Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Wieczorem odpiszę ci pw jak mnie przyjmiesz do przyjaciółek
Dzis jestem w mega doskoku i dzis dzwonili ze szpitala i mój M ma w poniedziałek operacje ehhh muszę wszystko ogarnąć wlacznie z pracą, przywozem i moją wizyta.
To ty będziesz miała poniedziałek naprawdę pełen wrażeń -
Malwas wrote:Jeszcze mąż mi mówi, że w poniedziałek nie wie, jak się urwać z pracy, a we wtorek zapomniał, że przecież ma lecieć do Warszawy na kurs.. No to ja nie wiem, jak my ta inseminacje zrobimy.
-
Karma88 wrote:Flo co to za operacja?
Naprawią i będzie funkiel nówka ... ktoś musi biegać za dzieckiemKarma88, Anna Stesia, Bunia86, Bocianiątko, staraczka1111, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Kolana, rok temu miał endoprozę biodra ale kolano padło przy obciążeniu.
Naprawią i będzie funkiel nówka ... ktoś musi biegać za dzieckiem
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Agniechaaaa wrote:Mam dzis mdłości gigant dopiero biorę sie za śniadanko
Kochana, mi na mdłości pomagało szybkie zjedzenie śniadania. Zwyczajnie dopóki nei zjadałam było mi niedobrze, a tak szybko wciskałam w siebie coś do jedzenia i po chwili ulga Spróbuj !malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Reset może zaczną Ci w pracy płacić za porady prawne na forum możecie to dopisać do działalności kancelarii
Malka - popieram Czekam na wiadomość od administratora forum, chętnie podeślę mu numer konta (będzie w sam raz na wykonywanie kolejnych badań)-Monika-, emi2016, Karolina90, malka, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
KateHawke wrote:Malwas trzymam kciuki żeby wszystko zgrało ci się w odpowiednim czasie Planowanie w przód zawsze jest frustrujące bo nigdy nie wiadomo co nam wypadnie.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Nienawidzę 10-13 dpo, to są najgorsze dni w całym cyklu, myślę tylko, żeby coś obsikać... ale jeszcze za wcześnie. Obym wytrwała. Chciałam do niedzieli ale sobota wydaje się być równie atrakcyjna... Aaaaaaaaaa. Helpp.
na co ja zreztą liczę....
Ostatnio zaczęłam rozważac, czy nie odpuśić starań, przynajmniej na rok, ale chyba by mnie skręciło.... Niech ktoś mnie przeprogramuje, żebym nie liczyła na cuda. błagaaaam. Albo sama się wykończę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 15:04
pasiasta lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Siedze u fryzjera z farba na glowie nie pamiętam kiedy tu bylam ostatni raz. Zaniedbalam sie, czas to zmienic !
Izape_91, emi2016, Flowwer, staraczka1111, lamka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Siedze u fryzjera z farba na glowie nie pamiętam kiedy tu bylam ostatni raz. Zaniedbalam sie, czas to zmienic !
Też bym się poszła tak odmóżdżyć, żeby ktoś o mnie zadbał. Może się szarpnę na paznokcie !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Też bym się poszła tak odmóżdżyć, żeby ktoś o mnie zadbał. Może się szarpnę na paznokcie !
Idz i odmozdz sie. Ja tez nienawidze tego czasu przed testem , istne tortury umyslowe !Izape_91, lamka, Amy333 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Izape koniecznie zrób coś dla siebie! ja jutro np. lece na jakiś shopping z mężem zima idzie, trzeba się przygotować, żeby w szafie się zrobiło cieplej👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Izape koniecznie zrób coś dla siebie! ja jutro np. lece na jakiś shopping z mężem zima idzie, trzeba się przygotować, żeby w szafie się zrobiło cieplej
Też bym sobie coś kupiła. Ale na razie chyba się wstrzymam bo pewnie za niedługo wszystko będzie za małe. Szkoda kasy. Będę musiał wygrzebać ciuchy z szafy które schowałam głęboko jak schudłam. Więc zamiast nowości będą starocie... Dobrze, że ich nie wyrzuciłam
-
Kochane gratuluję pozytywnych bet
Ja dziś chyba oszalałam likwidowali u nas dziodoszopek kupiłam synowi reklamowkę ubrań za 25 zł ludzi pełno przepychają się popychają masakra. Brałam co mi w rękę wpadło zaraz biorę się za przebieranie tam na to nie było czasu bo jedne spodenki zostały mi z ręki wyrwane heh jak dorośnie to mu opowiem jak matka musiała życie ryzykować dla jego gaci hihiFlowwer, Agniechaaaa, Rucola, malka, Lunaris, innamorata88, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Lena21, Malinka7, Izape_91, Anna Stesia, lamka, Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny