Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aiwlys kciuki zaciśnięte wysłałam Ci zaproszenie bo mam pytanie
yoselyn dzięki, zapamiętam (a raczej zapiszę sobie bo pamięć to kiepska u mnie )
Ewela wspaniały bąbelek
Nika kciukam za piękny przyrost :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:42
91Ewela09 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
StaraczkaNika wrote:Lewa, od serca ma być. No to patrz, już w lipcu będziesz mieć połowę za sobą
Jak ta blisko palca tez się liczy to u mnie na lewej 2 i jedna cieniutka, na prawej 3. Ciekawe czy się spełni. Mi kiedyś cyganka powiedziała, że będę mieć 2 dzieci. ciekawe w którym wcieleniu.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Kargo31 wrote:Nie wiem jaka jest morfologia, bo tego nie określili w badaniu. Generalnie ciężko z jego badaniami, bo jego bardzo często nie ma w domu. Ehhh.. Załamana jestem po prostu... Przepraszam, że tak Wam dziś smęcę..
Chodzi mi raczej o pobranie krwi z żyły i sprawdzenie poziomu testosteronu, LH, FSH, prolaktyny, itp To może zrobić w każdy dzień w najbliższym labie
I nie smęcisz tylko starasz się ruszać do przodu -
aiwlys wrote:Dziewczyny ja dziś wizytuje, a później idę do prawnika. Trzymajcie mocno kciuki, bo mi serce wali jak dzwon..
Nie myśl że on choć trochę myśli o Tobie, On wszystko co robi to ze strachu o swoje 4 litery.
Yosel Mi też wychodzi też 1 dzieciątko, tylo kiedy ???
bazylkove Niech dziada wytną i ruszaj do boju. Życzę bezbolesnego zabiegu i szybkiego powrotu.
Agniechaaaa wrote:Nika co do tej wróżby to z której teki sie liczy bo na lewej mam 4 a na prawej 3
91Ewela09 wrote:Oto mój bąbelek
https://zapodaj.net/93fcd12f2698c.jpg.html
CUDNOŚĆI !!!!!!!!!!!! Kiedy serduszkowa wizyta ??? eMek dumny ? nosi na rękach ?
aiwlys, Agniechaaaa, Karma88, staraczka1111, Emilkap11, Kaczorka, pilik, Amy333, blue00, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Chodzi mi raczej o pobranie krwi z żyły i sprawdzenie poziomu testosteronu, LH, FSH, prolaktyny, itp To może zrobić w każdy dzień w najbliższym labie
I nie smęcisz tylko starasz się ruszać do przodu
Dziękuję
już zapisałam, będę go męczyć, żeby znalazł czas.KateHawke lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Witajcie dziewczyny.
Na początku gratuluję Wam wszystkim pozytywnych testów i pięknych bet, transferów i łączę się w bólu z tymi, którym się nie udało.
Wybaczcie moją długą nieobecność. Zniknęłam ponieważ mieliśmy już trzeci pogrzeb w rodzinie, w ciągu trzech miesięcy. Poza tym miałam taki szalony czas,że czytałam Was tylko dorywczo za co przepraszam no i jeszcze na to wszystko w 47 dniu cyklu przyszła @. Oczywiście nie obyło się bez testu dwa dni przed,żeby zobaczyć biel i tylko biel. Przyznam, że trochę mi smutno... Ale wiem,że wiele z Was stara się o wiele dłużej i się nie poddajecie, dzięki czemu dajecie siłę i nadzieję. Miałam od tego cyklu zacząć badania, ale w tym momencie 3dc i jestem totalnie bez pieniędzy i Mąż też czeka na wypłatę a lekarza mam w piątek, więc już będzie za późno na niektóre skierowania wybaczcie za moje wylewanie żali ale te pogrzeby tez mnie dobijają i też uczą tego, że w życiu czasem niepotrzebnie przejmujemy się jakimiś pierdołami, zamartwiamy się, denerwujemy na Mężów, dzieci a życie jest takie ulotne. Wujek który teraz zmarł miał 58 lat, co to jest? Całe nic. Zmarł nagle- zator. Zostawił żonę i dwóch synów. To jest strasznie przykre i niesprawiedliwe. Ale z takich sytuacji płynie wielka nauka- szanujmy się nawzajem, odpuśćmy czasem niepotrzebne konflikty i stresy... Życie jest takie ulotne...Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualnyJedna z wielu - zaakceptowałam, pisz śmiało ☺
Nika - ja mam jedną kreskę, a tu drugi dzidziuś w drodze to może ta Twoja wróżba jest x2 ?
Ps. Maluszek dostaje ostatnio codziennie czkawki i właśnie susze włosy i się śmieje sama do siebie. jak ja się nie mogę bo doczekaćKateHawke, Malgonia lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Flowwer jak się czujecie? mów do brzuszka u nas gdy wątpilam w to że sie uda mąż całował brzuszek i małym paluszkiem dociskal że robi sztuczne oddychanie kropkowi i że Teraz to napewno się uda
U mnie w nocy mały chyba urządził sobie rekordowe kopanie do brzucha. Bo od 2-3 nie przestawal. Poniżej pępka ma nogi i tam czuje jego ruchy. wspaniałe uczucie
Na razie czuję się bardzo dobrze jedynie mam zaburzenia widzenia ale to po Intralipidzie- olej do żyły
I po relce mogę spać cały czas Szyjka kłuje ale wcale się nie dziwie jak od 2 mies non stop majstrują przy niej.
Widzę że dziś wszystkim coś się śniło a mojemu M że poroniłam. Jemu co chwilę się śni że ronie ... chyba ma większe stany lękowe niż ja...Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer no oby jak najszybciej.. ty teraz bedziesz miala swojego maluszka a ja musze poczekac jeszcze...
Pytanie czy ta jedna kreska to sie tyczy ze urodze czy ze bede miala maluszka z OA? hmmMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mam wyniki beta z wczoraj 157 przyrost od sobotu z 46 to 243,8% wg belly w normie
Tsh 0,7 a prog 34,5 czy te wyniki sa w normie?Yoselyn82, aiwlys, Flowwer, Karma88, staraczka1111, Agniechaaaa, KateHawke, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Lena21, summer86, Izolda90, Lusesita, Amy333, blue00, Barbarka1984, lamka, Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Mam wyniki beta z wczoraj 157 przyrost od sobotu z 46 to 243,8% wg belly w normie
Tsh 0,7 a prog 34,5 czy te wyniki sa w normie?
Rewelacyjny przyrost i prog, możesz spać spoojniejustyna14 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:Flowwer no oby jak najszybciej.. ty teraz bedziesz miala swojego maluszka a ja musze poczekac jeszcze...
Pytanie czy ta jedna kreska to sie tyczy ze urodze czy ze bede miala maluszka z OA? hmm
Ja mam jedne wgłębienie na każdej dłoni czyli będę mieć jedno i tak się cieszę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
panan12 wrote:Może będzie dziewczynka bo szybko beta rośnie ale który Ty jesteś dpo?
edit. mamy już i córkę i synka więc oby zdrowe choć bardziej nastawiłam się na chłopcaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 11:16
-
justyna14 wrote:wczoraj był 13 dpo jak robiłam badanie
edit. mamy już i córkę i synka więc oby zdrowe choć bardziej nastawiłam się na chłopca
Zobaczysz ja do 16 dpo do terminu @ miałam ponad 200 %przyrostu. Teraz mam 110 % różnie ale jest w normie. Ale wierzyć w zabobony... Głupota... Ja czuję że syn leniwyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 11:20
justyna14 lubi tę wiadomość