Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa musisz mieć podwójne mdłości hihi to znaczy że dzieciaczki mają się świetnie
-
Aga fajnie że masz mdłości w mysli życzy a będzie Ci zyczone hahaha
Wiem ze to nic przyjemnego ale dzieci mają się dobrzesummer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Malinka7 wrote:A mnie zaczyna brzuch pobolewac i juz czuje, ze nic z tego cyklu nie wyjdzieStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyAle jajnik lewy daje mi się we znaki, mam nadzieję że to owulka tuż tuż i idealnie wieczorem się wpasujemy
Tym bardziej że ovu ostatnio bywała 16-17 dc, a dziś właśnie u mnie 17 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 16:47
Flowwer, Karolina90, KateKum, Bocianiątko, summer86 lubią tę wiadomość
-
Malwas wrote:KateHawke a u Ciebie jak ma przebiegać protokół ivf? Jak reagujemy na go apeptyl?
-
KateHawke wrote:Będę wszystko wiedzieć wieczorem po wizycie to napiszę tu na forum na razie wiem tyle co nic. Miałam brać gonapeptyl na wyciszenie endometriozy i dzisiaj zgłosić się po dalsze instrukcje.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kochane,
Wizyta przeszła moje najśmielsze oczekiwania
Prawy pęcherzyk pękł... Endometrium 8 mm... I co ciekawe, w lewym jajniku też widać ciałko żółte! Wygląda na to, że też dojrzewał i pękł jestem przeszczesliwa.
Dostałam do puli leków luteinę podjęzykową i Estrofem dopochwowo.
13 listopada testuję!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 17:47
Yoselyn82, blue00, Flowwer, lamka, Bocianiątko, Amy333, KateHawke, Czrna 81, Lunaris, summer86, Jedna_z_Wielu, Lena21 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Izape_91 wrote:Nienawidzę 10-13 dpo, to są najgorsze dni w całym cyklu, myślę tylko, żeby coś obsikać... ale jeszcze za wcześnie. Obym wytrwała. Chciałam do niedzieli ale sobota wydaje się być równie atrakcyjna... Aaaaaaaaaa. Helpp.
Mam to samo! Moje testowanie wypada dzień po Tobie, dziś już mi przeszedł test przez myśl..! Ale jednak strach przed rozczarowaniem wygrał!
-
A tam dziewczyny, nie ma się czego bać
ja odebrałam moje wyniki:
morfologia ok
mocz ok
glukoza na czczo 93
TSH 1,708
PRG 30,26 (był ładniejszy, ale ten też jest ok)
Toxo IgM ujemne
czekam jeszcze na p/c kardiolipinowe IgM i p/c przeciw B-2-glikoproteinie IgM
Wiecie jaki jest czas oczekiwania w diagnostyce? bo nie dopytałam...Flowwer, lamka, summer86 lubią tę wiadomość
-
Myss, AMH super i estradol też. Przy LH nie wiem ile powinno być w okolicach owu.
Dziewczyny, siedzę już pod gabinetem. Trzymajcie kciuki!Mam stresa jak nie wiem..
Przyszedl mi dziś wynik kwasu foliowego i mam 32 przy normie 18 nie wiem jak to zbić.. od 2 miesięcy biore metylowany już. Jakis czas temu naczytałam się że wysoki poziom może byc szkodliwy dla ciążym -
Summer, trzymam! Będzie dobrze! Daj znać jak wyjdziesz!
I wpisz mnie na 13.11summer86 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
summer86 wrote:Myss, AMH super i estradol też. Przy LH nie wiem ile powinno być w okolicach owu.
Dziewczyny, siedzę już pod gabinetem. Trzymajcie kciuki!Mam stresa jak nie wiem..
Przyszedl mi dziś wynik kwasu foliowego i mam 32 przy normie 18 nie wiem jak to zbić.. od 2 miesięcy biore metylowany już. Jakis czas temu naczytałam się że wysoki poziom może byc szkodliwy dla ciążym
Mam napisane wartosci referencyjne
faza folikularna: 2.4 - 12.6
środek cyklu: 14.0 - 95.6
faza lutealna: 1.0 - 11.4
czyli chyba ok?
AMH świadczy o tym, że mam jeszcze trochę czasu na zachodzenie w ciążę? -
To ja dołączam swoją prośbę o interpretację wyników. Mój mąż zrobił ten pakiet badań dla mężczyzn z Diagnostyki, wyszły mu za wysokie monocyty i fibrynogen, kwas moczowy na granicy normy. Mam się o niego martwić? Wolałabym, żebg to on się martwił o mnie
-
Zielona super wieści niech malenstwo rośnie
Emi suuuper, jaki sliczny maluszek
malka i myss gratuluje dobrych wynikow
reset po cichu gratuluje
summer86 trzymam mocno kciuki za serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 18:04
malka, emi2016, summer86 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Zielona super wieści niech malenstwo rośnie
Emi suuuper, jaki sliczny maluszek
malka i myss gratuluje dobrych wynikow
reset po cichu gratuluje
summer86 trzymam mocno kciuki za serduszko
Jessuu ale sie ciesze ze te wyniki sa okej....!!