X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety!
    Nadrobiłam cały dzień. I też czekam na "Wiek Adaline".

Bunia :D :D :D ja wiedziałam, że tak będzie! Never ever give up! <3

Witajcie wszystkie nowe koleżanki :) niech Wam szybko fasolki kiełkują!

Meśka (***) to jest torcik dla Ciebie a jak trzymasz linię to ja chętnie wciągnę za Ciebie mimo że zbliża się 22! Chodzi za mną wino i sernik na zimno AAA! Życzę Ci megastycznej kiełkującej owulacji :D

Anna Stesia zawalisty ten Twój eMek :D tylko sza bo Ciastek usłyszy i będzie zazdrosny (i tak mnie podejrzewa że z jakimiś facetami na czacie siedzę bo widzi że ciągle przy kompie albo w telefonie :P a to przecież OF :P)

Bunia86, Anna Stesia, Meśka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Aaaaa! To wszystko jasne! :D to ciekawe ze w poprzednim cyklu testy z domowego laboratorium tego nie pokazały :P myślałam że podnoszą tylko hcg ;) moim zdaniem jest juz po owu, patrząc na szyjkę i śluz... ale biję się z myślami czy wykorzystywać dzisiaj M, bo strasznie zmęczony biedak wrócił... a biorąc pod uwagę mój wrogi śluz to w dzień owu byłoby najlepiej... ech!

Powiedz M, ze musi stanąć na wysokości zadania i dać sie jeszcze raz wykorzystać :D

A co do szyjki o ja swojej ni wierze, bo rano miałam pięknie mięciutka i otwarta a za 2 godziny już zamknięta :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 21:50

Bocianiątko lubi tę wiadomość

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia, kibicuję Tobie i kropkowi <3 Odpoczywaj Kochana, a my tu wszystkie będziemy trzymać za Was kciuki :)

Summer, jeszcze nie pogratulowałam Ci serduszka i pięknego suwaczka <3

Izunia, ja też egzamin w marcu ;) Tak podejrzewałam, że my tą samą wyboistą drogą zmierzamy :D

summer86, Bunia86 lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Witaj, jesteś już na liście. Życzę Ci powodzenia!
    Nie dziękuję, ale dzięki za wpisanie :D

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    A ja znowu potrzebuje porady... poniżej macie zdjęcie testów owu z wczoraj (na górze) i z dzisiaj (na dole)... pęcherzyków w czwartek 25 mm, plus cztery mniejsze ;) ovitrelle w czwartek wieczorem, w czwartek po zastrzyku i wczoraj intensywny ból najpierw jajników później całego podbrzusza, dzisiaj cisza... czasem lekkie ukłucia... dzisiaj szyjka trochę twardsza i juz tylko lekko otwarta a śluz lekko wodnisty przechodzący w kremowy... po moich odczuciach powiedziałabym że owu była wczoraj, ale teraz już zglupiałam... poratujecie? :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5775b2a728dd.jpg
    Boćku ja się zgadzam z Flo. Co prawda zastrzyków nie biorę ale zarówno USG jak i OF zaznacza mi owu w 48h po pozytywnym teście. Mam plus, na drugi dzień dolegliwości i mam wrażenie że owu jest w nocy lub w kolejny dzień. Także ten tego z samego rańca jak nie dziś <3 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 21:51

Bocianiątko lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Aaaaa! To wszystko jasne! :D to ciekawe ze w poprzednim cyklu testy z domowego laboratorium tego nie pokazały :P myślałam że podnoszą tylko hcg ;) moim zdaniem jest juz po owu, patrząc na szyjkę i śluz... ale biję się z myślami czy wykorzystywać dzisiaj M, bo strasznie zmęczony biedak wrócił... a biorąc pod uwagę mój wrogi śluz to w dzień owu byłoby najlepiej... ech!
    Niech spuchną kulki!! Trochę sie wypoci !! Ale później daj sie napić bo odwodni się :P
    Pamiętaj w dzień ovu wszystkie powierzchnie płaskie są użytkowe!!

Lunaris, Bocianiątko, Bunia86 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Niech spuchną kulki!! Trochę sie wypoci !! Ale później daj sie napić bo odwodni się :P
    Pamiętaj w dzień ovu wszystkie powierzchnie płaskie są użytkowe!!

Amen! :D

Flowwer, Karolina90, Bocianiątko lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mi narobicie ochoty na sexy :P dobrze że weekend jest to przynajmniej nie będę cierpieć w samotności :D

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Znowu mi narobicie ochoty na sexy :P dobrze że weekend jest to przynajmniej nie będę cierpieć w samotności :D
    Uwielbiam twój wpis !!
    2.11 <3 więc dbaj o odpowiednią jakość nasionek :P swieżaki do ataku !

Lunaris lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek bierz Emka w obroty, zaraz mu przejdzie zmęczenie :)

Ja właśnie nagrywam wiek Adeline, wiedziałam że nie dotrwam, obejrzę w tygodniu jak wszyscy będą ciężko pracować A ja będę leżeć w łóżku ;)

Lunaris, Karma88, pilik lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból sutków wrócił (labo tyle je macalam ze zaczęły bolec Hahaha) lecę spac bo jutro wyrwę sie z domu gdyż mam wykłady moze nie zwymiotuje na prof :p

Flowwer, malka, Lunaris lubią tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Izape - na pocieszenie powiem Ci, że ja po raz pierwszy w życiu walczę z molami spożywczymi. Trwa to od roku i co jakiś czas jest spokój, potem zaczynają latać, więc je wyłapujemy na płytki owadobójcze, potem jest etap, że na suficie znajduje co dzień 2-3 larwy (brrr, wciągam do odkurzacza) i potem spokój. Nie trzymam żadnego jedzenia luzem, aktualnie wszystko w szkle albo w lodówce, paranoja. Odpukać, od kilku dni jest spokój... Oby na dłużej.

Pociesze Cie, ze na zime znikna, idą spac. Za to na wiosne motyle wyfruwaja z kazdej szafki;-)
    Tez to przerabialam w tamtym roku. JEdzenie pochowane, wiekszosc otwartych rzeczy wyrzucona, a te male swinie i tak lataly. U nas troche pomogl plyn Ascyp, ale sprawe zalatwila dopiero wymiana kuchni na nową ;-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Uwielbiam twój wpis !!
    2.11 <3 więc dbaj o odpowiednią jakość nasionek :P swieżaki do ataku !
    A co! człowiek się czepia już każdej deski ratunku. Moze jak sobie "narysuję" to w końcu się uda ;)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oc tak jak mówicie zgłoszę do spółdzielni, cholera było ogłoszenie koło września ze można zgłaszać dezynsekcje mieszkań, widocznie jakieś robactwo było i ktoś zgłosił, a my myśleliśmy ze nie mamy tego problemu : ( dopiero po dwóch tygodniach zorientowaliśmy sie ze mamy pluskwy... będę dzwoniła na tygodniu.
    Właśnie skończyłam pic radlera, a co sie będę skoro fasoli nie ma a mamy weekend. Ide spać i mowię wszystkim dobranoc bo mój m już dawno chrapie: )

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Bunia, kibicuję Tobie i kropkowi <3 Odpoczywaj Kochana, a my tu wszystkie będziemy trzymać za Was kciuki :)

Summer, jeszcze nie pogratulowałam Ci serduszka i pięknego suwaczka <3

Izunia, ja też egzamin w marcu ;) Tak podejrzewałam, że my tą samą wyboistą drogą zmierzamy :D

No faktycznie wyboista i to bardzo ! Ja nadal sie zastanawiam czy podchodzić do egzaminu czy nie... muszę sie za siebie wziąć powaznie, bo moja aplikacja poupada i nie wiem czy jest sens... ten sam egzamin co ja ? 8-9 marca??

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    A ja znowu potrzebuje porady... poniżej macie zdjęcie testów owu z wczoraj (na górze) i z dzisiaj (na dole)... pęcherzyków w czwartek 25 mm, plus cztery mniejsze ;) ovitrelle w czwartek wieczorem, w czwartek po zastrzyku i wczoraj intensywny ból najpierw jajników później całego podbrzusza, dzisiaj cisza... czasem lekkie ukłucia... dzisiaj szyjka trochę twardsza i juz tylko lekko otwarta a śluz lekko wodnisty przechodzący w kremowy... po moich odczuciach powiedziałabym że owu była wczoraj, ale teraz już zglupiałam... poratujecie? :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5775b2a728dd.jpg
    Boćku u mnie pozytywny test wychodzi w dniu owulacji, najpóźniej dzień przed owulacją :P potwierdzone monitoringami, więc pewne :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocius i jak tam,zmolestowalas Emka?;)

Bunia bardzo mocno trzymam za Was kciuki!:)

3i49hdgeac44oma5.png
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizaaas dziewczyny co ze mnie za matoł!
    Co mam zrobic ? Mam brac dupka 2x1 a wczoraj kompletnie zapomnialam i nie wzięłam ani jednej . Co mam zrobic dzis?

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Dzizaaas dziewczyny co ze mnie za matoł!
    Co mam zrobic ? Mam brac dupka 2x1 a wczoraj kompletnie zapomnialam i nie wzięłam ani jednej . Co mam zrobic dzis?
    Ja bym dzisiaj normalnie wzieka tak jak trzeba. chyba ze to ostatni dzien,wtedy juy bym odpuscila:)

3i49hdgeac44oma5.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka, ja bym brała dalej do tego dnia, do którego lekarz zalecił.

-Monika- gdzie się podziewasz?

Dziewczyny wiecie co u gg?

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ