Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Ja jutro idę do labu na wstępne badania do IVF
-
StaraczkaNika wrote:To trzymam kciuki za dobre wyniki! Kiedy będziesz coś wiedzieć? Pewnie już niedługo zapadnie decyzja?
innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Ja też jutro idę do labu. Mam zrobić morfologię, mocz, toxo IgM, WR i glukozę.
Ale chyba dodatkowo jeszcze zrobię progesteron i TSH.malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
My to w ogóle powinnyśmy mieć medale jakieś honorowego dawcy krwi na cele badań medycznych. Dzięki nam setki laborantów dochodzą do mistrzostwa w swoim zawodzie, a labomatoria analityczne stać na zakup sprzętu i doskonalenie. Kurde, no chociaż jakiś ładny dyplom...
Bocianiątko, malka, innamorata88, pilik, Lunaris, Jedna_z_Wielu, kahanka, Meśka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Trzymam kciuki a kiedy wyniki biopsji? ja mam jutro monitoring
Wiecie co u Bertha i Sylwia???
Sylwia ???
Ja czekam ...jutro zadzwonię czy sa wyniki
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:My to w ogóle powinnyśmy mieć medale jakieś honorowego dawcy krwi na cele badań medycznych. Dzięki nam setki laborantów dochodzą do mistrzostwa w swoim zawodzie, a labomatoria analityczne stać na zakup sprzętu i doskonalenie. Kurde, no chociaż jakiś ładny dyplom...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Moje żyły wołają o pomstę po tych kroplówkach i badaniach ale przeżyje
Kwiatuszku kciuki za badania i za szybki wynik biopsji -
Flowwer wrote:Moje żyły wołają o pomstę po tych kroplówkach i badaniach ale przeżyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 21:39
-
KateHawke wrote:Mi dzisiaj jedną żyłę przebili na wylot chcąc założyć welfron (czy jak to się tam zwie ) a do drugiej nie mogli się dostać bo im jakiś zator uniemożliwił włożenie. Tylko krew zdołały pobrać. Moje żyły już się buntują
Kwiatuszku kciuki za badania i za szybki wynik biopsji
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Ja na popękaną skórę na palcach (to dlatego obraziłam się na glukometr) dostałam colostrum, bardzo fajnie przyspiesza leczenie, zabezpiecza ranki przed zewnętrznym syfem, i mam teraz bardzo miłe ręce, nic tylko głaskać. Może Tobie też by przyspieszyło gojenie?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jak przestać sie denerwowac mój M mnie tak wkurwil Żr aż mnie trzęsie wiem ze sie nie moge denerwowac ale aż nir moge przestać wiem ze szkodzę maluchom i przez to denerwuje sie jeszcze bardziej
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Tak nie jest niestety przetrwała. To torbiel endometrialna (czekoladowa). Ale pocieszam się że jakby się wylała do otrzewnej to już bym raczej z wami nie pisała. Ale kurcze... Przepraszam za bezpośredniość ale poszlam teraz zrobić "dwójeczkę" i zaraz przestało tak mocno kłuć. W nocy miałam to samo zasnęłam dopiero o czwartej jak poszłam do wc. Kłuje nadal ale nie tak jak 10 minut temu. Nic już nie wiem...
Ja też mam tą torbiel i nie ma dnia żeby mnie nie bolał jajnik w którym ona jest, czasem mocno kłuje, czasem bardzo mocno boli, ale tak na co dzień to po prostu ćmi i czuję że go mam.KateHawke lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ja też mam tą torbiel i nie ma dnia żeby mnie nie bolał jajnik w którym ona jest, czasem mocno kłuje, czasem bardzo mocno boli, ale tak na co dzień to po prostu ćmi i czuję że go mam.
Czrna 81, Bocianiątko, madwitka, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja go brałam tylko 6 kroplowek na miesiąc to swoje daje plus badania z 3x w cyklu zrobiły swoje ale ja mam mocne żyły
-
StaraczkaNika wrote:U mnie i krem i tabsy z colostrum fajnie działają. A wiesz, że colostrum to siara? Fuuuuj, co nie? I tak lubię te produkty!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄