Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, udanej niedzieli życzę!
Mąż nie przyszedł do mnie na noc, będzie go wszystko bolało od sofy w salonie
A ja miałam całe wyro dla siebie, cudownie. Mogę to przeciągnąć jeszcze kilka dni - owulacji raczej i tak nie będzie, więc nawet nie będzie mnie korciło
Ile dni po HSG miałyście jeszcze takie powidła śliwkowe? To w ogóle normalne jest? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dopiero się nudzę a tu tyle wiadomości
Meśka ja bym brała dalej, na pewno nie dpkadaj sobie 2 x tyle za wczorajszy dzień
Femina przykro mi bardzo
Hopless też 1 raz takie testy widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 08:52
Meśka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Justya85 wrote:Dziewczyny mi w 9dpo wyszedł bladzioch, poprostu mi się wierzyć nie chce. Wiem że jeszcze baaaardzo wcześnie ale mam nadzieje że to kropuś i zostanie z nami:(ehhh i jak tu zrobić żeby się nie stresować?
Gratulacje! Wybierasz się na bete?
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Witam się i ja leżę właśnie z nogami na ścianie i czekam aż M zrobi kawkę
Justya nieśmiało gratuluję! :***
Nika, ja miałam tuż po hsg takiego gluta kontrastowego wymieszanego z żywoczerwoną krwią... a później tylko przy szyjce trochę takich powidłowych grudek... ale niektóre dziewczyny plamią dłużej i to też jest normalne
Bunia, jak się czujesz? Fasolka jest jeszcze większa fajterką niż mamusia wie musi być dobrze! :***
Milej niedzieli! :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 09:05
summer86, Flowwer, pilik, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
pasiasta wrote:Cudnie! Trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny, która ma więcej odwagi niż ja i zrobi za mnie sikańca. Niepewność jest lelsza niz rozczarowanie. Jestem już 4 dni po planowej @...ma_rtha -
nick nieaktualny
-
Justya85, cudowne wieście Trzymam kciuki za kolejny test! Czy mogę już dopisać ?
ma_rtha, pasiasta sikać na testy i to już!Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Ja sie porywam z motyka na słońce w 11 dpo przed terminem @ a te po terminie sie boja nosz kurka jak macie na co to sikajcie!!! : DStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika wrote:Dzień dobry, udanej niedzieli życzę!
Mąż nie przyszedł do mnie na noc, będzie go wszystko bolało od sofy w salonie
A ja miałam całe wyro dla siebie, cudownie. Mogę to przeciągnąć jeszcze kilka dni - owulacji raczej i tak nie będzie, więc nawet nie będzie mnie korciło
Ile dni po HSG miałyście jeszcze takie powidła śliwkowe? To w ogóle normalne jest?
Ja zaraz po badaniu Mialam trochę krwi, a potem to takie plamienie dosłowni minimalne przez Ok 2 dni ale to takie miiiinimalne ze tylko wkładki używałam i było Ok.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Hej dziewczyny! Zastanawiam sie nad kwas foliowym, czy mogę brać podwójną dawkę ze względu na wiek 35 oraz przypadki w rodzinie np. Zespol Aspergera i padaczka (córka) oraz inne padaczki Adhd czy nawet schizofrenia wrod dzieci siostr? Czy ten kwas akurat z tym nie ma nic wspólnego?Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Izape_91 wrote:Ja zaraz po badaniu Mialam trochę krwi, a potem to takie plamienie dosłowni minimalne przez Ok 2 dni ale to takie miiiinimalne ze tylko wkładki używałam i było Ok.
Meśka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:A ja już od 48 h produkuję powidła śliwkowe. Dziś rano poszło salwą ze ćwierć małego słoika i się martwię. Jak mi do jutra nie przejdzie, to idę do gina obrzydzić mu powidła na do końca życia, niech ma.
Haha ale Ty jesteś nienormalna : p jak mój em jak coś powie to mi sie japa sama cieszy bo nie da rady inaczej. To az tak duzo tego? Jakbyś miała @??
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Bocianiątko wrote:
Bunia, jak się czujesz? Fasolka jest jeszcze większa fajterką niż mamusia wie musi być dobrze! :***
Milej niedzieli! :***
Czrna 81, Flowwer, summer86, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Hej kobitki, miłej niedzieli Wam źyczę . Ja jestem w hotelu - Emek za duzo znowu wyjeżdża wiec postanowiłam do niego chociaż na weekend dołączyć bo był w miarę niedaleko.
Powiem Wam ze mój cykl bezowulacyjny (lub z owulacją falstart) był nam chyba potrzebny . No wczoraj całe popołudnie było jak randka z flirtowanie ze sobą jak nastolatki, potem w nocy fajerwerki kurde jednak to kochanie się pod dni płodne obniża jakość pożycia . Bywało już ostatnio ciężko z naszymi chęciami na zaciąganie sie do łóżka na produkcje.
W ogole to może to głupie ale mam wrażenie że mojemu spadł trochę ciężar z barków jak sie okazało ze z moim cyklem nie jest tak super hiper jak zawsze wszyscy mówili. Wyluzował trochę i nabrał nawyku sił i chęci. Może to głupie ale trochę go też rozumiem.Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
starawyga wrote:Hej dziewczyny! Zastanawiam sie nad kwas foliowym, czy mogę brać podwójną dawkę ze względu na wiek 35 oraz przypadki w rodzinie np. Zespol Aspergera i padaczka (córka) oraz inne padaczki Adhd czy nawet schizofrenia wrod dzieci siostr? Czy ten kwas akurat z tym nie ma nic wspólnego?
Na testdna.pl można wykonać te badania lub w każdym labie
MTHFR C
MTHFR AWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 09:49
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bunia86 wrote:Dziękuję, czuje się dobrze, wczoraj od południa ból ustał, plamienie też mniejsze. I spalam wyjątkowo dobrze wy sprawiłyście ze wróciła mi nadzieja
Bunia kciuki trzymam wielkie! Nic nie pisałam bo w takich sytuacjach stresowych nie jestem mistrzem wypowiedzi ale kciuki opuchnięte!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań