Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Yos, Bociek - dziękuję za pomoc Kochane!
Boćku, miłego pobytu w moim białym Krakowie!
Yos - spakowana?
Jeśli chodzi o ANA to chyba nie masz sie czym martwić bo miano jest b.niskie... ale moim zdaniem masz je zrobione wyrywkowo dla konkretnych antygenow ale musiałabym zobaczyc wynik... ja bym zrobila ANA4 w diagnostyce. Tam bedziesz miala miano, typ świecenia i immunoblot dla 16 amtygemow...
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
agulineczka wrote:Lena powodzenia!!!
Nika, a ile razy zamierzasz sprawdzać betę? Ja pójde jeszcze raz w piątek - to będzie 13dpo i już chyba więcej nie sprawdzam. Za bardzo mnie to stresuje.
AGniuleczka a możesz przypomnieć swoje wyniki bety
mój pierwszy z wczoraj 9dpo lub 11dpo niecałe 25
jutro chcę iść zrobić kolejny i potem w niedzielę, myślę żeby na tym zakończyć jak będzie wszytsko ładnie rosło -
Reset tak ja Bociek pisze zrob ANA dla pewnosci dla 16 antygenow
Tak pakuje sie wlasnie.. odliczam juz godziny i minutki
Dzis mam jeszcze nocke w pracy, tak mi sie nie chce isc, no ale jak trzeba to trzebaFlowwer, Czrna 81, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
No dziewczyny ten wątek był MEGA Tyle serduszek i nasza Flo w dwupaku
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i wizyty
Ja też dziś idę podejrzeć jak tam wygląda u mnie po remoncie Na grudniowe testowanie nie mam raczej co liczyć, ale w styczniu ohohohooo Hope szykuj się że tam przytuptam
Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Justaaa wrote:Testowałam dzisiaj i znowu nic, nawet cienia, a jest około 18 dpo. Oszaleć można, niech już przychodzi @ albo pokaże się druga kreska
Jesteś pewna że w tym czasie była ovu ?
ANkaG wrote:Flower jest wpisana tak jak Ja na testowanie 6.12 może mi szczęście przyniesie bo wzięła dużo wirusów z listopada
A żebyś wiedziała że te dziewczyny które ze mną testują mają || kreseczki.
Bajka powodzenia !!!
Lena[b/] za
Reset zdrowa jesteś jak ryba ale jak pisze Yos ja jestem też takim przypadkiem. A M przebadany?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
_Hope_ wrote:Fajny był ten wątek mam takie przeczucie że grudzień nie będzie taki owocny. Za to styczeń hiehiehie zobaczymy co będzie czas zbierać foremki i zmieniać piaskownice.
Bazylkove mam nadzieję że z korzeniami wycięty!!
Czrna 81, malka, Barbarka1984, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Reset zdrowa jesteś jak ryba ale jak pisze Yos ja jestem też takim przypadkiem. A M przebadany?
Flo, kochana - M. idzie na badania po naszym powrocie z nart, czyli po 17.12. Dałam się przekonać, żeby te dwa tygodnie dać sobie jeszcze luzu, może akurat zaskoczymy na wyjeździe? Gdyby coś wyszło nie tak, to dla odmiany wyjazd byłby pod presją, pewnie wertowałabym net i w ogóle... U nas niby 6 cykl starań, ale jak teraz myślę, to na poważnie należałoby to liczyć jako trzeci - wcześniej miałam trak nieregularne okresy, że chyba nigdy nie wstrzeliliśmy się w owu. Dopiero od początku października chodzę na monitoring, robię badania itp., więc może M. ma rację, że te dwa tygodnie nic nie zmienią?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:AGniuleczka a możesz przypomnieć swoje wyniki bety
mój pierwszy z wczoraj 9dpo lub 11dpo niecałe 25
jutro chcę iść zrobić kolejny i potem w niedzielę, myślę żeby na tym zakończyć jak będzie wszytsko ładnie rosło
u mnie 9dpo 9,22
11 dpo 31,82
sprawdzę jeszcze jutro w 13 dpoolik321, reset, Flowwer, Barbarka1984, by7mistake, Selina lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
reset wrote:Flo, kochana - M. idzie na badania po naszym powrocie z nart, czyli po 17.12. Dałam się przekonać, żeby te dwa tygodnie dać sobie jeszcze luzu, może akurat zaskoczymy na wyjeździe? Gdyby coś wyszło nie tak, to dla odmiany wyjazd byłby pod presją, pewnie wertowałabym net i w ogóle... U nas niby 6 cykl starań, ale jak teraz myślę, to na poważnie należałoby to liczyć jako trzeci - wcześniej miałam trak nieregularne okresy, że chyba nigdy nie wstrzeliliśmy się w owu. Dopiero od początku października chodzę na monitoring, robię badania itp., więc może M. ma rację, że te dwa tygodnie nic nie zmienią?
Reset myślę, że te 2 tygodnie Was nie zbawią, a chyba faktycznie lepiej mieć udany wyjazd i relaks, obojętnie co wyjdzie w tym cyklu chwila odpoczynku Wam się należy, aczkolwiek trzymam mocno kciuki -
Flowwer wrote:A żebyś wiedziała że te dziewczyny które ze mną testują mają || kreseczki.
Bajka powodzenia !!!
Lena[b/] za
Reset zdrowa jesteś jak ryba ale jak pisze Yos ja jestem też takim przypadkiem. A M przebadany?
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
olik321 wrote:Reset myślę, że te 2 tygodnie Was nie zbawią, a chyba faktycznie lepiej mieć udany wyjazd i relaks, obojętnie co wyjdzie w tym cyklu chwila odpoczynku Wam się należy, aczkolwiek trzymam mocno kciuki
Olik - wygląda na to, że wyjazd może być nawet okołoowulacyjnie, więc tym bardziej warto podziałać ze spokojną głową. Jeśli M. ma problem, to i tak chwile nam zajmie jego leczenie... Mimo wszystko liczę, że będzie ok - w końcu jedno dziecko już ma
A tak czy siak nieco go suplementuję od ponad miesiąca:)olik321 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Meśka wrote:Hmm tak naprawde to niczym, tak jakos wyszlo. No chyba ze grzaniec galicyjski sie liczy bo gdy nadchodzi jesien i zima to jestem od niego uzalezniona
I to dobre pocieszenie gdy @ przychodzi... chociaż Grzańca się mogę napićreset lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja Cię za sutki powiesze !! Grudzień ma być magiczny i kilka weteranek ( w tym ja) bedę siać wiruski na styczniówkach
Bazylkove mam nadzieję że z korzeniami wycięty!!Flowwer, Maja84, Jedna_z_Wielu, Amy333 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
agulineczka wrote:Lena powodzenia!!!
Nika, a ile razy zamierzasz sprawdzać betę? Ja pójde jeszcze raz w piątek - to będzie 13dpo i już chyba więcej nie sprawdzam. Za bardzo mnie to stresuje. -
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie powtarzające bety i za wizyty
Ja mam dzisiaj dzień lenia. Siedzę sobie, czytam forum, pije herbatkę pod kocykiem i zaglądam najpiękniejsze widok za oknem mega się cieszę, że spadł śnieg koty śpią i jest taka zimowo, świąteczna atmosfera
Tylko uczyć bym się musiała a mobilizacji brak... tak miło się nic nie robiAmy333 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Ja dopiero w środę mam lekarza - chyba sobie jeszcze w poniedziałek skoczę na betę. A jak dziś będzie słabo z przyrostem albo progiem, to też w sobotę. Mnie też stresują te wyniki, przez tych kilka godzin czekania, ale potem jestem na około dobę spokojniejsza, więc ogólnie badania są na plus. Wiem, że schizuję i nic mi nie da takie badanie się co chwilę, ale z drugiej strony przez PCOS i zamieszanie w hormonach, wysoką krzepliwość, skaczący cukier wszystko się może zdarzyć, a jak widzę, że ta beta rośnie, to mi łatwiej
Nika a masz jakieś bóle?
bo mnie tak jak wczoraj od koło południa zaczyna boleć brzuch jak na okres plus oczywiście dużo śluzu
W sumie chyba lepiej ze boli, przynajmniej wiem ze nadal się tam wszytsko rozwija
-
olik321 wrote:Nika a masz jakieś bóle?
bo mnie tak jak wczoraj od koło południa zaczyna boleć brzuch jak na okres plus oczywiście dużo śluzu
W sumie chyba lepiej ze boli, przynajmniej wiem ze nadal się tam wszytsko rozwijaolik321 lubi tę wiadomość