Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:Rzadko o to proszę, ale jednak się skusze o kciuki dziś za podgląd a co :p
Jedna_z_Wielu, misiak17, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kargo31 wrote:ehh.. te dobre wyniki M-ka podniosły mnie na duchu, a teraz znów się załamałam... Chyba pasuje, mam już dość tych starań...
Poza tym wcale nie jest powiedziane ze Twój M będzie mieć slabą morfologie. Może się tylko potwierdzi ze jest ok i wtedy cała uwagę skupisz na swoich badaniach. Najwazniejsze to poznac przeciwnika:-)Malgonia lubi tę wiadomość
-
Wyprawka dla pierwszego dziecka to mega fun
Amy333, KateHawke, Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Dzięki wielkie. Właśnie nad tym się zastanawiałam - czy ta firma najlepsza więc droga czy są takie same. Czyli jednak ma lepsze wypełnienie i wykończenie. To będę polować na promocje
Jezu dziewczyny kopnijcie mnie w pupsko...Ja dzisiaj ciążowe manatki oglądam na portalach ...
przeczucia, ach przeczucia....tralalala;-))KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Jedna trzymam kciuki najmocniej jak sie da :*
Mnie to czeka jutro a potem umowiłam się na wizytę do lekarza bo nie moge sie doleczyć, cały czas brzydko kaszle, doszły bole glowy, bóle mięsni.. trzeba sie wziąć za siebie .19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
KateHawke wrote:Ooo dzięki, widzę że też z tej SuperMami a tańsze niż na alledrogo
KateHawke, Aksamitna, Anna Stesia, malka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Kochana bez sensu oszczędzać na kojcu - te podróbki mają lipne wypełnienie i po miesiącu wyglądają jak naleśniki. Polecam w 100 procentach motherhood - użytkuje go od pół roku i ani trochę się nie odkształcił.
Dzięki, tak właśnie myślałam, że jednak są różnice w jakości a nie tylko w cenie.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ja tam clexane i innych środków ostrożności nie odpuszczę, zwłaszcza, że immunolożka mówiła, "heparyna koniecznie przynajmniej od pozytywnej bety, albo od owulacji przy nieprawidłowych wynikach".
Wkurza mnie, że nie ma 1 stanowiska, nie wiadomo który lekarz skąd i co wie, więc nie można mieć pełnego zahfania.
A najbardziej to mnie wkurza to, że moje wyniki najwcześniej za 2 h a ja nawet nie mam się jak zająć czymś uspokajającym, np. Szorowaniem małych przedmiotów, bo tak, oszczędzam się, żeby zarodeczek miał odpoczynek po 6 godzinach na nogach
Ja na wakacjach miałam takie samo odczucie- szkoda kasy na geetyka. Lepiej znaleźć dobrego gina, który przy jednej z mutacji (mam na myśli PAI, V-Leiden itd.) Jest skłonny wypisać heparynę. A cudownie jak zrobi to jeszcze na refundację. Ja akurat mam ginki i w Opolu i w Szczecinie, które bez problemu przepisują mi heparynę ze zniżką.
Genetyczka nie chciała, stwierdziła że gdyby ktoś z jej rodziny był w takiej sytuacji, to dla bezpieczeństwa da. Ale jak chodzi o pacjętów, to nie zaleca!!!
WTF??? Swoi ok a inny człowiek to co? Gorszy?
Uparłam się i nie wyszłam od niej z gabinetu bez kwita. -
nick nieaktualnyDziewczyny pospamuje wam troszkę.
Proszę o radę wszystkich którzy siedzą w temacie homocysteiny i mutacji.
Znalazłam na stronie INVICTY taki panel testów DNA za 199 zł
Wydaje sie spoko.
https://www.topgenetics.pl/produkt/panel-nieplodnosc-zenska/
Co myślicie ? -
Dziewczyny, wiecie może, czemu laboratorium przy normach bety podaje takie zakresy:
K<5,
M<2,
1-8 tydzień: <1,20 - 400 tysięcy ileś
itd...
O co kaman? Dlaczego wynik <1,20 (taki miałam) wrzucają w przedział 1-8 tydzień? Czy to takie "zabezpieczenie", że to może być pierwszy tydzień ciąży, ale wtedy beta i tak we krwi obecna nie będzie?22.11.2017 -pierwsza biochem -
Kiyka 123 wrote:Dziewczyny, wiecie może, czemu laboratorium przy normach bety podaje takie zakresy:
K<5,
M<2,
1-8 tydzień: <1,20 - 400 tysięcy ileś
itd...
O co kaman? Dlaczego wynik <1,20 (taki miałam) wrzucają w przedział 1-8 tydzień? Czy to takie "zabezpieczenie", że to może być pierwszy tydzień ciąży, ale wtedy beta i tak we krwi obecna nie będzie?Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
misia1989 wrote:Dziewczyny pospamuje wam troszkę.
Proszę o radę wszystkich którzy siedzą w temacie homocysteiny i mutacji.
Znalazłam na stronie INVICTY taki panel testów DNA za 199 zł
Wydaje sie spoko.
https://www.topgenetics.pl/produkt/panel-nieplodnosc-zenska/
Co myślicie ?misia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Wydają się okej Ale nie wiem czy ktoś już tu miał z Invicty te badania.
Ja robiłam jak większość z testdna.pl
I na mutacje i teraz pakiet zdrowe jelita. Polecam- z tego co przejrzałam to na testDNA jest więcej mutacji niż w Invicta.