie palec boli od odświeżania! Weź im nakop do tylkow
-
Jedna_z_Wielu wrote:Zdjecie super, ale wolałabym z datą (ja z niedowiarków)
Ej wiesz, że o tym samym pomyslałam? zwłaszcza, że to zdjęcie monitora z usg a nie zdjęcie zdjęciaYoselyn82, Jedna_z_Wielu, Zośkaaa, Karma88, Amy333, Phnappy lubią tę wiadomość