Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalkulator BBF mówi:
HCG podwaja się co 1 dni 10 godzin (34 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 146 mlU/ml (165.5%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.reset, KateHawke, Karma88, JuicyB, panan12, Agniechaaaa, Bocianiątko, Meśka, justyna14, Czrna 81, lamka, JustynaG, malka lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Kalkulator BBF mówi:
HCG podwaja się co 1 dni 10 godzin (34 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 146 mlU/ml (165.5%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
No i super
Choć do pracy i tak się nie da wrócić, bo kciuki trzymane jeszcze za Jedną z WieluJedna_z_Wielu, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nika gratuluje beta ladnie przyrosla
agulineczka kreska ladna, wiec beta rosnie po cchu gratulujeStaraczkaNika lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
reset wrote:No i super
Choć do pracy i tak się nie da wrócić, bo kciuki trzymane jeszcze za Jedną z Wielureset lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochana
wszyscy trzymaja kciuki za jedna z wielureset, KateHawke, Jedna_z_Wielu, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agulineczka i Nika cudnie dziewczyny
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Nika ślicznie
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Yoselyn82 wrote:wszyscy trzymaja kciuki za jedna z wielu
Uwielbiam Was !!!
Yoselyn82, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
o rany, słabo mi teraz i serce mi wali. Chyba przywitam się pierwszy raz od 3 lat z porcelanowym uchem.
Mężyk się zmartwił, że norma dla 5 tydz: 217 – 7138, a my mamy 143 mimo że " Jesteś w 5 tygodniu ciąży (4 tyg. i 0 dni) Miesiąc: 2 Trymestr: 1
Wiek płodu: 2 tydzień"
ale mu tłumaczyłam, że nasz zarodeczek jest młodszy niż przewidują normy, bo owulacja była dopiero w 22 dniu cyklu, czyli 8 dni później, więc jest tak, jakby to był 4ty tydzień.
O rany, może jednak córeczka - drżyj świecie, będzie jeśli będzie taka pyskata jak ja a do tego uparta po mężykuKateHawke, pilik, Karma88, staraczka1111, Bea25 lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Wy to wiecie jak dotrzeć do serca człowieka
Uwielbiam Was !!!pilik, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Nika NO! Pięknie! Kończymy już z sikaniem na testy
Jedna z wielu ja tez! Ja tez trzymam!
Matulu, wlasnie spojrzałam na swój suwaczek, zaczęłam już 34tc. Ale jak, kiedy? Za 1,5 tygodnia wizyta, ustalenie terminu cc, to już tak blisko ...Jedna_z_Wielu, KateHawke lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:o rany, słabo mi teraz i serce mi wali. Chyba przywitam się pierwszy raz od 3 lat z porcelanowym uchem.
Mężyk się zmartwił, że norma dla 5 tydz: 217 – 7138, a my mamy 143 mimo że " Jesteś w 5 tygodniu ciąży (4 tyg. i 0 dni) Miesiąc: 2 Trymestr: 1
Wiek płodu: 2 tydzień"
ale mu tłumaczyłam, że nasz zarodeczek jest młodszy niż przewidują normy, bo owulacja była dopiero w 22 dniu cyklu, czyli 8 dni później, więc jest tak, jakby to był 4ty tydzień.
O rany, może jednak córeczka - drżyj świecie, będzie jeśli będzie taka pyskata jak ja a do tego uparta po mężyku
Nie żebym była niemiła, ale przeproś się z porcelanka jak jest taka potrzeba !Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Nika ale super!)
Jedna ja juz po pracy,wiec moge siedziec z zalozonymi rekoma i zacisnietymi kciukami:)Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
agulineczka przyznaje się bez bicia, że pominęłam twoja wypowiedź - myślę, że rozumiesz jak to przed wizytą. śliczna kresuniaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Jak tak dalej pojdzie to do konca listopada bedzie 500 stron
Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️