Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myssss wrote:Ale chyba gdziee czytalam ze wysokie AMH moze swiadczyc o pcos?
Bocianiątko, summer86 lubią tę wiadomość
-
myssss wrote:Ale chyba gdziee czytalam ze wysokie AMH moze swiadczyc o pcos?
summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kochane moje! Gratulacje dla wszystkich weteranek! Za reszte nadal 3mam kciuki :*
Bocianiątko, Flowwer, Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dzieki, dzieki!! Jestescie niezastapione.
Wiem, ze malo pisze i czesto wtedy kiedy chce o cos zapytac, ale przy synku kiepsko z czasem.
Kiedys jakis ginekolog mi powiedzial ze dla niego na usg wygladaja jajniki jak na pcos, ale moj gin mnie uspokoil ze to jeszcze inn badania trzeba zrobic zeby to ocenic.
Zapytam tej nowej ginki do ktorej zaczelam chodzic. A jezeli juz jest to pcos to co daje mi sama diagnoza? Tego chyba jakos specjalnie sie nie leczy poza dieta i stymulacja? -
Jest maluch 12 mm i
Flowwer, staraczka1111, PodwojnaMamaWdwupaku, Bajkaaa, lamka, Amy333, Anna Stesia, Bocianiątko, StaraczkaNika, _Hope_, malka, Aksamitna, Yoselyn82, Malwas, Bunia86, -Monika-, Karolina90, Lejka, Sarna84, Zielona1911, klaudiaaa93, Meśka, KateHawke, staraniowa, Kaczorka, emi2016, Malinka7, Czrna 81, Mini89, Lunaris, Kargo31, Femine_, Izape_91, bazylkove, blue00, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Rucola, MamaFabianka, Madżka89, agulineczka, FraniowaMamula, KateKum, Paulina.G, E_w_c_i_a, pilik, KarolinaDe, Lena21, Karma88 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Kochane moje! Gratulacje dla wszystkich weteranek! Za reszte nadal 3mam kciuki :*
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Jest maluch 12 mm i
Bocianiątko, Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyssss wrote:Dzieki, dzieki!! Jestescie niezastapione.
Wiem, ze malo pisze i czesto wtedy kiedy chce o cos zapytac, ale przy synku kiepsko z czasem.
Kiedys jakis ginekolog mi powiedzial ze dla niego na usg wygladaja jajniki jak na pcos, ale moj gin mnie uspokoil ze to jeszcze inn badania trzeba zrobic zeby to ocenic.
Zapytam tej nowej ginki do ktorej zaczelam chodzic. A jezeli juz jest to pcos to co daje mi sama diagnoza? Tego chyba jakos specjalnie sie nie leczy poza dieta i stymulacja?
Emi słodki maluch
Dziewczyny, super że wyniki dzisiejsze ładne.
Nika dobrze ze masz już z głowy udraznianie
Gratuluję dzisiejszego pierwszego listopadowego serduszka
Właśnie wracam z gabinetu i klientka sfrustrowana, bo nie ma zmian masy ciała od ostatniej wizyty. Zawsze się tym przejmuję, mimo że zwykle to nie wina źle rozpisanych zaleceń, a samego pacjenta. Smutek.
Summer - super gratulacje! Bardzo bardzo się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 18:42
-
summer86 wrote:Jest maluch 12 mm i
No i czekamy na fotkę i potężną ilość wirusków!!Bocianiątko, summer86 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Może pomóc 4g inozytol i dobrane suplementy. Także tak jak kwiatek pisze, stosunek Lh do FSH w 3 dc prawdę Ci powie.
Emi słodki maluch
Dziewczyny, super że wyniki dzisiejsze ładne.
Nika dobrze ze masz już z głowy udraznianie
Gratuluję dzisiejszego pierwszego listopadowego serduszka
Właśnie wracam z gabinetu i klientka sfrustrowana, bo nie ma zmian masy ciała od ostatniej wizyty. Zawsze się tym przejmuję, mimo że zwykle to nie wina źle rozpisanych zaleceń, a samego pacjenta. Smutek.
Summer - super gratulacje! Bardzo bardzo się cieszę
Okej no to przynajmniej wiem, jaki plan na kolejny cykl Inozytol biore w Symfolicu -
Ale cudnie! Chociaż przy takiej wzorcowej becie to ja się o Was Summer nic a nic nie martwilam