Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaManna wrote:Cześć dziewczyny! To znowu ja
Wczoraj byłam u mojej gin. Pochwaliła mnie,że wyhodowałam piękną 5cm torbiel. Dała mi skierowanie do szpitala. W przyszłą sobotę idę na izbę przyjęć. Wezmę prowiant, kanapki, odczekam swoje i może w końcu zapiszą mnie na laparoskopie.
Chciałam zapisać się na laparoskopie przez tel (bo ponoć też jest taka opcja), ale milusia Pani recepcjonistka powiedziała mi, że muszę powiedzieć jej kiedy (w lutym!) będę mieć miesiączkę? Powiedziałam zgodnie z prawdą, że nie wiem, bo moje cykle raz mają 30 dni, a raz 37. A Pani mi na to:
- "No co też Pani mówi, dobrze że nie co pół roku..."
Szczena w dół, do widzenia Gienia i jak samemu człowiek nie pójdzie i nie porozmawia, to niczego się nie dowie. -
agulineczka wrote:Dziewczyny dzwoniłam do swojej ginekolog, żeby się umowić na wizytę. Chciałam jeszcze przed świętami. Niestety jedyny wolny termin miała na 11 grudnia, kolejny dopiero po Nowym Roku.... No i się umówiłam na tego 11. Powiedzcie mi czy jest sens iść w tym czasie - z tego co sprawdziłam będzie to 5+3. Chciałam pójść najwcześniej 18 grudnia, bo może byłoby już serduszko. Nie chce odwlekać nie wiadomo ile pierwszej wizyty, bo ostatnio byłam w 9+0 i okazało się, że już jakieś 2 tyg serduszko nie bije.. Chodziłam w ciąży z wiarą, że jest wszystko ok, a życie już nie tętniło od jakiegoś czasu
Lena kciuki!!!
W tym czasie ujrzysz pęcherzyk ciazowy. Ja ostatnio ujrzałam 5t2d -
nick nieaktualnyWpadliśmy się przywitać
Beta z dzisiaj 25088. Serduszko jeszcze nie biło ale widać naszego Kropka
Jest przyczepiony od dołu tej kuleczki.
Wizyta kolejna dopiero 21.12 ale nie wiem czy wytrzymam. Chcę poszukać gina na nfz bo teraz wyniki nas zjedzą jeśli chodzi o kasę...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a52e0a712fe.jpgKateHawke, Anna Stesia, PodwojnaMamaWdwupaku, emi2016, Lusesita, KateKum, panan12, olik321, summer86, StaraczkaNika, Lunaris, ANkaG, Jedna_z_Wielu, Kotowa, by7mistake, Lena21, Czrna 81, Flowwer, bazylkove, blue00, Bajkaaa, Bocianiątko, Maja84, Amy333, pilik, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:Wpadliśmy się przywitać
Wizyta kolejna dopiero 21.12 ale nie wiem czy wytrzymam. Chcę poszukać gina na nfz bo teraz wyniki nas zjedzą jeśli chodzi o kasę...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a52e0a712fe.jpgAnia1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a52e0a712fe.jpg
Super
Gratuluję
Maleńka przykro mi. Tule mocno.Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Kochane mam pytanie, jutro będzie 10 dzień przyjmowania luteiny i teraz nie wiem czy powinnam ją odstawić 11 dnia? Czy mam zrobić sikańca i wówczas zadecydować czy odstawić czy nie.
Według ovu mam 8 dpo (na podstawie tempki) a na podstawie testu owulacyjnego i obserwacji śluzu 12 dpo -
Witamy małego kropkaAnia1003 lubi tę wiadomość
-
Ania1003 miód na moje serce jak ja kocham jak wrzucacie takie zdjęcia! zdrowo rośnij maluszku!
Maleńka1592 przykro mi dawaj na grudzień! trzeba dalej walczyć!
KateKum nie pomogę- nie znam się na tajnikach lekowania 2 fazy.Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Hej, wpadłam tylko na chwilę.
Cały dzień byłam na wycieczce z seniorami 60+ cmentarz na Powazkach, Świątynia Bożej Opacznosci. Zmarzlam, zmoklam, wróciłam do domu zła i glodna
Summer bardzo dziękuję za wspaniały miesiąc, akurat dla mnie zakończyl sie cudownie. Co prawda jeszcze to do mnie nie dochodzi,ale za tydzień po wizycie ❤ w 100% uwierzę.
Zafasolkownym gratuluje, a za pozostałe mocno trzymam kciuki. Powodzenia kochane ❤❤❤Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Ja idę za tydzień i to też będzie niby 5tydz 1 dzień. Już się boję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 20:31
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Bardzo gratuluję! Napatrzec się nie można.
Ja idę za tydzień i to też będzie niby 5tydz 1 dzień. Już się boję. Ania, czy na tym etapie lekarz jest w stanie stwierdzić, że to nie jest puste jajo płodowe albo inny dramat?
Puste chyba by było gdyby nie było kropka A ewidentnie ginka potwierdziła, że tam siedzi. Mam jeszcze wizytę 9go i niby miałam zrezygnować i czekać do 21, ale chciałabym zrobić M prezent jeszcze przed wyjazdem na statek. Tego 21go może się już nie załapać na usg. -
Ania1003 wrote:Puste chyba by było gdyby nie było kropka A ewidentnie ginka potwierdziła, że tam siedzi. Mam jeszcze wizytę 9go i niby miałam zrezygnować i czekać do 21, ale chciałabym zrobić M prezent jeszcze przed wyjazdem na statek. Tego 21go może się już nie załapać na usg.
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Puste chyba by było gdyby nie było kropka A ewidentnie ginka potwierdziła, że tam siedzi. Mam jeszcze wizytę 9go i niby miałam zrezygnować i czekać do 21, ale chciałabym zrobić M prezent jeszcze przed wyjazdem na statek. Tego 21go może się już nie załapać na usg.
Ania Ty napewno miałaś owulacje 5 listopada? Ja bym stawiała że to raczej już 6 tydzień a nie 5 jak pisze w 5 rzadko jest zarodek przeważnie pęcherzyk. I musiałaś mieć szybkie zagnieżdżenie -
Cudowny widok
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaManna wrote:Cześć dziewczyny! To znowu ja
Wczoraj byłam u mojej gin. Pochwaliła mnie,że wyhodowałam piękną 5cm torbiel...
A nie przepisała antybiotyki? Ja z tych co torbiele to moje drugie imie niestety i właśnie w zeszłym cyklu miałam 6 cm i dostałam najpierw 1 antybiotyk a potem drugi bo nie pękła i po tym drugim kiedy przyszła @ znikła i mam zielone światło do starań a już była mowa że mogę miec już trzecią laparoskopie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 21:16