Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:To jesteś uratowana Pamiętasz co jest najlepsze na zatoki - parówki w nos Zrób sobie wieczorkiem.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ale mnie dzisiaj podbrzusze boli... non stop mi wilgotno i przez to chodzę sprawdzać czy @ nie ma. Martwię się jutro z rana jadę na betę i progesteron. Mam nadzieję, że wyniki będą ok i będzie spokojna głowa na weekend.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Ale mnie dzisiaj podbrzusze boli... non stop mi wilgotno i przez to chodzę sprawdzać czy @ nie ma. Martwię się jutro z rana jadę na betę i progesteron. Mam nadzieję, że wyniki będą ok i będzie spokojna głowa na weekend.
Ból brzucha to dość częste. Postaraj się nie denerwować bo to na pewno nic nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 13:17
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
agulineczka wrote:Ale mnie dzisiaj podbrzusze boli... non stop mi wilgotno i przez to chodzę sprawdzać czy @ nie ma. Martwię się jutro z rana jadę na betę i progesteron. Mam nadzieję, że wyniki będą ok i będzie spokojna głowa na weekend.
Na pewno będzie dobrze mnie brzuch do teraz pobolewa jak na @. Już na szczęście rzadziej ale jednak się zdarza. A na początku tez miałam cały czas wrażenie ze @ zaraz przylezie. Trzymam kciuki!
Bajka nie mów tak... jak przepracowałam w nowej pracy 1,5 miesiąca i mam zamiar wrócić ale przykro mi, ze Tobie tym razem się nie udało. Może to rzeczywiście znak, ze będzie fasolka i ona teraz będzie ważniejsza niż jakaś tam praca!
-
Kaczorka wrote:Maja - my w sobotę ubieramy szykuj bombki i łańcuchy! I światełka
Chociaż u nas klimat raczej depresyjny niż świąteczny. Nawet jeden płatek śniegu nie spadł..
Ale Wam zazdroszcze. My będziemy mieć żywą więc jakbym już kupiła i ubrała to do Wigili miałabym suchą palmę ze światełkami a bombki spadłyby na podłogę19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Laski zaraz będę nadrabiac co tam u której slychac, ale tak wpadam do was prosto z Allegro. Napadlam na jakas apteke internetowa i zaszalalam. Kupilam Fertilman, Wit B12, Mace, l-argininę, Witm D3 i magnez +B6.- dla Mka of kors;-)
A w planach jak dostane jutro wyplate jest jeszcze: uwaga, hehe;-)
- l-karnityna
- koenzym Q10
- wit C 1000
- wit E ileś tam;-)
- cynk
- orzechy brazylijskie
A w domu czeka już kupiony na receptę Polfilin. Noo, jak on cholera jasna po zjedzeniu tego wszystkiego mnie nie zapłodni, to się k.. poddaje;-)
Ale inna sprawa jest, jak mu to podać, to będzie gorzej jak dla kota.
Nie wiem, niedawno ktoras z Was wspominala o wsadzaniu tabletki do kabanosa, hah;-) Musze opracować jakąs skuteczna metode przemycenia tej ilości dragów;-)
agulineczka, Kaczorka, reset, Czrna 81, pilik lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Maja - my w sobotę ubieramy szykuj bombki i łańcuchy! I światełka
Chociaż u nas klimat raczej depresyjny niż świąteczny. Nawet jeden płatek śniegu nie spadł..
Ooooo jak dobrze, że nie jestem sama To ja też ubiorę w weekend
Spokojnie spokojnie do Was też już śnieg pędzi na pewno
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Meśka - ja zazdroszczę żywej! bo u nas z racji braku miejsca będzie jak co roku mała sztuczna choinka (70 cm).
Maja - ja co roku ubieram na początku grudnia po co czekać
W tym roku to już nawet prezenty mam :pMaja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale sie zdenerwowałam! Właśnie dostałam rachunek tel i mój zajevisty maż tak sobie gadał z braciszkiem za granica ze do zapłaty mam 448 zł No szlak mnie trafi! Sprawdzam bilanse a tam połączenia po nawet 1,5h tak sie z nim pokłóciłam aż mnie brzuch z nerwow boli przez tego kretyna... bo inaczej nazwać go teraz Nys umiem. Mnie bedzie uczył instakowac komunikatory internetowe zeby nie płacić a co on sam robi! No ręce mi opadły. Aż sie poryczalam staram sie teraz uspokoić bo dzieci najwazniejsze ale ciśnienie mam naprawdę wysokie! To do mnie zadzwoni na kilka minut dzienne a tam pierdoli za przeproszeniem tyle czasu... eh ... powiem Wam, ze naprawdę przykro mi.
Dzieki za wysłuchanie i ze mogłam sie wygadaćStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Aga zażycz sobie rekompensaty! Wykorzystaj dzieci i niech tatuś coś im kupi za równowartość rachunku
Noł stres. Bo nerwowe dzieci będziesz miała -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny ale sie zdenerwowałam! Właśnie dostałam rachunek tel i mój zajevisty maż tak sobie gadał z braciszkiem za granica ze do zapłaty mam 448 zł No szlak mnie trafi! Sprawdzam bilanse a tam połączenia po nawet 1,5h tak sie z nim pokłóciłam aż mnie brzuch z nerwow boli przez tego kretyna... bo inaczej nazwać go teraz Nys umiem. Mnie bedzie uczył instakowac komunikatory internetowe zeby nie płacić a co on sam robi! No ręce mi opadły. Aż sie poryczalam staram sie teraz uspokoić bo dzieci najwazniejsze ale ciśnienie mam naprawdę wysokie! To do mnie zadzwoni na kilka minut dzienne a tam pierdoli za przeproszeniem tyle czasu... eh ... powiem Wam, ze naprawdę przykro mi.
Dzieki za wysłuchanie i ze mogłam sie wygadać
Chciałabym napisać, że ja bym teraz zaraz po tym jak przyjdzie jego wypłata wypłaciła sobie 5 stów (zawyżamy za straty moralne)... a co tam, nawet 6, a potem bym je wydała jakoś tak, żeby mąż uważał to za wywalanue pieniędzy... Na nowy dywan, albo ooooo, zasłony, albo kosmetyki i fryzjera!Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny ale sie zdenerwowałam! Właśnie dostałam rachunek tel i mój zajevisty maż tak sobie gadał z braciszkiem za granica ze do zapłaty mam 448 zł No szlak mnie trafi! Sprawdzam bilanse a tam połączenia po nawet 1,5h tak sie z nim pokłóciłam aż mnie brzuch z nerwow boli przez tego kretyna... bo inaczej nazwać go teraz Nys umiem. Mnie bedzie uczył instakowac komunikatory internetowe zeby nie płacić a co on sam robi! No ręce mi opadły. Aż sie poryczalam staram sie teraz uspokoić bo dzieci najwazniejsze ale ciśnienie mam naprawdę wysokie! To do mnie zadzwoni na kilka minut dzienne a tam pierdoli za przeproszeniem tyle czasu... eh ... powiem Wam, ze naprawdę przykro mi.
Dzieki za wysłuchanie i ze mogłam sie wygadać
Z nimi czasem gorzej jak z dziećmi. Tylko spokój Cię uratuje, pogłaszcz brzuszek, pogadaj z maluchami i zaraz Ci przejdzieAgniechaaaa lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Nie lubię, cytować miałam!
Chciałabym napisać, że ja bym teraz zaraz po tym jak przyjdzie jego wypłata wypłaciła sobie 5 stów (zawyżamy za straty moralne)... a co tam, nawet 6, a potem bym je wydała jakoś tak, żeby mąż uważał to za wywalanue pieniędzy... Na nowy dywan, albo ooooo, zasłony, albo kosmetyki i fryzjera!
Doprowadził mnie do szału i jeszcze zdziwiony o co ja sie denerwujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 13:50
-
StaraczkaNika wrote:Nie lubię, cytować miałam!
Chciałabym napisać, że ja bym teraz zaraz po tym jak przyjdzie jego wypłata wypłaciła sobie 5 stów (zawyżamy za straty moralne)... a co tam, nawet 6, a potem bym je wydała jakoś tak, żeby mąż uważał to za wywalanue pieniędzy... Na nowy dywan, albo ooooo, zasłony, albo kosmetyki i fryzjera!
Hahaha dokładnie! Ja bym tak zrobiła Kobiety zawsze mają potrzeby
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Konto mamy wspólne :p moge se z jego wypłaty wziasc ile chce znając go nawet nie zwróci uwagi :p wiec to słaba kata na niego bedzie!
Jak nie zwróci uwagi to się po prostu pochwal ile fajnych i jakże "potrzebnych" Ci rzeczy sobie kupiłaś
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyA ja tu robię oszczędności na kolejne miesiące nie kupiłam sobie segregatora mamyginekolog bo stwierdziłam, ze dostałam świetną teczkę z mama dha z przegródkami to co bede wyrzucać pieniądze w błoto oj chyba dzis sobie sporo rzeczy zamówię przez internet ale do niego to i tak nie dotrze
lamka, Maja84, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:reset ANA sa negatywnie do 1:160 ale zrob Ana 2 dla pewnosci.. ja mialam Ana 1 i 2 dodatnie wiec robilam Ana 3 i wyszlo mi ze mam 1 parametr zawyzony.
-
Agniechaaaa wrote:A ja tu robię oszczędności na kolejne miesiące nie kupiłam sobie segregatora mamyginekolog bo stwierdziłam, ze dostałam świetną teczkę z mama dha z przegródkami to co bede wyrzucać pieniądze w błoto oj chyba dzis sobie sporo rzeczy zamówię przez internet ale do niego to i tak nie dotrze
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Wiesz ja tydzień temu ponad non stop sprawdzałam czy okresu nie dostałam... Brzuch bolał i cały czas mnie brało na małpe. Ale podobno to w wyniku hormonów tak się dzieje