Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:Umowilysmy sie z Mesia na niedzielne sikanko;)
No i suplementy dla M. okażą się zbędneAmy333 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
StaraczkaNika wrote:16 dpo
Beta 337 mlU - czy to nie za mało? Niby przyrost w normie, ale tracimy na prędkości - wcześniej 166% teraz 135%
Progesteron 24,7 ng - trochę zmalał - było 25,27 cztery dni temu - to źle?
I przepraszam za spamowanie na wszystkich naszych wątkach - potrzebuję odzewuStaraczkaNika lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Agulineczka, Czarna - dziękuję. Zaczynam już za bardzo kombinować, wiem. Poprostu chciałabym mieć taki sygnał, że wszystko idzie ŚWIETNIE! a nie tylko "w normie"
Rozumiecie i nie macie za wariatkę?Amy333, Meśka, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak widzę, że rozmawiacie o ANA
Cóż, ja też jestem posiadaczką dodatniego ANA2
Miano 1:320
Typ świecenia ziarnisty i homogenny.
Byłam z tym u immunologa, który tłumaczył mi, że ten wynik nie jest wysoko dodatni i może nie świadczyć o niczym.
Jakośm i to tłumaczyła, że rozcieńcza się próbkę i miano 1:320 jest tylko oczko nad ujemnym wynikiem.
Nie mam dodatnich przeciwciał przeciw-tarczycy.
Zalecił mi też zrobienie przeciwciał antyfosfolipidowych, które wyszły ujemnie. Kazała to zostawić już.
Mam zalecony encorton przed in vitro jak lekarz prowadzący wyrazi taką potrzebę.
Ale jak was czytam dorobię te ANA 3 czy 4.
Zrobiłam też ten test DNA o którym mówiliście zobaczymy co tam wyjdzie.Selina lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Agulineczka, Czarna - dziękuję. Zaczynam już za bardzo kombinować, wiem. Poprostu chciałabym mieć taki sygnał, że wszystko idzie ŚWIETNIE! a nie tylko "w normie"
Rozumiecie i nie macie za wariatkę?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Agulineczka, Czarna - dziękuję. Zaczynam już za bardzo kombinować, wiem. Poprostu chciałabym mieć taki sygnał, że wszystko idzie ŚWIETNIE! a nie tylko "w normie"
Rozumiecie i nie macie za wariatkę?StaraczkaNika, Amy333, Meśka, summer86, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wszystko idzie dobrze, beta ladnie rosnie
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Czrna 81 wrote:Noooo wiesz... normalni ludzie nie proponują koleżance, by włożyła parówkę w nos, hahaha! Ale właśnie taką "wariatkę" Ciebie kochamy! A beta świetna .
Ale jakby to miało pomóc, to mogę żyć na cieciorce i brokułach i innych warzywkach jeszcze 8 miesięcy! Nie narzekam!Czrna 81, Meśka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:A wiecie jak ja bym teraz zjadła parówkę... Nawet taką z nosa... Od lipca nie jadłam nic takiego!
Ale jakby to miało pomóc, to mogę żyć na cieciorce i brokułach i innych warzywkach jeszcze 8 miesięcy! Nie narzekam!Czarna81
22 cs. -
lamka wrote:Agniecha powodzenia w shopping, nie żałuj sobie!
Bajka przykro mi z powodu pracy, ale wierzę w przeznaczenie
Amy333 mówię Ci, kup Wit. C 250g w np. marketbio.pl, dużo bardziej się opłaca.
UWIELBIAM GRUDZIEŃ, nie mogę się doczekać jutra
A grudzien tez uwielbiam! Kupilam wlasnie pierwsze o-z-dupki;) -
nick nieaktualnyNika super beta!!
Wiecie co, muszę Wam się przyznać do czegoś. Po tej ostatniej ciąży biochemicznej mam takiego pierdolca... Okres mi się skończył, a ja mam ochotę sikać na test. (pewnie niektóre z Was pamiętają, niektóre nie - u mnie test pozytywny wyszedł już PO @, a dwa dni później spadek.) Mam chyba traumę jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 16:33
-
Selina wrote:Nika beta super graty! Dajesz nadzieję bo mam podobne wyniki do Ciebie
A może poprostu tak miało być? -
Lamka nic się nie przejmuj, ja też czasem mam wrażenie że jestem w tej grupie kobiet które mają @ mimo ciąży. Oczywiście 2 dni później już jestem wyleczona
Nika gratulacje ładna betka możesz siać wirusy na grudniu!
Summer pięknie dziękuję za listopad- przyniósł nam wiele emocji i dał tak wyczekane przez weteranki Niech Ci organizm w dzieciach wynagrodzisummer86 lubi tę wiadomość
-
reset wrote:No i suplementy dla M. okażą się zbędne
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Eehhh nie wiem czy jest sens testować? Niby temperatura sie utrzymuje, chociaż właściwie mam troche dzisiaj katar, wiec może to od tego. Śluz coraz bardziej brazowieje:(
Teoretycznie kupiłam kiedys bobotest i pink, ale nie wiem czy nie szkoda wypapraćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 16:43
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Nika beta super!!
Summer dzieki za taki owocny wątek:)
Sciskam Was mocno i znikam na grudzien szukac Mikołaja;)StaraczkaNika, summer86, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Summer dzieki za pasjonujacy i owocny watek
Oby kolejne byly takie owocne w serduszkasummer86, Maja84 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️