Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jak przestać sie denerwowac mój M mnie tak wkurwil Żr aż mnie trzęsie wiem ze sie nie moge denerwowac ale aż nir moge przestać wiem ze szkodzę maluchom i przez to denerwuje sie jeszcze bardziej
- Pierdzę ogólnie w twoim kierunku. Twoja matka była chomikiem, a ojciec śmierdział skisłymi jagodamiklaudiaaa93, Agniechaaaa, Anna Stesia, Rucola, Bocianiątko, Bunia86, Lejka, pilik, staraczka1111, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Floweer to jak uklad jest agresywny to znaczy ze jest za mocny? czy za slaby? trzymam kciuki za pozytywne wyniki badan
Agniechaaa postaraj sie uspokoic, wiem ze moze byc ciezko , ale dla maluchow musisz to zrobic
KateHawke najwazniejsze ze to nic powaznego i ze to nie wyrostek.. mam nadzieje ze szybko pozbedziesz sie tego paskudztwa i bedziesz mogla dalej starac sie o fasolkeKateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Jak chcesz to go tu zwyzywamy, to może Ci się humor poprawi? To ja daję pierwszego bluzga (za montyn pythonem)
- Pierdzę ogólnie w twoim kierunku. Twoja matka była chomikiem, a ojciec śmierdział skisłymi jagodami -
Flowwer, Bocianiątko, jutro trzymam kciuki!
Nika - propsy za Pythonów Ja w takich sytuacjach mówię do męża Big Lebowskim albo Czarownicami z Eastwick
Agniechaaa, nie martw się o maluszki, czasem człowiek się musi zdenerwować, a w ciąży jesteśmy bardzo podatne na wahnięcia nastrojów. Więc myślę, że jednorazowe, nawet silne wzburzenie, nie powinno im zaszkodzić. W ciąży jesteśmy zaprogramowane na ekstrema.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dzieki, uśmiechnęłam sie a to juz połowa sukcesu. Teraz mam wyrzuty sumienia do maluszków
Rucola, Agniechaaaa, Karolina90, Meśka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja bym Ci dała na 1 cykl antyki z antybiotykiem i w koleknych 3 cyklach będzie fasolka
Bądź moją ginekolożką!
Trzymam kciuki za jutro moja Ty kochana!Bocianiątko, pilik lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Następnym razem, jak coś wymyśli, to mu powiedz, że jest inteligentny jak komentarze z onetu i nie kontynuujesz tej dyskusji
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka - Alunia jest po prostu boska Cudowny Aniołeczek
Nika - jesteś niesamowita Uwielbiam Twoje wpisy!
Agniecha - weź głęboki wdech, włącz fajny filmik i olej chłopa, szkoda życia na nerwy
Kaczorka lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Tylko najgorsze ze to ja na niego wystartowałam :p a on mnie uspokajał a to wkurzało mnie jescZe bardziej. A to dlatego ze cos mi obiecał i znowu nie dotrzymał słowa!
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Fajczył po kryjomu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 22:29
-
Agniechaaaa wrote:To to juz olewam bo bym nerwy zdarła, pojechał na groby (bo mi niepozwolenie bo daleka droga) po czym zadzwonił kolega ze mu sie auto zepsuło (jak by bliższych w rodzinie nie miał albo lawety nie można było wezwać) i zamiast Ok godz 14 być w domu z nami to ja dalej siedzę sama
Mąż ma ewidentnie za dobre serce i nie za bardzo umie odmawiać. -
Ptysia wrote:Dobra dziewczyny, niech będzie:) skoro listopad to moje urodziny, to zapiszcie mnie na testowanie, odważę się wpisać pierwszy raz;p moim zdaniem mam za krótką fazę lutealną, ale to dopiero ogarnę po hsg, więc pewnie nie potrzebnie się wpisuję, ale ok niech będzie wtorek 07.11. o ile wcześniej jaśnie pani mnie nie nawiedzi... Summer, wpiszesz?
o Kochana, to testujemy razem:-)) -
Kaczorka mała jest cudowna
Flowwer bardzo mocno trzymam kciuki za badania
Wybaczcie, że większość pominęłam, ale ja i bez ciąży mam kłopot z zapamiętywaniem ( zostało po ciąży )
I pytanie do Was, a w zasadzie dwa:
1) Jakie leki są bezpieczne po owu (wiem brzmi depresyjnie, ale czasem zażywam nurofen, a wiem że nie jest dobry )
Mam częste bóle głowy i czasem bez tabl nie daje rady.
2) Czy ból jajników (podobny do owulacyjnego, koło owulacyjnego ) w 16 DC po owulacji ( 2/3 dpo ) jest normalny ?
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam pominięte
Jak jestem w miarę w temacie to się staram udzielać :*Kaczorka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny