Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja dziś wizytuje, a później idę do prawnika. Trzymajcie mocno kciuki, bo mi serce wali jak dzwon..
KateHawke, pilik, Anna Stesia, staraczka1111, Karma88, StaraczkaNika, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, by7mistake, Lunaris, Aksamitna, Kargo31, Agniechaaaa, Flowwer, Bocianiątko, Lena21, Madżka89, blue00, innamorata88, Amy333, Sarna84, Czrna 81, malka lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika jak się czujesz? Dalej w napięciu ? kolorem kreski na teście się nie przejmuj też mi się raz wydawało że miałam bladszą niż poprzednio a beta rosła jak szalona. Co do wróżby to mam dwie po środku jedna długa druga krótsza
Flowwer jak się czujecie? mów do brzuszka u nas gdy wątpilam w to że sie uda mąż całował brzuszek i małym paluszkiem dociskal że robi sztuczne oddychanie kropkowi i że Teraz to napewno się uda
U mnie w nocy mały chyba urządził sobie rekordowe kopanie do brzucha. Bo od 2-3 nie przestawal. Poniżej pępka ma nogi i tam czuje jego ruchy. wspaniałe uczucieKateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Dziewczyny ja dziś wizytuje, a później idę do prawnika. Trzymajcie mocno kciuki, bo mi serce wali jak dzwon..
Przesuń się u tego prawnika, wchodzimy z Tobą i trzymamy za rękę! Będzie dobrze, zobaczysz. To duży krok w dobrą stronę. Idziesz sama czy z kimś?aiwlys, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Przesuń się u tego prawnika, wchodzimy z Tobą i trzymamy za rękę! Będzie dobrze, zobaczysz. To duży krok w dobrą stronę. Idziesz sama czy z kimś?
W dodatku szanowny tatuś wczoraj czatował u mojej mamy pod blokiem, bo nie zastał mnie w domu i pech chciał, ze akurat pilnie musiałam wyjść i wpadłam na niego pod klatką. Myślicie, że przyjechał przeprosić? Nie. Namieszał mi tylko w głowie.. Dlaczego ja muszę mieć tak pod górkę? -
KateHawke wrote:Mi "ptaszki" zostały jak zaznaczyłam. Spróbuj osobno zmienić stopkę i zapisać a potem osobno zaznaczyć cykle.
Próbowałam już wcześniej i osobno zaznaczać, i razem. Próbuję tych zmian i z komórki, i z kompa, z różnych przeglądarek i nic
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Próbowałam już wcześniej i osobno zaznaczać, i razem. Próbuję tych zmian i z komórki, i z kompa, z różnych przeglądarek i nic
-
aiwlys wrote:Sama.
W dodatku szanowny tatuś wczoraj czatował u mojej mamy pod blokiem, bo nie zastał mnie w domu i pech chciał, ze akurat pilnie musiałam wyjść i wpadłam na niego pod klatką. Myślicie, że przyjechał przeprosić? Nie. Namieszał mi tylko w głowie.. Dlaczego ja muszę mieć tak pod górkę?
No i to jest właśnie kolejny powód utwierdzający słuszność tej decyzji. Musisz być silna bo jak się złamiesz to wiesz sama że będzie znowu to samo. Silna dla twojego zajączka małego i zajączka dużego. Już jesteś silna że zrobiłaś te pierwsze kroki a my Cię tutaj będziemy wspierać w tym co robiszKarma88, aiwlys, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Oto mój bąbelek
https://zapodaj.net/93fcd12f2698c.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:09
Anna Stesia, Yoselyn82, KateHawke, aiwlys, Lunaris, Emilkap11, staraczka1111, agulineczka, Ania1003, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Paulina.G, PodwojnaMamaWdwupaku, Bocianiątko, ANkaG, Lena21, Madżka89, innamorata88, Lusesita, blue00, Amy333, Sarna84, Czrna 81, malka lubią tę wiadomość
-
aiwlys walcz o siebie i dzieciaki. Musisz być silna i trzymam kciuki za rozmowę z prawnikiem. Twarda babka jestes, zrobilas krok w przod i teraz tylko sie nie cofaj. :*
aiwlys, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Nika kciuki za wysoka bete a mi z tej wrozby wyszlo ze bede miala 1 dziecko tylko nasuwa sie pytanie... kiedy?
Ewela kciuki za wizyte sliczny babelek
bazylkove powodzenia w szpitalu i przy zabiegu!
Karolajna8919 widac kreseczke, po cichu gratuluje
KateHawke tak tak ja tez juz chce miec weeekend odliczam juz godziny i minuty ora dni
Jedna_z_Wielu ja zawsze przy przeziebieniu pilam aspiryne c i pomagala mi
aiwlys kciuki za wizyte i zeby wszystko po twojej mysli! musisz walczyc o siebie i maluchy!! a drania pogonia daleko!!
A my wczoraj z emkiem poprzytulalismy sie w koncu trzeba podzialac troche naturalnieKateHawke, aiwlys, StaraczkaNika, staraczka1111, Jedna_z_Wielu, Flowwer, pilik, Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:StaraczkaNika jak się czujesz? Dalej w napięciu ? kolorem kreski na teście się nie przejmuj też mi się raz wydawało że miałam bladszą niż poprzednio a beta rosła jak szalona. Co do wróżby to mam dwie po środku jedna długa druga krótsza
Flowwer jak się czujecie? mów do brzuszka u nas gdy wątpilam w to że sie uda mąż całował brzuszek i małym paluszkiem dociskal że robi sztuczne oddychanie kropkowi i że Teraz to napewno się uda
U mnie w nocy mały chyba urządził sobie rekordowe kopanie do brzucha. Bo od 2-3 nie przestawal. Poniżej pępka ma nogi i tam czuje jego ruchy. wspaniałe uczucie
W końcu wstyd sobie jakoś nie powróżyć w okolicach andrzejek.
Twoj mały już nóżki trenuje na maminym brzuchu - na zdrowie
A ja się czuję postresowana. Oczytanie mi teraz wychodzi bokiem. Jakbym miała ten brzydki zwyczaj żeby obgryzać paznokcie, to bym do odebrania wyników bety wyglądała jak Wenus z Milo i wciskałabym "odśwież" chyba nosem! Poza tym mam zaparcia i obolale, swędzące górne różowe elementy, ale to oczywiście mnie cieszy jako oznaka czegoś.
staraczka1111, Lusesita lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Jeden wyższy drugi niższy
W końcu wstyd sobie jakoś nie powróżyć w okolicach andrzejek.
Twoj mały już nóżki trenuje na maminym brzuchu - na zdrowie
A ja się czuję postresowana. Oczytanie mi teraz wychodzi bokiem. Jakbym miała ten brzydki zwyczaj żeby obgryzać paznokcie, to bym do odebrania wyników bety wyglądała jak Wenus z Milo i wciskałabym "odśwież" chyba nosem! Poza tym mam zaparcia i obolale, swędzące górne różowe elementy, ale to oczywiście mnie cieszy jako oznaka czegoś. -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Nika co do tej wróżby to z której teki sie liczy bo na lewej mam 4 a na prawej 3
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Nika co do tej wróżby to z której teki sie liczy bo na lewej mam 4 a na prawej 3
Ja na prawej mam dwie a na lewej jedna. Teraz sprawdziłam dokładnieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:Lewa, od serca ma być. No to patrz, już w lipcu będziesz mieć połowę za sobą
Jak lewa to mam jedną kreskęMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
KateHawke wrote:Amy tak miała. Wyniki bardzo dobre a morfologia niezbyt duża. Ale androlog ją pocieszył że resztą wyników nadrabia. Grunt to suplementowanie eMka - musisz mu kupić witaminki, np.AndrovitPlus. A badał twój eMek hormony? Warto byłoby jeszcze pobrać krew. Może to troche powiedzieć o kondycji hormonalnej eMka - nawet jesli ma dobre wyniki.
U ciebie może rzeczywiście ten Glucophage musi mieć czas żeby je pobudzić. Może po prostu fasolka na "grudzień cudów" czeka
Nie wiem jaka jest morfologia, bo tego nie określili w badaniu. Generalnie ciężko z jego badaniami, bo jego bardzo często nie ma w domu. Ehhh.. Załamana jestem po prostu... Przepraszam, że tak Wam dziś smęcę..*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Czyli jak wrócę po moje śnieżynki to muszą już być 2 na razWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:41
Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość